under JagochMinslyna

Sitter och surar, slynan sköter sig inte riktigt lika bra som vanligt, det blir såhär ibland när han har mycket annat runt sig att hjärnan inte riktigt funkar tydligen.

Jag är inte elak på något sätt, ber han mig om dispens brukar han få det, tex att bilder på morgonen kommer lite senare eller att kvällsbilden på att han är låst kommer tidigare eller senare och att kvitton inte kommer inom en timme.

Nu har han slarvat mycket igen utan att be om att jag ska vänta och när han bett mig vänta så har det istället helt uteblivit, det gör mig förbannad han tar hellre att jag blir en surskallig och inte alls snäll bitch framför att bara vara ärlig och säga att ja mistress kan du snälla ha överseende jag har lite mycket nu.

Jag förstår inte alls hur han tänker när det blir såhär och inte förklarar han det heller, visst förstår jag att det blir svårare när hans barn är hos honom eller att allt blir lite fel tidsmässigt när han jobbar natt men det gör det ändå inte okej att bara släppa det, jag är som sagt varesig elak eller inskränkt och oförstående.

I eftermiddag ska vi diskutera det här problemet ordentligt, det är inte så att jag har något emot att bestraffa honom men jag njuter ändå mer när jag får ge beröm och belöna honom, nog för jag har en sadistisk sida och älskar att ge honom smärta men jag gör det hellre för JAG njuter av det framför att han gjort något som får mig att göra det.

Svårt att förklara, det är klart att jag inte har några problem att diciplinera honom men jag föredrar total lydnad utan att han blinkar och sen kan jag ge honom en rejäl omgång bara för att jag njuter av det.

Men jag har ju andra sätt att diciplinera också och ett av dom är att han inte blir upplåst när vi ses, det har dock bara hänt någon gång innan och är något jag avskyr för jag gillar trotsallt kuk, jag älskar att känna honom i mig så skulle jag låta honom vara låst så straffar jag ju mig själv precis lika mycket känns det som.

Ett annat sätt är en sida vi båda är med på där jag kan lägga upp förnedrande och ibland avslöjande bilder, något som brukar öka hans lydnadsgrad väldigt mycket och visat sig väldigt effektivt.

Annars har jag inte så extremt mycket bestraffningsmetoder som fungerar på avstånd då vi inte bor nära varandra men en annan är att han alltid skickar kvitton till mig ibland kan jag ge honom veckopeng så han bara kan röra sig med en viss summa och sedan får skicka kontoutdrag också så jag verkligen ser att han sköter sin veckopeng.

 

Men jag är iaf vansinnig just nu då morgonbilden kom 40 minuter försent !!

/Sali

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt