under Inlägg, Självupplevt

Precis som rubriken lyder så gäller det att ge sina höga klackar ny betydelse mellan varven. Under min resa inköptes flertalet med en gemensam nämnare höga klackar minst en dm och de skall dessutom vara “knull” vänliga. Vi har väl alla våra egenheter men detta är numera ett litet krav som jag har då jag ser på fina höga skor…..

På en av hotellvistelserna som hade en väldigt fransk inspirerade inredningsstil och “bdsm” uttryck fick skorna sin första premiär i sammanhanget. Kvällen började med att vi äntligen hade anlänt till hotellet, packat upp och trötta efter vår resa ditt. Jag drog på mig den “lilla” svarta klänningen och mina höga klackar i svart skinn. Vi gick ut till hotellbaren och samtalade någon timme över att glas vin…..

Efter små berusning och kåthet som hade växt till sig under den stunden rök kläderna av oss båda lika fort när vi väl var inne på rummet. Naken iförd ett par höga dm klackar och ett utsläppt hår framför honom – tror just att det ögonblicket i den miljön och skorna blev äckligt sexigt. Jag vände på mig mot glas skrivbordet, vände upp rumpan mot honom och han trängde in i min anal hårt utan någon uppvärmning. Han tog sin arm runt min hals försiktigt efter händelsen tidigare. Det är något sexigt med att bli knullad bakifrån i höga skor och dessutom kom jag upp i väldigt bra höjd för honom. Saker började i ett ganska lugnt tempo, men detta ökades successivt och blev hårdare allt eftersom….Jag höll mig fast av all ork som jag hade mot skrivbordet med mina röda naglar för att han skulle få motstånd. En efter intensiv orgasm som avlöste i min kropp och mitt stönade hördes nog ut till receptionen. Vilket inte var den första eller sista. Vi räknade ut att vi “omedvetet” har hörts på varje ställe och just för att man glömmer allt i stundens hetta 🙂

Hans hårda rörelser fortsatte ut och in genom min anal. Dessutom så rann det glidmedel från min rumpa och ett härligt “äckligt” ljud av friktionen från hans kuk. Efter en kort stund stönanden han hårt till och tömde sig helt i  mig. Jag stod kvar stilla med honom slingrad runt om min kropp. Trötta båda två, jag stod kvar ett kort stund till, med rinnande sperma från min anal längs mina ben och som droppade på min svarta nya klackar som nu var invigda…..

Hur brukar ni tjejer inviga era skor eller hur resonerar ni kring “knull vänliga” skor?

X0X / Blackangel

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Quizplay
  Svara

  Har funderat på om ni använder glidmedel när han knullar dig i analen. Nu fick jag ju resa på det;)

  Ska faktiskt följa med och kolla skor med en tjej snart….ska tänka på det där om att de bör vara knullvänliga

  • Blackangel
   Svara

   Utan glidmedel funkar också men glidmedel i rumpan gör saker skönare och bättre (olje baserat dock).

   Hoppas skojakten gick bra 🙂

 • Jenni
  Svara

  Härligt!
  Förutom att man känner dig grymt sexigt är just den extra höjden en klar bonus!

  • Blackangel
   Svara

   Eller hur och speciellt eftersom din kvinnlighet kommer fram mer

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt