under Bilder på oss, Nyheter

news-8.1Jag har haft en hel helg av erotiska äventyr. Jag ska försöka förklara för er så väl som jag bara kan vilken fantastiskt underbar helg jag har haft. På riktigt så tycker jag att det känns surrealistisk och overkligt på så många vis. Har ni någon gång varit med om någonting som varit så otroligt bra att det känns som om allt borde vara en dröm? Sådan har min helg varit.

I förra veckan fick jag reda på av min sambo att han hade planerat in någon överraskning till mig till helgen. Det enda jag visste var att jag skulle packa med mig finkläder, snygga skor och outfit för en hel helg tillsammans med honom. Vart vi skulle förblev en överraskning Jag älskar överraskningar! Det kröp i hela kroppen av nyfikenhet under hela veckan, men eftersom jag VILLE bli överraskad lät jag bli att fråga för många frågor. Efter jobbet på fredags eftermiddagen stod väskan färdigpackad och vi satte oss i bilen med okänd destination. Jag hade verkligen inte en aning om vart vi skulle. Det kunde vara allt mellan himmel och jord. Dessutom är min sambo väldigt finurlig av sig… Han slutar aldrig att förvåna mig. Jag älskar honom så för de egenskaperna Han är spännande att leva ihop med för man vet aldrig vad han kan ha kokat ihop. Jag visste då inte att helgen skulle innebära 18 orgasmer och en måndag med överjävlig träningsverk i rumpa, mage och svank! ^^

Ja just ja, redan på morgonen hade han skickat iväg mig till jobbet med en buttplugg i mig. Lagom frustrerad och kåt kom jag till jobbet och insåg att jag överhuvudtaget inte kan få någonting vettigt gjort. Den mannen har förmågan att få mig att bli helt mållös.

1

Detta är jag på väg till jobbet… innan kjolen blev nerdragen såklart 😀

På fredagmorgonen vaknade vi av att klockan ringde. Han kröp tätt intill mig bakifrån och höll om mig. Hans varma hand smekte mig över brösten, längs magen och höll tag om mina höfter. Jag kände att mitt lustfyllda lilla monster började morra inom mig. Hans fingrar sökte sig försiktigt in mellan mina ben. Men små lätta rörelser fick han hela resten av min kropp att vakna till liv. Precis sådär när jag ger efter för lusten och känner att jag bara måste få lite morgonsex tar han bort handen och säger att “Nu, är det det dags att gå upp älskling. Annars blir du sen till jobbet”. Vi äter tillsammans frukost och jag gör mig iordning. (motvilligt, men med stor möda) Strax innan jag ska gå säger han med ett flin på läpparna “ Du är inte helt färdig för jobbet än… ställ dig brevid sängkanten.” Han  drar upp kjolen och ner med min nylonstrumpor. “ Ställ dig på alla 4”. Jag hör ett klickande ljud, välbekant och familjärt. Det där var helt säkert glidmedlet som han öppnade. Han förbjuder mig att titta. Han smeker min rumpa lite försiktigt… och smörjer in den med noggrannhet. Därefter känner jag en lite kall hård sak föras in i rumpan med ett lätt tryck. Därefter drar han upp nylonstrumporna och rättar till kjolen. Ger mig en lätt dask på rumpan och säger att; Nu är du redo för jobb! Jag tittar storögd på honom.  Hur i hela friden tänker han sig att jag ska kunna cykla till jobbet? Hur tror han att jag ska kunna gå på jobbet med någonting i rumpan och helt sjukt uppkåtad och frustrerad. Det kommer ju bara inte gå!

Jag var nyfiken över vad det var han körde upp… för enligt min logik var det inte den lilla i stål, inte den stora i glas och absolut inte de olika varianterna av siliconpluggar vi har hemma. Så med andra ord borde han hittat på någon ny leksak. Det händer ju lite då och då att vi överraskar varandra med nya leksaker. Och jag vet ju dessutom om att han älskar att inhandla nya snygga rumpleksaker att prova på/i min ändalykt.

Nåväl, pumpsen och kavajen åker på och jag hoppar upp på cykelsadeln till jobbet. För alla er där ute som aldrig tidigare provat att cykla till jobbet i pumps, pennkjol och buttplugg, ska jag be om att få tala om att det är en konst i sig. Jag rekommenderar verkligen INTE att cykla ner för höga trottoarkanter. Det kändes som att pluggen håller på att köras ända upp i halsgropen på mig. Jag va redan lite lätt sen och fokuserade mig allt vad jag kunde på att försöka ta mig lätt andfådd till jobbet. Jag kände mig lätt paranoid. Undrar just om det syns genom min superslimmade kjol att jag har nåt i rumpan. Inser då hur ett litet knak låter från slitsen på kjolen. Olämpligt nog sitter slitsen baktill. Jag känner paniken spridas i kroppen. Vad händer om sömmen släpper?

Snabbt tar jag mig till kontoret och inser att det är precis vad som hänt!!! Slitsen har gått upp och för varje steg jag tar går sömmen upp millimeter för millimeter. PANIK!!! Hittar som tur är ett litet sy-kit på jobbet och smyger in på mitt kontor och hoppas att ingen ser att jag är halvnaken och syr ihop slitsen på en kjol och försöker att inte tänka på att jag har någonting i rumpan. Jag skrattar tyst för mig själv, hur sjukt känns inte det här. Mitt i all panik, kåthet och humor inser jag att jag älskar det här. Kontrasterna i mitt liv. Utåt sett är det ingen som ser vad som händer med mig… hur min lust växer och det enda jag vill är att komma hem och kasta mig över min älskling.  Vad jag inte vet då, är att jag kommer att vara så urlakad och väl tillfredställd när helgen är slut.

Buttpluggen sitter i ända fram till lunch innan jag inser att jag knappt kan hålla en välformulerad dialog med mina kollegor. När jag försiktigt smyger in på toaletten för att ta ut den och fnissar lätt för mig själv… Undrar just vad som som skulle hända om jag får en hostatack. Undrar just om den skjutit iväg över rummet av sig själv?!

buttplug-6När jag inser att det är en fin och sensuell buttplugg i glas som jag fått placerad i min stjärt under hela förmiddagen, älskar jag min sambo än mer. Han kan minsann förgylla min dag. Undrar vad dagen mer kommer att bjuda på för överraskningar?

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • C
  Svara

  Spännande! Längtar efter att få läsa del 2. Synd bara att ni inte laddar upp bilder på er.. Men är ändå förtåeligt.

  • MinaLustar
   Svara

   Del 2 är på gång 😀
   Visst kommer det att komma bilder på oss (finns ett par redan i bloggen), håll ut!
   Tack för visat intresse!

 • L
  Svara

  Väldigt trevlig blogg 🙂 Roliga idéer och läsning.

  • MinaLustar
   Svara

   Tack!
   Vi försöker 😀
   Stay tuned!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt