under Inlägg

Att jag är intresserad av pisk och smisk är nog ingen nyhet. Men jag har inte provat att randa en stjärt med hjälp av bambupinnar. 

  

Det var en helt ny upplevelse. Känslan när spöet träffar huden. Ljudet som uppstår. Scenen runt omkring oss. Fröken Blå stod lutad över ett bord. Som typ detta.

  
 
Sjön låg spegelblank. En and som simmade nyfiket bredvid oss. Fåglarna som kvittrade. Ett par cyklister som passerade en bit ifrån oss. 
Jag började med att värma upp fröken med handen. Lite hederlig smisk. När stjärten sen var uppvärmd gick jag över till bambupinnarna. Tog och började med en mellan tjock. Gick över till en lite grövre för att avsluta med en tunnare. Även om det inte skilde mycket åt i storlek så märkte man skillnad. Den grövsta gör mer ont än den tunnaste som svider mer. Detta är ingen nyhet för er som provat. Men helt ny erfarenhet för mig. Sen hur mycket det känns beror på hårdheten i slaget. Den jag använde mest var den tunnaste. Bara för att jag inte gjort detta förut. 

  

  Fröken uppskattade detta. Hon blev ganska så upphetsad. Lite nervöst var det. Där vi var kan det helt plötsligt dyka upp människor. Så vi var på vår vakt. Men jag kan inte neka att kåtheten var stor. Vi längtar redan till nästa gång. 
Sköt om er. / Mr P

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
  • Zinna
    Svara

    ja tack, sådär vill jag se ut!

  • Littlemisslolita
    Svara

    Oh, my….me like!!! *fnissar* kul att läsa andras bloggar här oxå….kunde inte låta bli att kommentera nått så skönt som pisk på rumpan…:)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt