under JagochMinslyna

Idag tänkte jag skriva recension om Pjur Aqua och Belladot Ebba då jag använt dom tillsammans.

 

Belladot Ebba är en stor dildo med vibratorn i toppen vilket gör att den stimulerar g punkten.

Jag fick den gula och bara älskar färgen som är härligt pastellig.

 

När jag först höll den i min hand tänkte jag att den inte kändes så stor och den var väldigt lätt, något som ändrades när man fick i de två C batterierna som den drivs av.

 

När jag sedan tog fram glidmedlet som hade väldigt bra glid och inte var svårt att handskas med då det inte var speciellt rinnigt blev jag positivt överaskad, jag är inte mycket för glidmedel annat än till anala lekar då jag helt enkelt tidigare tyckt det mer hamnar på alla ställen utom där det ska och när jag använt det till leksaker har det bara runnit iväg och min hand har haft en klibbig känsla.

Inte alls med Pjur Aqua det är lite trögare i konsistebsen och håller sig där det ska och rinner inte som en rännil över leksaken och man får ingen klibbig efterkänsla.

 

När jag väl köpt batterier till Ebba så provade jag vibrationerna i min hand, det finns tre olika lägen och dom verkade mysiga alla tre.

När jag började prova den så kändes det verkligen hur stor den är !

Wow den fyllde mig precis lika bra som han gör.

Jag startade vibration på första och det var väldigt skönt så jag ökade och hade svårt att ligga stilla men det var ändå inte så det skulle komma en orgasm så jag ökade till tredje, oändligt skönt men ändå inte fullt ut MEN jag kom på att om jag trycker änden ner mot rumpan, det tog inte många sekunder efter den idén innan jag fullkomligt exploderade.

Efter det jag kom på har jag även fått orgasmer på andra vibrations nivån.

 

Jag rekomenderar verkligen både Beladot Ebba och tycker nästan man kan säga orgasmgaranti på den och pjur aqua är ett riktigt trevligt och lätthanterligt glidmedel med bra glid.

 

Båda finns att köpa på VIKTOR OCH VILMA som har fri frakt över 499 kr och mycket diskret leverans !

Pjur aqua hittar du

Pjut Aqua

Pjur Aqua

HÄR

Och belladot Ebba

Beladot Ebba

Beladot Ebba

HÄR.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt