under Mysexlife

Igår satt jag hemma och var lite deppig.. Såg häromdan att mitt ex (eller senaste dejt beroende på hur man ser det) lagt upp på facebook att han är i förhållande (REDAN!!).. Besvikelsen är total och att han påstår att han inte hade tid för mig har träffat en tjej från annan ort och dessutom redan hunnit bli tillsammans med henne…

Plötsligt plingar telefonen till, en gammal dejt från förra året undrar vad jag gör. Han var sugen på att gå och ta en öl och jag var inte sen att haka på. En snabb dusch, lite smink och kläder jag vet han uppskattar innan jag drog in till ett ställe vi brukade ses på när vi dejtade.

Väl på stället bjöd han mig på lite vin och sedan blev det några glas öl innan vi tog en taxi hem till mig. Han var lite full så vi klädde av oss direkt och kröp ner i sängen. Jag hade redan förvarnat honom om att vi inte skulle ligga igår för det är inte riktigt rätt tid i månaden om vi säger så. Efter ett tag tog dock lusten överhand och vi började kyssas.. Han nämnde att vi ju haft sex förut medan jag haft mens och att vi ju bara kunde ta fram mitt latexlakan. Sagt och gjort, lusten fanns där så medan jag gick på toaletten ordnade han med lakanet i sängen..

Jag satte mig över honom, kysste honom och retades riktigt ordentligt innan jag till slut lät honom komma in i mig. Jag red honom en bra stund och han sa att han hade saknat min kropp över sig. Har inte setts sedan tidigt i våras och han har tydligen inte träffat nån emellan det och nu heller…

Efter ett tag kände jag att jag var på väg så jag stönade fram att jag kommer.. Han som tydligen kämpat ett tag för att inte komma själv kom tillsammans med mig i en stor och härlig orgasm.. Efter en snabb dusch tillsammans kröp vi ner i mina nybäddade lakan och la oss tätt tillsammans..

Vaknade imorse och myste lite mer innan både han och jag var tvungna att åka mot jobbet.. Men äntligen är torrperioden över och jag ska skita i idioten jag träffade nyligen.. Han är inte värd mina tårar längre!

images4

Recommended Posts
Showing 18 comments
 • Anonym
  Svara

  Härligt att höra att du fått lite kuk!

  • Mysexlife
   Svara

   Oja, jag klagar definitivt inte 😉

 • Daniel
  Svara

  Nicegirl?
  Härligt blogginlägg ;))

  • Mysexlife
   Svara

   Nicegirl?
   Tack!

 • Daniel
  Svara

  Varsågod…
  Du verkar verkligen vara en nice tjej.
  Heter du så på BC?

  • Mysexlife
   Svara

   Nej då har du fel.. Har inte ens BC tyvärr :p

 • Daniel
  Svara

  Gör inget. Inte jag heller :))
  Hoppas att du får en fin kväll

 • Daniel
  Svara

  Inget behov av Auto-Rabbit nu? ;-p

  • Mysexlife
   Svara

   Haha min autorabbit är alltid med 😉 Den skulle jag aldrig släppa 😛 Favoriten av leksaker, men män är bättre!!

 • Daniel
  Svara

  🙂 🙂
  Härligt eggande med leksaker i leken.

  Ta hand om dig :-p

  • Mysexlife
   Svara

   Ja man släpper inte en favorit, kul du läst mina tidigare inlägg eftersom du vet min favorit-leksak 😉
   Ha en härlig kväll!! 😀

 • Daniel
  Svara

  Självklart läser jag…

  • Mysexlife
   Svara

   Inte alls självklart 🙂
   Varför läsa min lilla “skitblogg” lixom 😉

 • D
  Svara

  :))
  Hittade den av en tillfällighet

  • Mysexlife
   Svara

   Väldigt trevligt tycker jag 😉

 • D
  Svara

  Dubbeldildo, fontänorgasm, upptryckt mot ett träd, diamantanalplugg…. :))
  Nog läser jag…

 • D
  Svara

  God morgon!
  Mys?!
  You’ve got mail ;))

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt