under Inlägg, Kinky & udda

Jag är fastbunden över ett bord naken.  Ett träblock under min mage lyfter mitt bröst uppåt och en större krafter min haka upp. Jag munkavle och ögonbindel. Allt jag ser är mörker. Mina öron är inkopplade och allt jag hör är svaga röster, men jag kan höra folk närmar sig. En stor siden duk täcker mig och bordet. Människorna kommer närmar.

Plötsligt så lyfts duken bort och jag avslöjas blottad. Jag darrar, men jag känner att folk trängs runt mig. Mina ben är brett isär och jag är helt öppen för dem. Slutligen går publiken vidare. Det finns andra kvinnor att undersöka. Jag ensam ett tag, men så småningom besöker människor mig, men det är bara en eller två åt gången, eller en liten grupp.

Det är dags. Auktionen börjar. Jag hör rop och jubel. Det pågår under en lång tid. Någon betalade dyrt för det. Det finns en paus och sedan mer jubel och rop. Snart blir det min tur. Någon närmar sig och jag står skakigt, nervös och jag hör publiken hejar som jag ledde ut på scenen. Jag kan känna tusentals par ögon tittar på mig. Auktionsförrättaren ropar ut och jag kan inte riktigt göra det men jag vet att han ber om bud. Publiken vrålar sin glädje om jag inte kan höra hur högt budgivningen har nått. Det skrämmer mig. Någon har bjudit högt på mig och denna person skall få slå upp min rumpa.

Innan jag kan andas kommer det finns slag över rumpan. Smärtan ökar. Tårar häll ner mitt ansikte under min ögonbindel och min kropp skakar av rädsla och känslor. Jag vickar på min röv som en dansare som paddeln träffar mig igen och igen. Mina stön är högt även genom min gag och jag är medveten om publiken jublar, men jag bryr mig inte längre.

Det är rått och kontinuerlig smärta. Jag har tappat räkningen på slagen men jag vet att vi måste vara över trettio. Slagen har avtagit nu, kanske till ett vart fjärde eller femte sekund, men de stannar inte eller verkar som om de någonsin kommer.

Detta är inget som jag själv har upplevt men detta skulle kunna vara en fantasi som många skulle vilja prova. Alternativ att ha sex inför publik vet jag också lockar många människor inklusive mig själv. Låt fantasin flöda fritt…..

X0X / Blackangel

 

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt