under Inlägg

Hur har ni det i höstmörkret? Tänder ni ljus och myser?

 Jag älskar sommaren med ljumma vindar och sol som smeker bara ben. Bröst som skymtar fram i snyggt urringade klänningar. Männens brunbrända lår och sexiga överkroppar. Visst är den totala nakenheten på heta klippor härlig men jag tycker ofta att det lite mer subtila, det där som anas och lämnar lite åt fantasin kan vara mer upphetsande. Vårsolen som börjar få oss att knäppa upp.

Min höst är fylld av heta stunder så jag tar mig framåt. Vi har ljuvligt sexiga kvällar med stor variation min kärlek och jag.
Tända ljus blir ett komplement till mörker och ger en mjuk känsla som blir en ny dimension för våra sammanslingrade kroppar. Min kropp får den närhet och beröring och hetta den behöver. Han är uppfinningsrik min man, så jag vet aldrig vad som väntar.
Tar han fram piskan? Sporren? Låser han fast mig och i så fall vart? Tar han mig hårt eller låter han mig vänta på min orgasm i nästan outhärdliga stunder? Så jag klarar mig.

Men sen är det ju det där med att få blickar och beröring, det som sommaren kan ge möjligheter till med sådan lätthet.

Det är ju svårare denna mörka årstid när vi paketerar in oss i kläder för kyla och snålblåst.

Jag inser just att våra klubbesök ger mig det. Att få kliva in i en varm sexig miljö, ta av sig sina kläder eller i alla fall vara väldigt lättklädd, blir en härlig kompensation för bristen av sommarkänsla. Uppskattande blickar och ibland andra händer som berör, som liksom smeker och leker över min kropp på sensuellt sätt. Mina bröst får visa upp sig för andra. Det är en boost i väntan på vår och sommar och tillfredsställer något behov jag. Ett härligt bubbelbad i sällskap med andra ersätter ett kanske lite kallt sommardopp med knottriga bröstvårtor. Så går ni och funderar på ett besök på en swingersklubb säger jag tveka inte, testa!

I helgen är det dags igen. Vi talar om det, nämner det lite då och då och när våra ögon möts förstår jag att det pirrar lite i oss båda. För vi vet inte vad som kan hända i stunden. Många besök har det blivit nu och de har alla varit av olika karaktär . Några väldigt lyckade, andra kanske inte blivit lika bra om än bra. Men vad vi har lärt oss om varandra. En trygghet om varandra finns som grund.

Vi går dit, tillsammans, jag är hans kvinna och han är min man. Den kvinna han älskar och älskar att visa sig med. Den man jag älskar och älskar att visa mig med. Andra får se oss i heta stunder. Vi kommer vara omgivna av sensuella vyer, kroppar som rör sig och som hörs njuta i dunkel belysning. Vi kan ge uppskattande blickar och få. Kanske ligger andra par nära oss, kanske snuddar vi varandra, kanske klickar det till mellan oss och andra händer berör oss? Kanske vill någon smaka på mig. Kanske får jag smeka en annan kvinnas bröst. Kanske börjar hon och jag kela framför våra män? Kanske… det är mycket kanske som rör sig i våra hjärnor. Det en härlig känsla inför upplevelsen som väntar. Upplevelsen i helgen. Den som vi sedan tänker på och pratar om efter. Vi får se hur den blir den här gången. Oavsett kommer det bli en härlig kväll för vi har varandra, vi har varandras kroppar att njuta av. I en sexig miljö. Ett sätt att hitta energi i höstmörkret som jag rekommenderar.

Trevlig helg

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt