under Inlägg

Jag hade kommit i kontakt med henne via en dejtingsida och vi fattade genast tycke för varandra. Redan samma vecka bjöd hon över mig på middag hemma hos henne, hennes sambo skulle komma hem och göra oss sällskap senare under natten.

Av bilderna att döma var hon slank med små bröst, långt mörkt hår, vackra kindben och med en tatuering på en fyllig rumpa.

Det är alltid lite nervöst att träffa någon för första gången i dennes hem, men spänningen och förväntan övermannade nervositeten och det var med ett bultande hjärta och trånande fitta som jag tillslut knackade på hennes dörr.

Hon öppnade och släppte in mig i hallen. Hon såg precis ut som på bilderna och attraktionen fanns där direkt, en sån lättnad!

Hon var onekligen lite stressad, maten stog och puttrade på spisen och hon hade tänt ljus i lägenheten men inte fullt hunnit klä upp sig för kvällen.

– Jag är tidsoptimist och skulle precis springa genom duschen. Jag trode att jag skulle hinna. Sa hon generat.

Jag strök en lock av hår ur hennes ansikte, gav henne en lätt kyss och frågade om hon ville ha hjälp med tvålen.
Det ville hon.

Vi gick in i badrummet och smekte av varandra kläderna. Plagg efter plagg föll till golvet. Duschen var redan igång så det var bara att kliva in under det varma vattnet. Vi kysstes djupt och smekte varandra med en glödande hetta.
Jag nöp henne lätt i ena bröstvårtan. Hon tog ett fast grepp om båda mina bröst, hukade sig en aning och sög på dom i turordning medan mina händer gled genom hennes hår.

Hon sög intensivt på mina bröst under en längre stund, innan hon slutligen vandrade neråt med sina kyssar.
Jag vinklade bort duschmunstycket från oss och särade en aning på benen samtidigt som jag tog spjärn mot väggen med mina armar för att inte tappa balansen. När hon nådde fram till min trånande fitta kysste hon den först ömt, sen letade hon sig försiktigt fram till min klitoris med sin mjuka tunga. Hon retades lite med den innan hon tog ordentligt tag med sin mun och sög på den. Jag lutade huvudet bakåt och stönade och utan att kunna hindra mig själv fann min ena hand hennes huvud och jag höll i henne och pressade min fitta mot hennes ansikte.
Hennes läppar och tunga kändes fantastisk och hon slutade inte förrän hela min kropp skakade av kvällens första orgasm.

Hon reste sig igen och sa med ett leende:
– Du får återgälda mig efter maten.
Sen kysste hon mig igen innan vi tvålade in oss snabbt och begav oss ut i köket endast iklädda en varsin morgonrock.

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • @RP28270011
  Svara

  Upphetsande och ger en omedelbar längtan efter fortsättning.

  Med kåta hälsningar
  Skorpionen

  • Nymphomaniac
   Svara

   Härligt att höra att du gillar den 🙂 del 2 kommer inom kort 😉

 • Lasse
  Svara

  Bra språk, bra flyt i berättelsen. Upphetsande läsning.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack för den fina kommentaren, hoppas du kommer gilla del 2 med 😉

 • Mark
  Svara

  Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Thank you 😉 Keep on reacting with comments and I won’t stop 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt