under Inlägg

Igår kväll bjöd Bikern med mig ut på en kulturupplevelse på stan. Det blev en fullfjädrad dejt med blommor, kavaj och jag i en fin klänning.

Men innan vi åkte iväg behövde han stilla mina lustar som hade väckts efter morgonens bus. Eftersom det är min vecka i månaden blev det smidigast att ta en dusch tillsammans.

Han tvålade in hela mig och naffsade på mina bröst, smekte mig ner för magen och tog tag om mina höfter. Hans kuk va redan hård och han lät den glida mellan mina blygdläppar. Jag gned min klitoris mot hans hårda stånd. Ibland är det skönt att bara gnida sig emot och sukta.

Men som vanligt kunde jag inte hålla mig helt. Jag vände mig med rumpan mot honom och hans fingrar letade sig ner till min klitoris samtidigt som min hand fann hans kuk. Jag tog ett fast grepp och styrde honom bestämt mot min analöppning. Jag höll kvar handen som en distans om hans kuk samtidigt som jag juckade med rumpan bak mot honom och kände hur hans ollon pressades in i mig. Det var jag som bestämde takten och hur långt in han fick komma. Det va otroligt skönt och det dröjde inte länge innan jag kom.

Vi avbröt leken när jag var tillfredsställd. Själv fick han vänta till senare med sin utlösning 😏

 

 

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • J
  Svara

  Oj vad man hade velat se dig välfylld i analen .

  • Nymphomaniac
   Svara

   Some day 😉

 • Peter
  Svara

  Behöver du inget glidmedel vid analsex?

  • Nymphomaniac
   Svara

   Inte när jag är väldigt sugen, då går det bra utan 😉 Men glidmedel är såklart alltid bättre för efteråt ömmar det lite mer om jag kört utan

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt