under Självupplevt

 

Lånad bild

Kan det bli hetare än att bada bastu mitt under högsommaren? Ja, det kan det! Vi hade ganska nyligen en kvinnlig bekant på besök hos oss. Vi hade en trevlig dag på stranden följt av grillkväll med vin. När skymningen kom och vi alla blivit lite lättsamma och glada så gick vi och tände upp bastun med stora panoramafönster ut över havet. Det var dock ganska uppenbart att vi kanske hade lite olika bastuvanor. För oss var det självklart att man bastar naken med för vår gäst var det lika självklart att ha bikini.

Det uppstår en liten diskussion om det hela där vi konstaterar att vi inte har tagit med badkläder men vill vår gäst ha det så är det okej. Hon behåller sin bikini på och bara för att retas lite så ”råkar” Midnattsmannen passera gästen som vi kan kalla S så att hans kuk stryker mot S Lår och rumpa när vi går in i bastun. S stelnar och rodnar lite men står kvar och visar ganska tydligt att hon inte vill förhindra det. Vi sätter oss i bastun. Tjejerna på nedre bänken och Midnattsmannen på den övre. Vi pratar lite allmänt men det finns en härligt sexuell stämning i luften. Det är tydligt att S vill se på våra nakna kroppar men försöker att dölja det.

Lånad bild

Samtalen får snart en mer sexuell prägel då det är ganska tydligt att vi alla tre slappnat av mer i takt med intaget av alkohol, som i bastun utgörs av kall öl. Vid det här laget har Midnattsmannen rest ett ordentligt stånd som han inte gör något för att dölja utan avbryter samtalet med att säga:
– Alltså du får titta på oss det gör inget, vi vet ju att du vill titta. S rodnar lite till och skrattar nervöst innan hon först vänder blicken mot Midnattskvinnan och studerar framför allt hennes bröst. Sedan vänder hon blicken mot Midnattsmannen och hennes blick möter då synen av hans hårda kuk som pekar mot taket.

Midnattskvinnan säger åt S att känna på den. S viker bort blicken lite men hennes hand kommer ändå smygande precis som att hon själv inte rår för det. Hennes fingrar slingrar sig runt kuken och hon runkar den lite lätt men utan att möta Midnattsmanens blick. Midnattsmannen smeker ner handen längs med hennes hals och ner under bikinin innan han greppar hennes bröst. Det kommer ingen protest utan snarare ökar takten något på S hand.  Midnattskvinnan lutar sig fram och kysser S på munnen och börjar hångla lite. Midnattskvinnan lägger armen bakom S och knäpper upp hennes topp för att befria hennes bröst. Allt eftersom S bli kåtare så växer modet och hon ställer sig på alla fyra och lutar sig fram och kysser midnattskvinnans styva bröstvårtor. Detta gör att rumpan blir vänd åt Midnattsmannen som tar tillfället i akt och smeker S rumpa och låter fingrarna smita in under tyget. Han känner S rakade fitta.
Fittan är redan dyblöt och S gnyr när hon känner Midnattsmanens fingrar röra hennes bultande skåra.
– Nej, ska vi bada avbryter Midnattskvinnan med. Vi slår upp dörren och hoppar alla i det sköna havet för att svalka oss lite. Men ingen av oss vi ligga i speciellt länge utan alla vill in för mer bastu. När vi kommer upp så drar S av sig sina trosor och säger:
– Dessa är väl rätt onödiga nu!

Lånad bild

Vi instämmer, nöjda med att S nu är både naken och ordentlig kåt och våt. Vi tar plats på bänkarna igen men ganska omedelbart så är våra händer över varandras kroppar. Midnattskvinnan uppmanar S att smaka på midnattsmannens kuk som vid det här laget läcker försats som en aldrig sinande källa. S ser midnattsmannen i ögonen när hon sluter sina läppar om hans ollon och börja suga hans kuk. Först lite försiktigt och sedan allt djupare. Hon smeker hans pung med sin hand och låter fingrarna dansa mot hans mellangård och anal.  Under tiden så låter Midnattskvnnan en hand smeka sitt sköte samtidigt som hennes andra hand letar sig in mellan läpparna på S. Efter en stund så frågar Midnattsmannen S hon inte vill smaka på Midnattskvinnan med. S svarar att hon aldrig slickat en kvinna men gärna provar. Detta var vi väl medvetna om och midnattskvinnan njuter av att få sära på sina ben och ta i mot S nyfikna tunga. Samtidigt tar midnattsmannen plats Bakom S och slickar hennes fitta och anal och snart pullar han även analenen på S samtidigt som tunga febril jobbar med hennes klitoris. Det stönar nu friskt i bastun och vi skojar om att tänk om det kommer någon vilket bara ökar spänningen än mer. Dessa orala lekar fortgår både länge och väl där könen byter plats i varandras munnar. Till slut känns detta inte längre tillräckligt, men eftersom det inte var planerat att basun skulle bli så het så har vi inte fått med oss några kondomer så vi tvingas avbryta för att fortsätta vår trekant hemma och utan att överdriva så fick vi ganska bråttom hem. Resten av kvällen/natten lämnar vi dock åt er fantasi…

Lånad bild

Recommended Posts
Comments
  • JB
    Svara

    Ojoj lät ju magiskt och underbart

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt