under Inlägg

Så mina vänner jag har en liten utmaning i åtanken. Utmaningar i alla dess former gillar jag och speciellt om vi pratar sex. Jag hittade en väldigt lång lista på olika sex positioner, inslag av bondage/bdsm och andra trevligheter. 

Jag tänkte bocka av varje aktivitet själv på listan och vissa saker har jag provat för. För många kan just utmaningar vara ett roligt inslag när det kommer till sex och speciellt under sommaren när det förhoppningsvis finns mer tid för snuskigheter som på semestern. Kolla gärna in listan och prova på själva, ge feedback på saker som har varit bra/mindre bra.

www.kinkly.com/sexpositions

Ha en fortsatt fin söndagskväll

X0X / Blackangel

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt