under Anonymsex, Bisex, Bondage & BDSM, Drömmar, Sexmöten

En novell, helt byggd på fantasier, av oss till er!

Med bestämd hand leder jag bort dig från sorlet av midsommarfirande vänner. Utan att fråga följer du med genom det daggvåta gräset. Vi följer den ringlande stigen ut till strandängen där midsommarstången tornar upp sig ur dimslöjorna. Jag tar dig ända fram till den löv- och blomklädda stången som inte är särskilt hög men ändå rejäl. Korset sitter strax över huvudhöjd.

-Stanna här! Säger jag med bestämd röst innan jag går bort där vi klätt stången, för att hämta några repstumpar som blivit över.

När jag kommer tillbaka står du förväntansfullt och väntar och du ler en aning när du ser repstumparna i min hand. Jag för dig med ryggen mot midsommarstången och tar sedan tag i den ena handen och knyter en loop om din handled innan jag höjer den upp mot armen på midsommarstången och fäster upp den med en knop. Där efter upprepar jag samma procedur med den andra handen. När jag är klar stannar jag upp och beundrar mitt verk. Jag kan tydligt se hur dina bröstvårtor styvnat till under det tunna klänningstyget av dina förväntningar om vad snart ska hända.
Jag böjer mig fram och kysser dig ömt på munnen samtidigt som jag pressar min kropp mot din. Jag låter min hand smeka dig över din klänning och när min hand når din skinka tar jag ett rejält tag om den och kramar den hårt. Du släpper ifrån dig ett svagt stön.

Detta påminner mig och jag avbryter det jag håller på med. Jag för upp mina händer mot min hals och börjar i stället lossa på min stramande slips. När jag fått av den för jag den mot din mun och pressar isär dina läppar med den tills jag når så långt in i dina mungipor att det stramar emot dina kinder. Jag knyter en stram knut bakom din nacke för att du inte ska kunna be om varken mer eller mindre.
Omsorgsfullt börjar jag knäppa upp de små knapparna som pryder klänningens framsida, från brösten och hela vägen ner till kanten. Dina stora, fasta och välformade bröst drar isär det tunna linnetyget allt eftersom jag får upp knapparna. Min blick smeker klyftan så intensivt att du nästan kan känna det.

När mina händer når så långt ner att de passerat navlen kan man börja skymta ett par vita tunna spetstrosor. Jag fortsätter knäppa upp klänningen tills dess att sista knappen är uppknäppt. Klänningen faller isar och avslöjar hela din brunbrända kropp. Dina bröst är dock avsevärt blekare av dina bikinilinjer men det får dem att bli än mer sexiga.
De står nu fria för min blick på ett vis som inte ens solen får betrakta dig. Jag för mitt huvud mot dina ståtliga, skära bröstvårtor och låter min tunga leka med dom i cirkulerande rörelser. Din andning blir allt mer intensiv och jag låter sakta min hand glida ner för den varma släta magen tills den når ditt plutande venusberg.

Jag låter min hand smeka över det tunna trostyget och det dröjer inte många sekunder innan jag kan känna fukten genom tyget från din trånande fitta. Jag fortsätter att smeka tills jag hör dig gny av välbehag.  Jag för ihop trostyget mellan fingrarna så att det lägger sig som en sträng mellan dina blygdläppar. Jag suger in en bröstvårta i min mun innan jag för ihop mina käkar och klämmer den mellan mina framtänder. Du stönar av en blandning mellan välbehag och smärta och i samma stund som jag hör det drar jag i trostyget så att det pressas upp mellan dina våta läppar och trycker över din styvnade klitoris.
Du ålar dig mot midsommarstången av min behandling som om du försöker fly din stramande trosa. Jag släpper efter innan jag på nytt nafsar dig i en av dina bröstvårtor och när stönet kommer blir konsekvensen densamma. Jag kan se hur de släta fittläpparna sväller av behandlingen och till och med rodnar lätt. Jag börja sedan upprepa proceduren med att först dra i trosan ett antal sekunder innan jag släpper efter och sedan på nytt dra i dem. Varje gång får jag ett nytt stön till svar.

Plötsligt hör jag en duns bakom mig. Jag vänder mig om och ser då hur en för mig okänd tjej som också varit på samma fest, kravlar i gräset för att ta sig upp på benen igen efter att ha snavat i det fuktiga gräset. Jag går fram till henne och tar tag i hennes uppsatta hår och drar upp henne från gräset.
– Jaså så du har tagit dig hit för att spionera på våran lila lek. Säger jag med brysk röst.
– Nej, jag har bara varit och kissat. Säger hon med skärrad röst.
– Nå, ja är du ändå här kan du ju lika gärna göra lite nytta.
Jag drar henne mot dig med ett stabilt tag om håret tills hon står rakt framför dig. Du rör inte en min och har inte en aning om vad som ska hända härnäst.

– Har du smakat på fitta någon gång, mer än på din egen? Frågar jag tjejen.
– Nej. Svarar hon med låg röst och ler lite försiktigt.
– Då är det fan på tiden! Säger jag och pressar henne ner på knä i gräset.
– Nej, jag vill inte, det var inte meningen att störa er! Snälla låt mig gå! Säger hon lite halvtamt.
– Gör bara som jag säger så ska du se att du kommer vara mer än belåten när detta är över. Manar jag på henne.

Jag pressar hennes huvud mot ditt underliv och hon trycker med sina händer mot dina lår för att protestera eller kanske för att hålla ett stadigt grepp, men det duger inte mycket till. Tillslut når hennes ansikte ditt våta underliv.
-Smaka! Befaller jag.
Men hon skakar på huvudet.
– Smaka nu! Jag vet att du vill och det gör du med! Alla tjejer fantiserar om att någon gång smaka på en annan tjejs fitta! Nu har du chansen! Smaka nu!
Försiktigt öppnar hon munnen och låter din fitta fylla hennes mun.
– Sträck ut din tunga nu!
Hon lyder och du stönar till när tungan smeker dina blygdläppar.
-Så fortsätt nu. Uppmanar jag och stryker henne över håret.
Jag ser hur du börjar jucka mot hennes mun.
– Är det skönt älskling? Frågar jag och får en nick till svar.
-Ta av henne trosorna. Befaller jag.

Hon tar försiktigt tag i trosorna ut med höfterna och börjar sakta dra dom ner för dina ben. Trosan hänger sig kvar mellan dina våta läppar en aning innan de till sist släpper från din skåra. Du lyfter villigt på fötterna för att få av dom helt.
– Nå vad väntar du på? Slicka! Säger jag i ett hårt tonfall.
Hon tar åter tag om dina lår men denna gång inte för att spjärna emot utan för att få stöd när hon låter sitt ansikte möta din öppna svullna fitta. Jag kan se hur din saft flödar över hennes ansikte och det glänser av sav fån dina lår och hennes kinder. Jag hör dig stöna av välbehag och efter en stund byter hennes behandling skepnad från att ha varit ansträngt tvingad till upptäckande och utforskande.

Jag börjar snegla ner mot hennes rumpa och funderar på om hon i själva verket inte börjar bli kåt. Jag låter min hand söka sig ner under hennes klänning och följer låren upp mot hennes sköte. Tillslut når jag hennes trosor mellan hennes ben och jag kan känna hur tyget krupit upp mellan läpparna. Hon försöker vrida undan underlivet för att undkomma min hand. Jag låter långfingret smeka mellan läpparna utan på skåran en gång och konstatera för mig själv att det är rejält fuktigt. Jag lirkar in ett finger innanför kanten för att sticka in det i hennes grotta. Fittan är rejält våt! Jag drar bak huvudet på henne och vrider det mot mig.
– Jaså du blir så kåt av att slicka fitta?
Jag får en svag nickning till svar.
– Då så, fortsätt du med det så ska du få lite av din belöning.

Jag släpper hennes hår för första gången och hennes huvud hittar snart tillbaka till din längtande fitta. Jag placerar mig bakom henne och lyfter upp hennes klänning över rumpan och ser för första gången hennes runda lilla röv. Hon bär ett par svarta hipsters som jag nyfiket tar tag iför att dra ner över hennes lår tills de når knäna och marken. Hennes fitta och anal ligger öppen för min blick som utforskar hungrigt allt medans du ser på med kåt blick.

Fittan är hopklämd mellan benen och plutar ut mot mig och de inre blygdläpparna visar vägen in i henne mellan de yttre. Hennes fitta är precis lika slät som din och säkert ompysslad kvällen till ära. I mitten av skåran kan jag se hur det tränger ut kåtsav som vattnet ur en källa. Jag lägger mina händer på skinkorna och drar isär dom samtidigt som jag låter mitt ansikte falla ner mellan dom för att smaka på denna friska källa och släcka min törst.

Jag låter tungan tränga in mellan de svullna läpparna och min nästipp smeker hennes anal. Hon stönar till av välbehag och pressar lätt sin rumpa mot mig för att jag ska nå ännu djupare. Jag låter tungan leka i hennes fitta och längtande klitta. Ni stönar nu i kör jag kan känna min kuk pressar mot tyget i mina byxor. Jag sträcker ner handen för att ta på mig själv och möter en rejält hård bula. Jag fumlar upp gylfen med bara en hand och kämpar för att få fram den hårda kuken. När jag väl fått ut den runkar jag den lätt för att försöka stilla begäret, men utan resultat.

Jag lyfter mitt ansikte ur hennes skinkor och kryper upp bakom henne. Jag ser hur du storögt ser på utan att kunna protestera eller säga något när jag lägger kuken mot hennes fitta. Jag låter den glida upp och ner några gånger innan jag så slutligen låter den tränga in i henne.
Fittan är så välsmord att jag tränger hela vägen in i botten på henne på första stöten och både hon och jag släpper ett lättat stön från oss. När jag drar mig hur inför nästa stöt är kuken fullständigt nerkladdad. Jag tar tag om höfterna och börjar knulla henne ganska hårt i min kåta iver. Hon stönar kraftigt men utan att för en sekund släppa din fitta ur sin mun. Jag kan se henne riktigt begrava sig i den och febrilt jobba med sin tunga för att få så mycket hon bara kan av den.
Jag vet inte om du gillar det du ser eller om du avskyr det när min kuk gång på gång tränger djupt in i hennes fitta. Det vet inte du heller, du vill avsky det men samtidigt gör det dig så otroligt kåt att du inte kan släppa blicken från det. Du vet att du inte kan göra något för att hindra det vilket på något vis ger dig en känsla av nyfikenhet. Alkoholen under kvällen har gjort mig påtagligt avtrubbad och trots min kåthet har jag långt kvar till att komma. Jag spottar ner på hennes anal och smörjer in den med min saliv innan jag börjar pressa tummen mot den. Då släpper hon för första gången fittan ur munnen och vänder sig om.

– Nej inte analen, jag har inte provat det! Ber hon.
– Lugn, du ska se att du kommer älska det precis lika mycket som att slicka fitta! Slappna av så lovar jag att du ska få smaka på min sats senare, för det vill du väll?

Hon nickar och återgår till att bearbeta din fitta. Efter en liten stund märker jag hur hon åter är så upptagen med det att hennes ringmuskel börjar slappna av. Sakta låter jag tummen tränga in mm för mm samtidigt som jag fortsätter knulla hennes fitta för allt vad jag är värd. Till slut passerar knogen ringmuskeln och analen slukar min tumme. Ett djupt stön hörs från henne. Jag börjar pulla hennes extremt trånga anal samtidigt som jag känner min egen kuk dunka i henne andra sidan av den tunna väggen till fittan. Det dröjer inte länge innan hon vrålar ut en orgasm som hon aldrig upplevt med både hennes fitta och anal uppfylld. Jag känner hur hon pulserar i rytmiska sammandragningar både om kuken och om tummen. Hennes lår darrar och jag inser att hon nog fått vad hon orkar med för stunden i vilket fall. Jag drar mig ur och går fram för att knyta om dina rep. Jag lossar dem och knyter om dom så att du står med ryggen emot mig. Jag känner hur en hand börjar treva om kuken och jag ser hur vår lilla slav för söker komma åt för att få smaka på kuken. Hon sluter sina läppar om den och suger med van mun rent kuken från sin saft.

Därefter styr hon den mot ditt underliv. Hon lägger kuken mot din blöta fitta och jag pressar in den lätt. Din fitta är kanske våtare än vad jag kanske någonsin upplevt och det är inget tvivel om att du gillat det hela såhär långt. Jag knullar dig hårt och snart känner jag också en tunga som smeker mig från analen och fram över min pung som smackar varige gång den slår mot din fitta! Jag drar med jämna mellanrum ur kuken och låter henne få suga av den tjocka fittsaften innan jag åter trycker in kuken! Men efter en liten stund har vår lilla slav kommit på andra tankar och rest sig upp och ställt sig bredvid dig. Hon blöter sitt ena långfinger i sin fitta tills det är ordentligt nerkladdat av fittsaft. Sedan för hon ner det kletiga fingret ner mellan dina skinkor. Du stönar än högre när hennes finger tränger in i din anal. Hon låter det glida in och ut ur dig gång efter gång och jag känner hennes finger varje gång jag pressar in kuken på nytt. Uppenbarligen har hon gillat behandlingen hon själv fick så pass mycket att hon nu vill ge dig det samma.

