under Inlägg, JagochMinslyna

Jag vet inte, sedan jag skrev förra inlägget har allt gått helt åt helvete utför.

Han skötte sig så rysligt bra och allt flöt på jag fick världens självförtroende wow jag är bra jag klarar det jag gör och han är så lydig!

Sen bara vände allt, han har haft sina barn mycket men det hade han när allt gick bra oxå.

Vi har inte träffats på fem veckor bara det slår ner mitt självförtroende jag känner mig inte vacker, sexig eller åtråvärd.

Senaste dagarna har vi haft mindre och mindre kontakt idag är han bara kort mot mig och skyller på barnen, igår slutade han svara klockan kvart i fem och säger att han somnade, troligt när han precis sagt att han ska ha besök och dessutom hat två barn som han hittils besktivit är relativt svåra att få att somna, han skickade varesig morgon bild eller kvällsbild igår, något jag ser som väldigt viktigt, tidogare under dagen sa han att han känner mer än någonsin, känner min makt mer, jag har svårt att tro han känner den alls nu.

Jag var arg inatt efter den dagen så nu på morgonen sa jag att han hade ny chans att skicka den missade bilden och en morgonbild, han skickade en morgonbild men tog inte chansen att skicka en sen kvällsbild så jag har dragit slutsatsen att han inte har sitt lås längre då, han ficl ju chamsen att bevisa det.

Jag vet inte vad jag vill längre, det känns som det inte har någon betydelse längre han gör ingenting senaste dagarna som tyder på att han vill varför ska jag då fortsätta?

Jag känner mig så jävla värdelös, mina ord har ingen mening längre i samband med honom det känns som jag bara nappar efter strån som kan funka för att få igång allt igen, jag försöker va äckligt snäll och lägger mig för allt och jag har försökt sätta hårt mot hårt att det tar alut nu om inget händer, jag har försökt va neutral och inte bry mig men inget fungerar alls på honom och han kan inte bara vara ärlig och säga att han inte vill, det är upp till mig får jag som svar då.

Säger jag då att det är nog skickar han bara en ledsen smiley, inget om att han vill mer eller ver om en chans till, ingen annan reaktion än en ledsen jävla smiley.

Känner mig som skit, inte värd någonting ocj det känns som jag bara slösar min tid utan att få någonting tillbaka, inte ens ett jag är kär i dig eller jag älskar dig, ingenting bara så jävla neutralt det kan bli.

Tårarna rinner mycket idag då jag insett att han inte kan orkar eller vill mer jag vet inte vilket av det men jag känner mig oönskad vilket det än är, jag älskar honom så det gör ont, jag skulle ta mig fan offra precis vad som helst för att allt bara ska va bra och få träffa honom men han vill ju inte ens ha mig så då får det kvitta…

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Parsex, partnerbyte, par som bytar partner