under Bondage & BDSM, Inlägg, JagochMinslyna, Nakenbilder

Allt känns bra, slynan sköter sig bara bättre och bättre, jag behöver bara använda milda tillrättavisningar numera jag behöver sällan tjata gnälla eller skälla.

Jag har äntligen kommit ett steg närmare perfektion det enda som saknas är att vi inte ses så ofta och att dildon till min strapon är alldeles för stor.

Men samtidigt känns det lite trist nu allt flyter på bra men det händer inga överaskningar i nuläget jag vill ha något oväntat bli överaskad och lyckligt kåt men allt bara rullar på med samma saker dag ut och dag in, det blir tråkigt och jag har svårt för tråkighet.

Samtidigt är det skönt jag vet vart jag har honom och det är i ett hårdare grepp än någonsin, jag vet och känner att han är min ägda lilla slavslyna, min kåta lilla suktande horflicka.

Jag kan få min lilla kuksugarhora precis cart jag vill, jag kan få henne att suga igen, kräva saker allt möjligt, jag är så stolt över mig själv att jag lyckats så långt över förväntan och jag är stolt över den utveckling hon gjort.

Jag kan hota och utpressa precis som jag vill och hon varesig vill eller kan säga ifrån eller vägra.

Tänkte dela med mig av några bilder jag gillar extra mycket!

wpid-wp-1456175764195.jpg

wpid-wp-1456175747190.jpg

wpid-wp-1456175730420.jpg

wpid-wp-1456175713113.jpg

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
  • Mickeman
    Svara

    Önskade man hade en dominant vän som dig. Drömmer mig bort….

  • Piggoglad
    Svara

    Ni är verkligen fina, båda två! 😀

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt