under Produkttester

Vi har provat en del parleksaker som båda kan njuta av samtidigt, men ärligt talat så har vi oftast blivit besvikna. Det enda vi tycker har funkat fram tills nu har varit en vibrerande buttplug. Men så ville sexleksaksoutlet att vi skulle prova en leksak åt dem som är flera leksaker i ett.
Leksaken heter ”The Icon massage” från ToyJoy och redan när man tar upp förpackningen så andas produkten kvalité rakt igenom! Den har en snygg design med materialval som känns påkostade och gör den enkel att rengöra. Den har utrustats med tre riktigt starka vibratorer, två i spröten och en i basen. Dels så kan du använda den som en form av penisring där den stimulerar mannens mellangård och pung samt kvinnans klitoris vid penetrerande sex (hela kuken vibrerar om man ska vara ärlig). Den sitter alltså inte enbart om kuken utan runt både kuk och pung.

Utöver detta så kan man använda den till att punktstimulera olika erogena zoner på framförallt kvinnan under förspelet. Spröten är både styva och mjuka på samma gång vilket gör dem ypperliga för att stimulera en bröstvårta mellan dem eller som vi gillar placera dem så att de inre blygdläpparna eller klitoris hamnar mellan spröten och de yttre utanför. Kombinera detta med en tunga eller lite fingrar så är lyckan gjord. Vibratorerna är riktigt starka och går att ställa i olika nivåer. Leksaken är laddningsbar och lätt att rengöra. Vi beskriver ju leksaken som en penisring, men det är nog egentligen missvisande, för den klämmer inte om kuken för att öka blodtrycket i den som traditionella ringar och vi upplever den som grymt mycket skönare än en traditionell penisring.

Vill man ha en parleksak så är denna värd varenda krona och ärligt talat så är den faktiskt en bra onanileksak både för henne och honom. Vi älskar den och den har förgyllt vår sommar!

Glöm inte att om ni väljer att köpa denna eller någon annan leksak hos sexleksaksoutlet.se och använd vår rabattkod midnattsparet10 så får ni 10% rabatt även på redan nedsatta priser, för att köpa massa härliga leksaker att njuta av ensam eller tillsammans i höst!

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt