under Inlägg, JagochMinslyna

I måndags damp det ner ett paket till mig ifrån Sexleksaker outlet med blandannat crystal heart of glas, en dildo i glas med som kulor på och ett rosa hjärta i toppen, den är grövre på delar och tunnare därimellan vilket gör att den stimulerar på ett gudomligt sett.

Den är helt galet vacker att se på, hade jag inte varit så finkänslig hade jag absolut kunnat ha den framme som prydnad mellan mina lekstunder.

Crystal heart of glas kommer i en relativt neutral kartong, den är vit med rosa inslag och på kartongen står några korta skötselråd, den har en genomskinlig utskärning på framsidan där man ser toppen av staven och förvaringshöljet.

Den har alltså en “förvaringshylsa” kan man säga i frostad hårdplast där bara det söta hjärtat sticker ut.

www.sexleksakeroutlet.se

www.sexleksakeroutlet.se

www.sexleksakeroutlet.se

www.sexleksakeroutlet.se

När man väl kommit i höljet så blir man inte förvånad över dess tyngd, den är ju trotsallt i glas.

Den har en alldeles sametslen blank yta och jag förstår varför den heter crystal för den blänker verkligen som kristal !

http://www.sexleksakeroutlet.se/products/crystal-heart-of-glass-pink

http://www.sexleksakeroutlet.se/products/crystal-heart-of-glass-pink

Funktions duglighet då, jo den finns garanterat, jag har provat att värma den, kyla den och ha den som den är.

Kall kanske någonannan tycker om men jag fick tyvärr lite kramp innuti mig och det var inte skönt men det som va skönt var att smeka runt klitoris och blygdläpparna med det iskalla glaset, det kändes stimulerande och lite chockartat på en och samma gång.

Normaltemperaturen är lite kallare än vad jag är men kändes otroligt bra, den värmdes snabbt upp av min egen kroppsvärme och det kändes inte som jag hade något i mig samtidigt som jag ändå kände mig fylld och stimulerad, det måste jag ge många plus för, en helt otroligt mysig upplevelse som fick sin extra touch av att den är sametslen och helt slät, dom där kulorna jag berättade om stimulerar även så det verkligen kommer åt varje millimeter av mig och även g-punkten stimuleras då och då.

Varm var en helt ny upplevelse, jag spolade den några minuter under vatten som var några grader varmare än jag, utan på runt klitoris gjorde det inte mycket till utan då slår den kalla det med hästlängder men innuti mig kändes det först väldigt underligt men efter bara några sekunder så började jag stöna av välbehag och det gick rysningar av lust längs min rygg, det kändes varmt och uppfyllande som om min fitta brann av kåthet och jag kunde inte låta bli att föra ner min andra hand och smeka klitoris i några sekunder innan jag fick en väldigt intensiv orgasm.

Om jag ska sammanfatta crystal heart of glas:

Otroligt vacker att se på.

Enormt härlig varm eller kroppstempurerad.

Tyngden gör att den känns lite extra lyxig.

Mitt nya favorit material.

Minus är att man får kramp i fittan om man har den för kall 😉

Just den här dildon hittar ni här:
Crystal heart of glas

 

 

Kommer senare även komma ett erbjudande med rabattkod så gå in på Sexleksaker outlet och leta upp något roligt 😉

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt