under Mysexlife

Idag på lunchen ringde jag till killen, undrade om han ville komma över efter jobbet. Och jag fick direkt lite order hur jag skulle vara klädd när han kom. Fick order om tajt kjol och tajt linne.. Jag fick inte ha något under, utan han ville att jag enbart skulle ha kjolen och linnet.

Sagt och gjort.. När han kom tog vi en liten promenad i skogen precis där jag bor. Han kunde knappt hålla händerna i styr och när ingen var i närheten lyfte han upp min kjol, tryckte mig mot ett träd och smekte mig mellan benen.. Han nämnde hur våt jag var och jag hörde hur hans röst stockade sig av kåthet medan han försökte berätta hur hett han tyckte det var, bara att veta att jag inte hade några underkläder på mig tände honom extremt..

Efter ett tag kunde vi inte hålla oss och tog oss hem. Hann knappt komma innanför dörren innan han drog av mig min kjol och linne och började smeka mig.. Sedan drog han in mig i sovrummet där han fortsatte smeka mig. Jag drog snabbt av honom hans kläder och sen trängde han äntligen in mig… Blev ingen lång stund tillsammans innan vi kom i en gemensam orgasm..

En snabb dusch tillsammans och sedan åkte han hem. Han hade andra planer för kvällen.. Men jag tror vi båda var väldigt nöjda över de få timmar vi fick tillsammans idag.

32463e8ca2c4a83d9eca9bc27c1d6bba

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt