under Blackangel, Självupplevt

Vad får dig att vilja underkasta dig någon annans vilja i sängen? I grund och botten så handlar det om en stark viljestyrka hos två personer. Att jag som kvinna skall kunna ge njutning till honom av min kropp långsamt och på hans villkor. Att han får mig att törsta, vilja, längta, fuktas och stönar framför honom av hans behandling – att jag längtar efter hans råa behandling……..

Han utmanar mig, får mig att vidga mina vyer och ger mig en stark mersmak på mer. Då han binder upp mig, smiskar fram en nyans av röttrosa på min rumpa, ger örfilar, använder ridspöt förföriskt över min kropp och avslutar genom att ta min anal hårt. Jag njuter av varje sekund av att ha hans kropp över mig och känslan av två människor som djuriskt når nya höjer av erotiskt välbehag………

Sekunderna innan orgasmen kommer, inte den första och inte den sista under denna session. Så stannar han till, slutar för att betrakta min kropp och törstade ögon av kåthet. Jag andas djupt och sucktar efter mer, hans kuk, hans hård brutala tag, han utfärdar en örfil och sedan ett strypgrepp runt min hals……..

När det ske och jag vil ha mer, börjar stöna och slicka mig om läpparna. Så låter han mig törsta, drar ut på tiden och jag berättar exakt hur hårt jag vill att han ska ta mig……….
Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt