under JagochMinslyna

Ja massor faktist !!

Först va slynan lite down vilket jag till en början tog personligt tills det kom fram varför, en väldigt självklar anledning… eller många.

Sen efter ett tag började mitt psyke svikta och jag förstod inte varför, jag har psykiska besvär men inte så uttalade på det sättet, visade sig att jag hade feber när jag började få buksmärta också, febern hade jag då troligen haft i flera dagar.

Efter en vända på jourcentralen och två på akuten konstaterades magkatarr och 4 dagar senare när jag återigen hamnade på akuten med rejäl magsmärta och kräkningar med feber kunde det konstateras med ett enkelt ultraljud att det återigen va ett gallstensanfall med inflamerad gallblåsa, som jag sa till dom fyra dagar tidigare då jag kände igen det.

Lite voltaren i skinkan och ett stolpiller väl upptryckt av en jävligt snygg manlig sjuksköterska mådde jag bra igen värken har släppt av under flera dagar och är nu borta och feber har inte kommit tillbaka sedan voltaren injektionen.

 

Slynan har mycket nu så bi har inte kunnat ses, han kommer inte ifrån det han har och jag vill inte att han ska det heller då det är viktigt, samtidigt saknar jag honom mer än någonsin, saknar att han sköter tider och ber om lov samt skickar bilder och kvitton som han ska.

Han skickar morgon och kvällsbild skriver någon gång ibland och försöker ringa iaf en gång om dagen, jag är uttråkad och sur och under tiden jag inte va frisk blev jag otroligt paranoid när det gällde honom så jag skapade någon form av spricka som inte fanns där.

Jag har anklagat honom för så mycket att han borde exploderat skrikit snälla låt mig komma ifrån dig men han har bara helt lungt sagt att han älskar mig och bryr sig om mig vad jag än tror, jag tycker han är värd en stor eloge för att han stått ut med mig för jag har varit rent av förjävlig och jag tycker nu i efterhand synd om honom.

Igår kom min kåthet tillbaka, vart slynans är vet jag inte men den kommer nog ikapp snart hoppas jag.

Jag smekte mig själv försiktigt med wanden innan jag satte in en liten plugg, fortsatte små retas med wanden innan jag slutade och tryckte pluggen innåt två gånger vilket fick mig att komma, tog då fram en större dildo som vibrerar otroligt skönt vid g punkten och fortsatte med den och wanden på högsta, jag vet inte om jag hade en 10 minuter lång orgasm eller om jag hade flera olika, det  va så skönt och min fitta krampade och krampade och pulserade, min kropp ryckte och vibrerade jag behövde verkligen det, såå mycket.

Alla spänningar släppte jag slappnade av och kunde somna ganska lätt efteråt, det kändes under hela tiden precis som när jag har sprutat men det kom ingen vätska men jag blev ganska våt 😉

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt