under Inlägg, Självupplevt

bondage     th75Z42KUCNågot som jag gillar är min dubbelnatur som jag har till vardags ser ut som en oskyldig dam som bär på en underbar hemlighet. En stark och dominant karriärkvinna som tydligt vet sina mål. Något som jag verkligen gillar är att bli märkt, som blåmärken på min kropp, rivmärken och märken efter strypningar. Att bli påmind om den underbara upplevelsen och se vilken effekt din behandling gav mig.

Trots att jag ger protester blir jag våt när du smiskar mig hårt på rumpan eller då du tar mig hårt bakifrån. Det är inte smärtan som jag upplever som gör mig kåt utan det att jag ligger helt och hållet i din makt. Men smärtan triggar mig också enormt och förhöjer njutningen.

Det som är intressant är att jag väljer detta helt och hållet själv. Jag är en klok och smart kvinna där det inte finns något tvång på något sätt att ligga i ditt knä och få rumpan hårt smiskad. Jag gör det för att jag vill och behöver det. Jag vill och behöver känna din manliga styrka slå på min bakdel. Detta får mig att lägga mitt beteende i schack och jag släpper mitt ansvar där du bestämmer över det som händer. Min frihet är när jag ställer mig själv åt sidan och låter dig behandla mig på ditt sätt.

Hur är er upplevelse av smisk och spanks?

En av de vackraste sakerna jag vet är märkena som lämnas efter sex, ett bitmärke i nacken eller som hur skönt smyckad kroppen blivit efter repen. Det är en konst att göra snygga bindningar och det krävs en mästare för att lämna ett konstverk efter sig när repen tas av…….

 

 

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt