under Inlägg

Ännu en träff med paret från föregående inlägg (”du också…”) och återkommande träffar – visst blir det bara bättre och bättre?

Vi har fortsatt att chatta en hel del sen vi sågs senast, ganska precis för en vecka sen. Gången då både hon och han upplevde sin första DP, och såklart känner jag mig otroligt tacksam för förtroendet och upplevelsen. Första gången är speciell. Förväntningar, nervositet, känslorna är blandade… Då måste man ha fingertopskänsla och ibland blir det jättebra, ibland mindre bra.

Med det här paret blev det jättebra och det har ju varit tydligt när vi har pratat vilket glädjer mig oerhört.

”Har du något särskilt för dig i eftermiddag?”

Förutom att uträtta några ärenden så hade jag inte det, och om jag ska vara ärlig så kan det vara så att jag sköt upp några av ärendena till en annan dag.

Vi bestämde en tid och när jag dök upp hemma hos möttes jag av båda i hallen. Hon var klädd i ett mjukis-set med shorts och en topp och blöt i håret.

”Förlåt att jag är blöt i håret, jag har precis kommit ut ur duschen”

”Inget att be om ursäkt för” svarade jag och kunde inte låte bli att le brett.

Hon doftade underbart och höll kvar i omfamningen. Jag la mina händer på hennes höfter och gled upp med dom mot midjan.

”Du hann inte ta på dig några trosor heller” sa jag samtidigt som jag lät händerna glida ner igen och över hennes rumpa…

Med händerna kvar ledde jag oss in längre i hallen, mot hennes pojkvän.

Mellan två män som bara vill ge henne njutning

Hon stod nu mellan oss, hennes killens händer gjorde oss sällskap. Fyra händer började smeka henne, utforska henne. Över rygg, mage, hals, bröst, lår, rumpa. Händerna sökte sig in i de luftiga mjukisshortsen. Hon stönade och flämtade när hennes kille tillslut belönade hennes våta vagina med sin beröring och jag lyfte hennes topp, blottade brösten och omslöt brösten med mina händer och de styva bröstvårtorna med min mun.

Under en ganska lång stund stod hon bara där, mellan två män som bara ville ge henne njutning. Hon var våt, riktigt våt… Och jag vill smaka på henne.

”Får jag slicka dig?”

”Mhm…” stönade hon fram och nickade bekräftande. Vi rörde oss mot sovrummet och hennes kille blev snabbt naken. Hon la sig på sängen, och öppnade upp sig för mig.

Jag slickade henne, smekte henne medan hon sög sin pojkvän och orgasmen sköljde över henne…

”Dags för din favorit”

När hon hade hämtat andningen konstaterade pojkvännen ”dags för din favorit”.

Jag var fortfarande inte naken men jag slogs av tanken att min kuks första direktkontakt med henne skulle vara i en dubbelpenetration den här träffen. Jag klädde av mig och la mig på sängen, jag ville att dom skulle få ta ställning i det här och inte ”knacka på fel dörr”.

Hon gränslade mig och sänkte sig ner över mig.

Okej – favoriten som det syftades på var definitivt något som kom dubbelt

Hennes kille ställde sig bakom och började leta sig in.

Jag kände hur hans kuk trycktes mot min.

”Högre upp älskling” styrde hon honom.

Han styrde om och tryckte och jag kände att han var på väg in i vaginan tillsammans med mig.

”Det blir för tajt” gnydde hon. ”Fel hål, du måste högre”

Två i musen, det är absolut trevligt men det var uppenbart att var hon ville ha honom.

Han tog om och fick bättre ställning och sen började han långsamt och försiktigt komma in i hennes. Jag låg helt stilla och bara spände och slappnade av i kuken. Spände den… och slappnade av…

”Så det var det här som var favoriten?”

Han var inne, det var uppenbart. Hennes blöta hår hängde över mitt ansikte och hon andades häftigt med slutna ögon och halvöppen mun.

Jag samlade ihop hennes hår med mina händer och höll det i ett lätt grepp. Hon höll kroppen stilla och började så småningom vagga lätt.

”Du styr tempot helt” viskade jag och hon la ner sin överkropp mot mig.

Efter en stunds lätt vaggande kunde vi börja stöta lite. Hon stönade högt och hennes kille frågade om han kunde fortsätta.

”Ja, det går bra, det är ingen fara med mig”

Hennes kille ökade men kom ganska snabbt upp i ett högt tempo. Hon andades häftigt mot min hals och alla signaler hon sände genom sitt kroppsspråk, sin andning och stön visade att hon hade det skönt. Väldigt skönt vilket bara fick mig att bli ännu styvare. Jag kände hur jag växte i henne. Jag började lätt gunga med min höft och tog hennes armar och förde dom upp bakom hennes rygg. Jag fattade ett grupp om dom och höll fast med en hand samtidigt som jag med andra handen tog ett lätt grepp om håret och där åkte vi – på riktigt…

”Fy fan!” Skrek hon ut

”Gud!”

”Är det skönt älskling?” frågade han

Hon svarade inte utan bara skrek ut sina stön, rakt ut, och vi fortsatte. Vi fortsatte och kan till och med ha råkat ta henne ännu hårdare. Det var inget jag reagerade på då.

”Jag kommer igen!”

Skriken la sig och hon reste överkroppen en aning.

”Är allt okej?” Fick jag fram…

”Ja… Ja… Jag kommer… Jag kommer igen!”

Hon kastade huvudet ner mot mig och begravde sina tänder i min axel och skrek, dämpat och ihållande tills hon blev helt stilla och tyst. Jag stoppade med ett tecken hennes pojkvän och välte hennes följsamma kropp försiktigt åt sidan.

Hon låg och andades högt, häftigt och skakade oregelbundet i kroppen.

Jag blev och är verkligen imponerad av den här tjejen…

”Hur ska det gå om ni är fler och jag kommer så här?” Skrattade hon lite lätt hostandes fram.

Hennes pojkvän tände till och kröp upp mellan hennes ben igen och gled långsamt in i hennes anal. Försiktigt och kärleksfullt tog han henne. Jag låg bredvid och kunde inte släppa tanken…

Fler… Ja herregud, det skulle helt klart vara häftigt och han har ju pratat om det med mig, uppenbarligen även med henne…

”Jag vill att ni ska komma”

Min tanke bröts när hon sa att hon ville att vi skulle komma.

Jag hade inte långt till sprut utan närmade mig henne där hon låg och med hennes hjälpande mun och händer kom jag väldigt snabbt.

Och hennes kille… Han kom i henne och fortsatte stöta tills han slaknat helt.

 

 

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
  • MinaLustar
    Svara

    Det här ser vi fram emot att läsa en fortsättning på, för visst anar vi en fortsättning? <3

  • extrakillen
    Svara

    Det kommer en fortsättning 🙂 Och jag kan avslöja att det förmodligen kommer bli redan i helgen 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt