under Inlägg

Middagen var utsökt. Hon var verkligen en fantastisk kock och hade valt ut ett gott vin till. Under hela middagen låg det en kittlande spänning i luften och vi ögnade varandra hungrigt medans våra ben slingrade sig om varandra under bordet.

När vi ätit färdigt lät vi disken stå och hon ledde mig in i sovrummet för efterrätt.

Våra morgonrockar föll till marken och vi var återigen helt nakna. Jag drog henne tätt intill mig och hennes händer fann mina bröst igen och hon klämde åt om dom. Min ena hand höll om hennes nacke när jag kysste henne och den andra letade sig ner mot hennes välrakade mus.
Jag masserade henne lät och kände hur hon skälvde i kroppen. Hon var redan härligt våt.
Jag log mot henne sen knuffade jag henne lätt bakåt så hon landade på rygg på den höga sängen. När jag satte mig på knä vid fotändan hamnade mitt huvud i precis rätt höjd. Jag tog ett fast grepp om hennes särade ben och drog henne mot mig. Hennes våta fitta hamnade precis framför mitt ansikte och hon tog stöd med sina fötter på mina axlar. Jag höll munnen nära och blåste lätt. Hon gnydde och sköt fram fittan närmare mot min mun. Jag lutade mig fram sista biten och kysste henne lätt.
Hennes händer gled genom mitt långa hår och jag lät tungan glida upp mellan hennes blygläppar som redan glänste av safter.
Hon gnydde igen och rörde på höfterna så hennes fitta gneds mot mig. Jag slickade henne intensivare och penetrerade henne med min tunga.

Ljudet från en nyckel som vreds om i låset ekade genom lägenheten och in i sovrummet. Av ren reflex gjorde jag en ansatts att vända mig om men hon agerade snabbt genom att styra tillbaka min uppmärksamhet mot hennes fitta.

– Fortsätt slicka, viskade hon, men res dig upp på alla fyra så han kan komma åt att knulla dig.

Jag gjorde som hon sa och det pirrade i kroppen när sovrumsdörren bakom mig sköts upp och jag kände en främmande blick i nacken.

– Här ligger du och har det skönt ser jag. Sa en mansröst.

Hon hade fortfarande ett fast grepp om mitt huvud och min tunga djupt inne i sig.

– Gör oss sällskap. Sa hon och jag svankade upp med rumpan.

Av ljudet att döma förstod jag att han klädde av sig och började runka upp sin kuk bakom mig. Hans ställde sig på knä bakom mig och smekte min rumpa och daskade mig med kuken. Lät den glida mellan mina skinkor och inom kort nosade hans svullna ollon vid min öppning. Försiktigt lät han ollonet glida in lite grann. In och ut.
Slutligen stannade han upp i rörelsen med toppen av ollonet i mig, tog ett fast grepp om mina höfter och sa till sin sambo:

– Hon är tillräckligt våt, säg till när du vill att jag ska börja.

Hon smekte mig över kinden.

– Han älskar att knulla hårt, visst kan du ta det?

Jag nickade och fortsatte slicka henne allt djupare. Några spänningsfulla sekunder passerade, han med ett fast grepp, redo att knulla mig ordentligt, jag begravd med mitt ansikte i hennes härliga fitta och hon med makten att bestämma.
Hennes grepp hårdnade på nytt och hon pressade sin fitta mot mig.

– Nu!

Han pressade in kuken i mig ända till botten i en enda hård stöt. Jag stönade in i henne och hon kom nästan omedelbart. Hennes fitta krampade och hon red ut orgasmen mot mitt ansikte i takt med hans hårda juck in i mig.
När hon var nöjd slängde hon sig åt sidan på sängen för att pusta ut och han manade mig framåt upp till knästående på sängen och fortsatte knulla mig ordentligt.
Hon kysste mig och började smeka min klirotis med lätta fingrar.
Det kändes fantastiskt och det syntes att hon njöt av att se sin kille knulla en annan kvinna.
Men hon nöjde sig inte med att se på från sidan, istället lirkade hon sig in under mig så hon kunde suga på min klitoris igen och slicka på hans kukskaft.
Min andra orgasm närmade sig och han tycktes vara nära han med.
Hon höll om mina lår med sina armar och drog mig mot sig samtidigt som han pressade mig neråt.

Snart, väldigt snart..

Jag skrek ut min andra orgasm och krampade om hans kuk samtidigt som hon girigt skickade i sig mina safter. Han drog sig ur och jag sjönk ner på sängen. Vände mig om och såg hur hon la sig med huvudet på sida vid fotändan, han pressade ner hennes huvud med ett hårt grepp i madrassen och styrde skoningslöst in kuken i hennes mun och deepthroatade henne.
Saliven rann men han behövde inte munknulla henne länge innan han kom djupt ner i hennes hals.

Jag åkte inte hem förrän morgonen efter.

Recommended Posts
Showing 11 comments
 • J
  Svara

  Blev en varm och härlig dusch efter detta inlägget! Gud vad man önskar att man var mannen som fick deltaga i detta .

  • Nymphomaniac
   Svara

   Han klagade inte 😉

 • Dave
  Svara

  Min kuk är glad nu! Jag också. Tack

  • Nymphomaniac
   Svara

   Anytime 😉

   • Dave
    Svara
 • Jeppe
  Svara

  Hård å hal kuk i handen av detta.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Älskar att höra det 😉

 • Jonas
  Svara

  Wow! Låter som en underbar träff 😉

  • Nymphomaniac
   Svara

   Natten va helt fantastisk <3 Måste nog hälsa på dom snart igen 😉

   • Jonas
    Svara

    Misstänker att även dom är nöjda när en vacker kvinna besöker dom 🙂

    • Nymphomaniac
     Svara

     Hörde inga klagomål i alla fall 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt