under Inlägg
Är det någonting jag saknar just nu så är det att ha en fast partner, många av er där ute har säkert det och jag tycker och hoppas att ni anser er vara lyckligt lottade. För är det någonting jag tycker är svårt med att vara ensam så är att försöka hitta en sexpartner (om det nu går dåligt på dejtfronten) som är inne på lite samma spår som en själv. 
Jag är inte en sån tjej som gillar vaniljsvenne-sex varenda gång och många killar verkar inte förstå det och tyvärr kanske många inte vågar ta för sig på den punkten heller. När man då sedan efter några försök verkar ha hittat någon som man faktiskt har bra sex med och det sägs det från båda parterna men sedan inte har kommit överens om spelreglerna, ja då sitter man där i skiten ändå. Då han (oftast han) inte tillgänglig jämt eller vill när en annan vill så blir det extremt frustrerande.
Lovade ju egentligen att jag skulle försöka skriva ett sånt inlägg som jag avsett innan jag startade bloggen, men men, ibland blir det ju inte som man har tänkt och detta inlägg kanske man kan prata och diskutera om ändå..
Ha en fantastisk helg, jag åker bort över helgen. Vem vet, kanske har jag något smaskigt inlägg att skriva när jag kommer hem. 😉
Puss
/MsPP
Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt