under Inlägg

729x90
parihjarterFör ett par veckor sedan var vi på besök på Swingerklubben Par i Hjärter i Solna.

Jag reser rätt mycket i tjänsten och har oftast en väldig massa bonuspoäng från flygbolaget sparade, vi bestämde oss nu för att lyxa till det med en weekend i Stockholm och bokade in oss på Grand Hôtel. När vi kom till hotellet hade vi blivit uppgraderade till en svit, vilken oerhörd lyx! Detta kan vi verkligen rekommendera!

Under veckan hade vi haft kontakt med ett antal par via Bodycontact. Vi tycker det kan vara väldigt jobbigt att kommunicera via KIK med ett flertal människor, dels för att förvånansvärt få kan uttrycka sig och en hel del är nog mer dreamers än doers…

Vi hade i alla fall fått bra vibbar ifrån 2 olika par och bestämde oss för att möta upp med dem för en drink innan klubben. När vi kom till restaurangen satt det ena paret i baren med en drink och vi gillade dem direkt, hon, mörkhyad skönhet i 30 årsåldern. Han välvårdad man, 40? med de gråa tinningarnas charm och välansat skägg.

Det andra paret dök upp efter ett tag och hon var en snygg brunett i 25års åldern, han var något äldre, båda väldigt trevliga!

parihVi drack en drink och sedan bestämde vi oss för att gå på parkvällen på par i hjärter. Eftersom vi aldrig hade varit där innan förlitade vi oss på den skäggige mannen som hade varit där innan. Det är inte helt lätt att hitta dit kan jag meddela! Klubben ligger inne på en bakgård (?) och grannarna har nog rätt många roliga stunder när besökare irrar runt och letar efter ingången!

Nåväl, vi hittade in, fick ett väldigt trevligt bemötande (som på de allra flesta klubbar) och sedan bytte vi om till “something a bit more comfortable” Först kommer man in i ett stort rum med snygga soffor och en bar så vi köpte en flaska bubbel och satt och småpratade i sofforna. Jag connectade väldigt bra med den mörkhyade kvinnan och vi satt och pratade om det mesta, hennes problem var att hon tyckte att de flesta män inte var “på” nog. De ska prata och prata sa hon, jag vill ha action, om jag är attraherad av någon så vill jag göra stygga saker med  den personen, det är ju därför jag är här? Partner har jag redan, jag vill ha skoj!

pari3Vi rörde oss ganska snabbt ner i undervåningen, min fantastiska prinsessa hade supersnygg korsett och higheels to die for! Jag sneglade på henne och blev genast helt vansinnigt sugen så jag brottade mer eller mindre ner henne i en soffa på bottenvåningen och eftersom jag älskar att spendera tid mellan hennes ben så började jag slicka henne ganska omgående. Det dröjde inte alls länge innan den mörkhyade tjejen med man låg bredvid oss och gjorde exakt samma sak, antar att vi inspirerade! Eftersom detta var precis när man kommer ner på bottenvåningen gick alla förbi oss och rätt snart hade vi publik, det är alltid roligt att lyssna på vad folk pratar om när man har sex och de står och tittar på, jag brukar alltid försöka tjuvlyssna lite. Det kan vara allt från semesterminnen till andra helt vardagliga saker, denna gången pratade de dock bara om “det där ser ruskigt hett ut” och liknande fraser..

parih3Efter ett tag känner jag händer på mig, det är den andra kvinnan som vill engagera sig lite i oss, vi slickar min tjej tillsammans samtidigt som hennes man hånglar med min tjej. Rätt snart har vi sex med varandras partner bredvid varandra, jag älskar att se min underbara kvinna njuta, hon verkligen ger sig helt hän och ÄR bara för stunden. Jag har lite svårare att slappna av. Vi varierar egentligen i alla möjliga konstellationer innan det är dags för en paus på övervåningen och lite mer bubbel, det andra paret har vi helt tappat bort.

Lite bubbel, lite flirt och lite mys i soffan däruppe och sedan får jag en av mina fantastiska idéer. Nere på undervåningen har jag sett en gunga som sitter fast i taket, jag tar med min baby ner dit och lägger henne i den gungan, som lämpligt nog har både hand & fotfängsel som gör att hon sitter helt fast, liggande på rygg, med benen brett isär. Som av en slump (eller?) så råkar där hänga en wand, precis bredvid gungan så jag passar på och gör exakt vad jag vill med henne, dvs. jag står mellan hennes ben och har sex med henne samtidigt som jag har wanden på hennes klitoris, något jag VET att hon älskar. Skillnaden är att nu kommer hon inte undan och jag är säker på att hon kommer MINST 10 ggr. Mitt i detta kommer “vårt” par in i rummet och ställer sig pari2och betraktar oss, jag frågar mannen om inte han vill avlösa mig lite. Det som följer var det sexigaste på hela kvällen.

Han står mellan min frus ben och pumpar för glatta livet, samtidigt som hans fru håller wanden på min frus klitoris och jag tar hans fru bakifrån. Jag tappade helt räkningen på hur länge vi höll på och hur många gånger kvinnorna kom, men efter att vi släppt loss min baby sätter hon sig i hörnet med orden “jag kan inte stå”.

Såhär fortsatte kvällen, med samma par, på flera olika ställen i denna vansinnigt snygga swingerklubb. Vi kan varmt rekommendera ett besök här!

Vi skildes åt och har fortfarande kontakt, vi kommer säkerligen att ses i framtiden igen!

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Dunder_t (bc)
  Svara

  Hej!
  Låter som en fantastisk kväll!

  Bilden av er vid gungan är inte svår att föreställa sig! Mycket upphetsande! 😉

  Ser framemot fler ingående inlägg från andra klubb-besök.

  Mvh
  T

  • MinaLustar
   Svara

   Haha, tack! Vi ska försöka få till fler besök framöver 😀

 • pinkbender
  Svara

  Visst e de ett grymt ställe o gungan o wanden så sjukt Nice
  Ha de gott

  • MinaLustar
   Svara

   Men verkligen helt fantastiskt!
   Bästa vi varit på i Sverige faktiskt, men det säger kanske inte jättemkt.
   Fick ni mailet på BC förresten?

 • Mysexlife
  Svara

  Oh det där lät verkligen inte fel.. Grymt sexig tanke, det där måste jag testa någon gång… 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Sexbloggare på Minalustar.se en sexblogg som drivs av ett swingerpar