under Inlägg, MinaLustar, Nyheter, Sexmöten, Självupplevt

Ett litet besök på Amante blev det för oss i helgen.

Det är en ny klubb för oss. Första besöket och väl mottagna blev vi ändå, det måste jag säga.
Fick en rundtur, med allt vad det innebär.

Vi hade med oss en gäst som även hon var ny. Så jag och min man, och vårt förträffligt fina ragg för kvällen.
Det här inlägget blir en beskrivning av kvällen. Sexet och även en liten beskrivning av klubb Amante i Mölndal.

Min man sköter allt ragg på forum, sociala medier och via olika kontaktkanaler när vi träffar nya partners. Den senaste månaden har vi väl varit iväg på ett par äventyr med lek. Det är inte alltid dejterna leder till sex. Ibland är det inte en bra matchning, och då säger man det och går vidare.

På senaste har mannen fiskat hem full pott på personer vi träffat. Väldigt trevligt måste jag säga.

Hon en nätt tjej i 30+ åldern. Atletiskt men ej muskulös. Snarare smidig och med fantastiskt vackra kvinnliga former. Det som utmärkte sig mest var hennes rättframma sätt. En kvinna man definitivt inte kör över. Eller som jag uttryckte det. En tjej man inte sätter sig på… Oooops! Kanske det blev så ändå. Men i ett erotiskt sammanhang. 😉

Hon var sjukt sexig och tog för sig. Visste vad hon ville. Jag blev nästan lite blyg i sällskapet.

Vi möttes upp på en restaurang i Göteborg. I myllret av människor blev vi bara en i mängden. En av de underbara fördelarna med att vara i en storstad. Vi kunde rätt öppet sitta och prata om sexuella preferenser och vad vi hoppades för kvällen, för att känna av varandra. Det var ändå ingen som hörde vad vi pratade om.

När vi konstaterat att det finns en attraktion delade min man ut leksaker till oss tjejer.
Han satte händerna bakom ryggen och bad kvällens gäst välja. Vi kan väl kalla henne för fröken Leende. Hon valde höger hand, vilken var en vibrerande trosa. I min present låg två buttpluggs och en fjärrkontroll. Den styrde vibrationerna i hennes trosa. Givetvis delade jag med mig av en liten buttplug med diamant i till fröken Leende. Lite pirriga och förväntansfulla körde vi till Amante. Fullt kittade med var sin plugg i baken. Sittandes i baksätet på bilen och trixa med att få igång vibrationen i trosan. Man skulle tydligen sätta på den på en knapp, som vi hade missat! Så lite pill i baksätet på bilen blev det väl, samtidigt som min man rattade bilen till rätt destination.
Jag, väl nyfiken att få prova vibratorns fjärrkontroll. Vilket jag gjorde till max.

Utsidan på huset ser ut som ett helt vanligt företagshus i ett industriområde. Inga skyltar eller något som avslöjar vad som sker där inne. Vi gick in i trapphuset och upp en våning. Knackade på dörren till den anonyma sexklubb vi anmält oss till att besöka för kvällen.

Dörren öppnas av en man klädd som matros, men en liten Håkan Hellström outfit. Han hälsar oss välkomna och stämmer av vilka vi är och att vi är med på kvällens gästlista. Han står bakom en pulpet som påminner om en sådan som hovmästare stå bakom vid restauranger. Han visar var vi kan lägga undan och låsa in våra värdesaker, och hänga av oss. När han sedan vänder sig om ser jag att hans outfit på nederkroppen är lite mer lättklädd. Han har ett par manliga string och matrosjackan har nu glidit upp och han visar sitt bara bröst. En sådan underbar påminnelse om vart vi skulle för kvällen.

Amante kändes mer som en hemma hos fest. Lokalen var rätt liten och bestod av några mindre rum. En del där man kunde mingla runt, ta en drink i baren. En annan del med dusch, omklädningsrum, bastu och toaletter. Samt den tredje delen av lokalen med rum för sexuell lek. Det fanns ett rum med rund säng. Två rum med flera stora sängar som stod ihopsatta till en STOR säng. Ett dark room, samt ett rum för BDSM lek med britsar, sexgunga och ett kors. Här hängde diverse piskor, paddlar och annat smått och gott att låna.
I alla rum fanns gott om både kondomer och glidmedel.

Som vanligt är besökarna på swingersklubb i alla åldrar, med olika preferenser och kommer i alla möjliga färger och former.
Vi bytte snabbt kläder till lite sexigare under och tog oss ett varsitt glas bubbel. Egentligen ville vi bara hoppa rakt in. Vi samlade oss och hann prata igenom det viktigaste. Vad vi gillar och inte gillar. <3

Hon lite mer van i att leva ut i BDSM världen. Som första träff valde vi oss att hålla oss lite mer vanilj. Eller så vanilj som trekant på swingersklubb som första dejt går att ha det.