Men snart står det klart att vi öppnat en ny dörr för hennes fantasier som hon vill ha mer av. Hennes hand söker sig ner mot min kuk och jag lugnar ner mitt juckande. Hon fattar tag om den kladdiga kukroten och drar mig ur dig. Kuken har svällt till bristningsgränsen och ådrorna slingrar sig runt kuken och gör den nästan räfflig. Hon ser på mig med spända och förväntansfulla ögon när hon tar min kuk och styr den mot din anal i stället. Kuken är hal och kladdig som om den vore en grov ål. Jag förstår vad hon vill och det gör du också, men till skillnad från mig har du inget att säga till om när du varken kan prata eller använda dina händer, och du får bara låta mig göra det jag väljer att göra.

Jag börjar nu bli smått desperat över att få spruta min sats och valet är inte svårt. Jag börjar pressa min kuk mot din anal och vår slav följer detta med stora ögon. Millimeter för millimeter tränger jag in i det otroligt tighta men härliga hålet. Plötsligt känner jag hur din ringmuskel ger vika för trycket och hela mitt ollon försvinner in i dig. Jag hör hur du ger ifrån dig ett ljud men jag kan inte avgöra om det är ett stön av smärta eller ett av njutning, kanske båda. Jag fortsätter pressa tills hela min kuk svalts av din rumpa. Jag tar tag i håret på vår slav åter igen och pressar hennes huvud ner mot ditt underliv och hon förstår vad jag vill.
Hon placerar sig åter mellan våra ben men denna gång för att slicka din fitta under tiden jag fyller upp det bakre hålet. Så fort hennes tunga möter din fitta kan jag känna hur du slappnar av en aning i analen och jag vågar börja röra mig fram och tillbaka. Det dröjer inte länge fören jag töjt dig så pass att jag kan börja knulla dig riktigt ordentligt.

Jag knullar dig hårt, kanske hårdare än du någonsin blivit knullad i stjärten förut. Du stönar intensivt och jag lika så. Jag känner att jag börja närma mig och hur skönt det pirrar i hela kroppen. Då känner jag också hur en hand börjar smeka mig, pung, mellangård, anal… Gud så skönt!

Jag närmar mig med stormsteg och jag anar hur du gör detsamma. Vi är alla i någon form av extas. Ditt underliv drar plötsligt ihop sig i en orgasmfylld kramp och jag hör dig vråla genom slipsen.
Dina ben blir svaga och jag får hålla upp dina höfter för att inte glida ur dig. Dina rytmiska sammandragningar kramar om min kuk och det dröjer bara någon sekund innan hela min kropp exploderar ut i en orgasm som är så kraftfull att jag nästan inte kan hantera den, jag känner det fullkomligt slår i kuken för varige stråle av vit säd som sprutar ur mig. Det tycks aldrig vilja ta slut och jag ser min chans att få fylla upp båda dina hål med men kärlekssaft.

Jag rycker ut kuken och lika snabbt pressar in den igen men denna gång in i din fitta för att också få fylla den med all vad säd jag har kvar. Jag ser hur det hinner slå ut med två kraftiga strålar över dina skinkor som i säg hade varit tillräckliga för att vara en fullt normal satts. När sista strålen lämnat kroppen håller inte benen mig uppe längre utan jag faller flåsande ner till maken som en slagen krigare. Med simmig blick kan jag se hur du fullständigt hänger i midsommarstången. Du ser i det närmsta avsvimmad ut av din orgasm och antagligen är det precis vad du är.
Mellan dina ben ser jag vår slav som tålmodigt väntat på att få min sats och hon tänker då sannerligen inte missa något. Jag kan se hennes ivriga tunga fånga den vita tjocka sperman som droppar och till och med nästan rinner ur både din fitta och din anal. Det syns att ditt underliv har lite eftersammandragningar och varje gång det sker kommer det mer sperma rinnande ur dig och som försvinner ner i vår slavs hungriga svalg. Jag samlar kraft, reser mig upp och lossar dina rep, och vi faller båda dill marken där vi ligger och pustar ut tills vår slav har slickat oss båda helt rena med sin ljuva tunga.

Hoppas ni gillade vår första novell vi publicerar här på ”Mina lustar” , midsommarafton till ära.

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • beundrare
  Svara

  Helt fantastiskt bra!

 • So
  Svara

  Riktigt välskriven och härlig, ger go orgasm tillsammans med Satisfyern.

 • midnattsparet
  Svara

  Härligt ni gillar den! Vi har ganska många noveller på lager som vi skrivit, så det kommer mer framöver! 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt