under Bondage & BDSM, Inlägg, JagochMinslyna

Slynan sköter sig bättre och bättre till min förvåning.

Missar sällan något och är noga.

Senaste tiden har han börjat böna och be, han längtar efter att få suga min strapon, bli tagen hårt och länge så han märker av mig flera dagar efteråt, han ber åven om att bli “våldtagen” att jag ska brotta ner honom, hålla fast honom och knulla honom hårt länge och okontrollerat.

Han ber om att jag ska sminka upp honom och ta flickiga bilder, ber om att bli instruerad att köpa fler kläder och liknande, har sagt åt honom att köpa lite hårspännen som är söta och han har lovat att locka sitt hår för mig.

Nu är det ju då jag som bestämmer så allt han bönar och ber om kanske inte blir verklighet, iaf inte på det sätt han ber om äbäven att jag tånder på hans idéer, det är inte så att han bestämmer utan han ger idéer och antingen gillar jag dom eller inte precis som i vilken normal relation som helst, skillnaden är att vi inte möts halvvägs det är bara vad jag vill som gäller, alltid!

hon vill även ge mig såna bilder jag vill ha så när hon blir ensamen ska hon sminka sig, fixs håret och klä upp sig och ta bilder jag vill ha, bla när hon sitter på en stol bilden tagen uppifrån när hon smeker upp långs sitt lår så kjolen glider upp.

hon har även bett om att få suga riktig mans kuk igen för att ge mig dom bilder jag inte fick senast, bla när hon har den långt ned i halsen och ett vackert nedsprutat ansikte, som den lilla slyna hon är.

Jag vill verkligen verkligen ha den strapon jag vaöt ut nu!  Men det får vänta tills pengar finns, har iaf valt ut den ända harnessen som tydligen går att hitta för större kvinnor samt en våldigt naturtrogen dildo till den, både kag och min lilla fitta långtar tills jag har den och fråmst tills jag använder den!!

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt