under Nyheter
Bildkälla: http://blackandblondelesbians.tumblr.com/

Bildkälla: http://blackandblondelesbians.tumblr.com/

Jag har nyss kommit i en exploderande orgasm och hon fortsätter att slicka mig. Jag tittar ner och möter hennes blick. Hon är hungrig på mer. Vi byter plats med varandra och jag skjuter upp med rumpan i luften, ställer mig på knä, böjer mig ner och börjar slicka henne. Jag har inte riktigt vant mig vid smaken av en annan tjej. Det salta men ändå välsmakande sötman av hennes safter i min mun. Jag utforskar varje mm av hennes fitta. Den är otroligt vacker och så väldigt tight.

För en stund har jag varit så upptagen vid att undersöka, smaka, smeka och slicka vår besökare mellan benen att jag missat att min fantastiska sambo  står i dörröppningen och tittar på oss. Han närmar sig sakta och plötsligt känner jag hans varma fingrar smeka mig nyexploderade och bultande klitta. Han smeker ett par varv runt min knopp och trycker sedan in två fingrar i min fortfarande pulserande slidöppning, massrar g punkten försiktigt och jag fortsätter att tillfredsställa vår gäst. Jag med rumpan upp i vädret och vår älskarinna på besök på rygg i sängen framför mig med mitt huvud mellan hennes ben.

Vår kväll är lång, intensiv och fantastiskt rolig. Vi skrattar, njuter, flyger i fantastiska orgasmer och slappar ihop framför tvn i soffan tillsammans.

Jag väljer att bjuda på vissa väl valda scenarion.. Eftersom jag har svårt att minnas orgasmerna i kronologisk ordning! haha (Kan hända att jag har den stora förmånen att lyckas få multipla orgasmer, och har dessutom lätt för att komma) Efter våra besök är jag alltid helt utmattad. Det känns lite som att jag sprungit en halvmara naken.

Förra veckan när jag bloggade om att vi skulle få besök skrev jag b.la. att jag önskade att vi haft en strap-on, för då skulle den förmodligen komma till användning i helgen. Mitt i en sexakt då jag blir påsatt bakifrån och vår besökare smeker mig framifrån ber min älskling att vår besökare skulle titta under sängen. Hon lutar sig tveksamt över kanten och drar fram en handduk och virar försiktigt upp den för att se vad den innehåller. Suprice! En lila strap-on med dubbla dildos. En för att föra in i tjejen som får hela manicken på sig, och en för den som blir påsatt. “Du ville väl bli dubblad, älskling” hör jag min sambo viska i örat… Detta ska jag berätta mer om i nästa inlägg!

Tidigare inlägg
Comments
  • Daniel
    Svara

    Grrrr……

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Swigers ifrån sverige som driver en sexblogg ihop