under MinaLustar

Jag tror att jag är långt ifrån unik i mitt tankesätt. Direkt efter en serie härliga orgasmer kan jag känna hur varenda muskel i kroppen känns ansträngd. Kom därför att tänka på ett häftigt projekt jag råkade snubbla över för ett par år sedan. Då väldigt unikt av sitt slag.

Projektet heter “Beautiful agony” och är i praktiken en massa människors ansiktsuttryck under klimax. En delvis märklig men även väldigt intim upplevelse att se människors vånda i ansiktsuttrycket när de får orgasm.

Efter att ha tittat på ett par av klippen känner jag mig lugnar i mig själv. Även jag ser precis likadan ut och förmodligen de flesta andra människor med. Helt naturligt med andra ord. Underbart att känna trygghet i den stora massan av människors vackra vånda. Beautiful Agony rekommenderas för dem, som precis som jag känner att hela kroppen mer ser ut som en krampande-besatt-scream-mask under klimax. Jag är inte den som gärna ser mig i spegeln under just dessa sekunder/minuter. Jag vill ju hellre gömma mig under kudden och låta min vånda bli oigenkänd 😉 Men precis som KBT terapisessioner går ut på, så är det skönt att veta att det är såhär skruvade och vackra vi människor ser ut när vi får orgasm.

Tåls att upprepas och få det till att tillslut landa i mitt lilla söta huvud. Det är ok att se ut som “beautiful agony” då och då.

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt