under Mysexlife

I lördags var det dags för en av min killes drömmar att uppfyllas.. Han ville dela mig med en till kille.. Se och höra mig medan jag njuter tillsammans med någon annan.. Kunna vara med och leka tillsammans med mig och den andra killen.

Sagt och gjort.. En bekant till mig som jag tidigare legat med har hintat lite om att jag och min kille kunde göra honom sällskap nån kväll. Han bor en bit utanför stan och har egen badtunna som är perfekt för bus under varma sommarkvällar (och även nån vinternatt) 😉

Vi åkte dit i lördags för lite grill och drack lite vin och öl till middagen.. Efteråt klädde vi om till badkläder och satte oss i badtunnan.. Alkoholen flödade och efter ett tag satt vi alla tre nakna i badtunnan.. Jag och killen började lite smått att smekas och teasas medan kompisen satt och tittade på.. Efter ett tag sitter jag och rider min kille helt öppet, när jag känner hur kompisen smyger upp bakom mig.. Han börjar kyssa mig i nacken medan han smeker mina bröst.. Samtidigt ser jag hur min kille tänder på detta och känner hur han börjar knulla mig hårdare i vattnet..

Efter ett tag lyfter killen av mig från sig, bad mig ställa mig på alla fyra medan han satte sig på tunnkanten. Medan jag sög min kille kände jag hur kompisen trängde in i mig bakifrån.. Underbar känsla att ha två killar som tog hand om mig, och som jag fick rå om också..

Buset fortsatte ett bra tag inne i badtunnan innan vi valde att fortsätta inne i sovrummet.. Kan lova att det blev en natt vi kommer minnas länge 😉

trekant

Lånad bild

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Anonym
  Svara

  Underbart

  • Mysexlife
   Svara

   Ja det var helt fantastiskt! Något jag gärna gör igen 😉

 • Hotfitguy
  Svara

  If you ever come to Denmark, let me now!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt