under Drömmar, Inlägg, Nakenbilder, Sic et Dixi

Nu är jag, Dixi, tillbaka hemma igen efter några veckor iväg på egen hand. Lyckades pricka in så vecka nummer två var en extremt kåt vecka och jag och Sic har delat mycket snusk med varandra via vårt gemensamma Tumblr-konto.

När jag är iväg utan Sic blir det mer spanande och fantiserande om andra. Så har jag alltid fungerat, bara att i tidigare relationer har det känts fult och dumt eftersom jag varit tvungen att hålla det hemligt för min partner. Men för Sic kan jag berätta att jag tänder på andra, och han har hittills bara blivit kåt och glad av att höra om det. Även de gånger jag har gjort något sexuellt med någon annan, har han tyckt om att höra om det. Det har hittills bara hänt under mer kontrollerade omständigheter, så det är svårt att veta om det skulle vara så alla gånger, men det är ju det vi håller på att utforska – hur vi kan utforma vår relation till en mer öppen sådan, där vi båda fortfarande är trygga och nöjda.

Än så länge är jag fortfarande lite rädd för vilken reaktion jag ska få varje gång jag berättar saker för Sic, och även för hur jag reagerar om han berättar om något för mig. Men jag tror det mest är en vanesak! Samhället har tutat i oss sedan vi var småbarn att man ska bli ledsen och arg om ens partner har intresse för någon annan och det gör att vår spontana reaktion kanske blir ångest. Jag tror att det inte behöver vara mer än en första reaktion som snabbt kan lägga sig om en direkt tar reda på svaren till frågor som “betyder det här att hen är mindre intresserad av att vara med mig?” eller “hotar det här vår relation på något sätt?”.

Nu ska jag berätta om lite tankar jag hade vid ett specifikt tillfälle när jag var borta, och jag hoppas att Sic kommer gilla att läsa om dom!

En dag, när jag var generellt kåt hela dagen, hade jag en hel relaxavdelning på hotellet för mig själv i två timmar. Jag hann göra mig ganska bekväm där och badade runt i bubbelpoolen, tryckte mig med fittan mot undervattensstrålarna, positionerade mig så att bubblorna fick min rumpa och mina bröst att skakas runt ordentligt och kom in i ett ännu mer sensuellt mode.

När jag hade gått över till bastun och suttit där ett tag kom det helt plötsligt en snygg man och la sig i poolen. Jag var osäker på om han hade sett mig bakom de tonade rutorna i dambastun för han rörde sig väldigt ogenerat runt i bubbelpoolen, som att han också letade efter de skönaste platserna med bäst vattenstrålar. Jag satt och betraktade honom; hans halvmuskulösa kropp, tatueringar, hipsterknut i nacken med tillhörande skägg, och började känna en stark längtan efter att få suga hans kuk. Fantiserade om att jag skulle, helt sonika, gå och sätta mig i poolen bredvid och fråga honom. “Det värsta som händer är att han säger nej och då kan jag bara visa att jag respekterar det fullt ut och gå därifrån”, tänkte jag.

Sen kom tråkiga förståndiga tankar ikapp. Kan man fråga främmande människor sånt utan att de upplever det som sexuellt ofredande? Hur skulle jag ha reagerat om en främmande person kom och frågade mig om jag ville bli slickad? Jag skulle nog bli rädd, och känna mig väldigt sexualiserad i en situation där jag inte bett om det. Därför valde jag inte göra något närmande.

Samtidigt så önskar jag att jag inte skulle behöva bli rädd, att vem som helst skulle kunna fråga vem som helst något sådant utan att det behövde bli mer än att ett eventuellt nej möts respektfullt och utan att ifrågasättas.

De två gångerna jag och Sic har hunnit gå på sexklubb har jag tyckt så himla mycket om att sex inte behöver vara annorlunda mot någon annan social interaktion, som enkelt bara kan undanbes om den inte önskas. Till och med enklare än många andra sociala interaktioner! Ibland pratar ju folk hål i huvudet på en, men det sitter långt inne att säga “nej, jag känner faktiskt inte för att lyssna på eller prata med dig just nu – eller alls”. Då ses man som otrevlig. Medan de två gångerna som vi har varit på sexklubb så verkar det ha varit helt accepterat att säga “tack, men nej tack” åt en sexuell invit eller ett närmande.

Jag längtar efter att vara i det rummet igen – där inga erbjudanden behöver vara fel att ge eller skrämmande att få, och inga nekande svar per definition behöver vara otrevliga. Jag hoppas att jag och Sic får våra kalendrar och dagsformer att passa med en sexklubbs kalendarie snart igen!

Här får ni en bild från min resa – min första tanke när jag såg skylten om att det var förbjudet att elda i eldstaden var att det ju finns andra sätt att få den het på!

/Dixi

Dixi i eldstaden

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Johan
  Svara

  Var det en äldre man?
  Ageplay är galet sexigt!

  • Dixi
   Svara

   Ledsen att förstöra dina fantasier Johan, men det var en man i min egen ålder just denna gång!
   /Dixi

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt