under Drömmar, Inlägg, Kinky & udda

Trött efter en lång arbetsvecka avslutas fredagskvällen med ett hårt pass på gymmet. Jag ser hur någon tittar på mig. Kör mina sedvanliga övningar och marklyft, så ser jag hur han betraktar mig väldigt närgånget i ögonvrån. För att krydda på hans betraktelse av mig på håll, böjer jag mig djupt och putar extra mycket på min rumpa som svider efter de tunga övningarna.

Övningarna övergår till utfall med tunga vikter, svetten rinner längs hela min kropp och jag fokuserar på det jag gör. Ser att hans ögon ser ännu mer intensivt på mig och studerar mig noggrant.

Efter mitt pass går jag och stretchar, andas ut och känner ett lugn i kroppen. Jag letar efter mannen som så tydligt sökte mig uppmärksamhet i gymmet men kan inte se skymten av honom. Eftersom jag inte har fått bilden av vem han är. Men han väcker min nyfikenhet.

Går och duschar, detta gym hade sedvanligt en delad bastu för män och kvinnor. Efter duschen somnar jag nästan i bastun på bänken med huvudet lutat mot väggen. Ser ingen i bastun just nu. Sedan hör jag en röst som jag känner igen. – Damen tränade väldigt intensivt idag och de där marklyften blir bättre och bättre.

Ler för mig själv och får en väldigt stark känsla i kroppen. – Kom och sätt dig hos mig!

Sätter mig bredvid honom, han ser mig i ögonen och båda blickar möts av ett starkt begär. Nästan så att luften går att ta på av laddningen.

Rörelserna går fort, inom loppet av en minut har jag hunnit suga av honom och han tar en hårt tag om min nacke. Pressar ned mig hårt på golvet och mot sin kuk, i ett grepp som nästan är omöjligt att komma loss ur. Rörelserna går fortare och fortare. Jag dryper av kåthet och känner hur det rinner längs mina ben av vätskan från min fitta, plaskvåt. Jag ställer mig på alla fyra på bänken, han håller mig i ett hårt grepp och trycker kuken djup i min fitta. Rörelserna är hårda och brutala, njuter av varje stöt som han ger mig.

Det hörs röster utanför och inom vilken sekund som helst kan människor komma in. Han tar mig hårdare och fyller mig med sperma. Jag sätter mig bredvid honom flåsandes och tagen av stundens hetta. Han kysser mig på kinden och ler. Går sedan ut för att duscha och jag sitter kvar.

 

 

 

 

Tidigare inlägg
Showing 16 comments
 • Anonym
  Svara

  Fantasi eller verklighet? 🙂

 • Blackangel
  Svara

  Vad tror du själv ;)?

 • Anonym
  Svara

  Tror på fantasi….
  Madame är för fin i kanten för att göra ngt sånt, inget fel med de…

 • Blackangel
  Svara

  Intressant och hur kan personen i kanten tro att jag är “för fin” 😉

 • Anonym
  Svara

  Ängeln i dig kanske hindrar dig att låta din andra sida komma fram i sådana “riskområden”

 • Anonym
  Svara

  Kanske för att herrn tror att ängeln inom dig hindrar dig att låta din andra mörka sida synas i sådan miljöer.

 • Blackangel
  Svara

  Det kan herren ha rätt i och damen är dock mer öppen på sånt 😉 alltid kul att skriva ut fantasier eller hur 😉

 • Anonym
  Svara

  Ogillar att ha rätt 😉
  Men fantasier är till för att upplevas…

 • Anonym
  Svara

  Fantasier finns till för att levas ut, eller hur?

  Men den fantasin är inte alls fel, men kan va lättare att göra det med ngn man känner?

 • Blackangel
  Svara

  Men eller hur 😉 Har du någon egen fantasi som är egen upplevd som kan inspirera oss andra 🙂

 • Blackangel
  Svara

  Visst är det så att saker ska levas ut 🙂 bra med någon man känner tror jag är bra men folk har olika preferenser 😉 Någon egen upplevd fantasi?

 • Anonym
  Svara

  Det gäller att ha förtroende och kommunicera med varandra.
  oja…

  Skäms lite, men biograf och kyrkogård, min balkong (bra insyn)

 • Blackangel
  Svara

  Intressant och kyrkogård har jag hört fler säger gott om 🙂 Balkong är också en bra sak och beror väl på hur “upptäckt” man vill bli 🙂

 • Anonym
  Svara

  Allting med måtta…vill inte att ens privatliv ska bli drabbad 😉

 • Blackangel
  Svara

  Självklart det är en ganska viktig del 😉 Sköta saker med finess och diskrethet.

 • Anonym
  Svara

  A gentleman who know when not to be gentle 🙂

  (R-d1)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Dubbelmacka, svenska tjejer amatörporr