Tillsammans tog vi oss in i rummet med rund säng. Vi satte för kedjan, vilket betyder att andra får titta men inte delta. Snabbt låg vi insvepta i varandras armar och ben. Det var ett enda trassel kroppsdelar. Läppar som kysste, tungor som slickade, fingrar som smekte. Kläderna åkte av och min man började med att slicka fröken Leende. Jag kysste och smekte hennes bröst. Hon slickade mig och jag runkade min man.Som vanligt vid sex med flera samtidigt, har jag svårt att återberätta vad som hände, när och hur. Det är så svårt att hålla ordning på alla inblandade.
Hur som, sjukt hett och väldigt sexigt.

En rund säng är rätt underskattat på det viset. Det ger ett snyggt visuellt avtryck. På ena väggen hängde speglar som gjorde att helheten i rummet var sjukt sexigt. Jag såg hur min man stötte gång på gång mot fröken Leende som stönade förtjust.

Efter en vända orgasmer så valde vi att duscha av oss och gå och sätta oss i det stora rummet med baren en vända till. Där sitter vi lätt omtumlade och fnittriga. Flera andra par pratar förtjust med oss. Jag får förståelse att klubben för många blir den där oasen där man som föräldrar kan smita iväg till och ligga lite. Många bodde i närheten och det var lite som områdets kvarterskrog.

Mitt intryck från klubben var att det var flera par där, men att det var väldigt tyst. Lite lätta stön och gnyende ljud från sexrummen. Emellanåt lite smisk och skrik från BDSM rummen. Men överlag låg folk väldigt tyst. Kanske man inte vågade släppa kontrollen helt för att det inte var så mycket ljud överlag. Jag kan inte minnas att det spelades någon direkt musik inne i rummen. Synd kan jag tycka. Man hade även kunna ljussätta rummen bättre för att få en bättre helhetsmiljö. Jag saknade den lyxiga guldkant som jag upplever är extra njutningsfullt för min del. Det är så lätt att det blir bordellkänsla om inte lyxigheter infinner sig i klimatet.

Efter en stunds skratt, förfriskningar och uppfräschning tyckte vi oss se att klockan började bli mycket. Så vi skyndade bort till det andra rummet med de många sängarna. Regnet öste ner och nödutgången stod öppen på vid gavel. Så skönt med lite svalka. Vi var alla varma och heta. Sängen närmast dörren hoppade vi upp i och lekte vidare med oralsex.Mitt starkaste minne från den stunden är när min man tar mig i doggystyle, samtidigt som jag slickar fröken Leende. Hon glider längre och längre ner över sängkanten. Vi har en rätt stor publik som tittar på vid det här laget. Hon ger dem en ordentlig show när hon stönar och ljuder upp hela lokalen samtidigt som jag slickar henne upp i en bokstavlig brygga. Hon står på händer men kroppen i en båge upp över sängkanten där min man knullar mig bakifrån. Jösses vad jag gillar att slicka henne. Något annat par ber om att få vara med, och vi säger att vi föredrar att vara bara vi tre, just denna gång.

Vi skrattar åt det hela och hon slickar mig bakifrån. Hon biter mig i baken, jag skriker till och känner att jag borde vara tystare. Vi inser att klockan är rätt mycket. Hon ska snart upp och jobba. Hela rummet är fullt av par som ligger och gnyr tätt intill varandra. Missionären x 6 i sängen framför oss. Hela situationen är komisk och vi fnittrar.

Jag älskar hur naturligt det känns och hur inkännande både män och kvinnor är i den här världen. Jag har aldrig blivit tafsad på på en swingersklubb, om jag inte själv ville. Alla frågar först och leker därefter. Så mycket respekt och kärlek.

Tar en dusch, där jag möter en välhängd intressant man med mängder av spännande tatueringar. Kommer på mig själv att stirra på hans kön. Så många piercingar och tatueringar. De måste gjort så himla ont. Reflekterar över att detta måste vara rätt arena för honom att få visa upp dessa och bli sedd med beundran. Han flickvän ler lätt mot mig. Hon ser stolt ut. Så coolt.

Vi kör henne hem. Natten blir till gryning när vi är åter hemma igen.
Med en mersmak på läpparna för att träffa fröken Leende. Nästa gång vi ses ska vi nog träffas själva på ett hotellrum eller liknande. Tror att vi kan utforska varandra mer och verkligen kunna fokusera på varandra ordentligt då. Dessutom kan vi då ta med alla våra favoritleksaker. För sex med leksaker är ju så mycket mer underbart, än sex utan.

Over and out.

/ Hon i Mina Lustar


Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Jb
  Svara

  Lät ju riktigt härligt och ser fram emot att få höra om nästa träff

 • Nympho
  Svara

  😀 Ni verkar ju ha haft det hur härligt som helst! hoppas få höra mer om era träffar med den här fröken 😉

  • MinaLustar
   Svara

   haha, ja, det var mkt trevligare att träffa henne än själva besöket på Amante var, ska bli skoj att ses igen och förhoppningsvis även ta bilder 😀

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt