under Nyheter

Jag har det så bra. Jag är det lyckligaste kvinnan på jorden. Jag har allt man kan tänkas vilja ha. En het man, med ett stort hjärta och som är så kärleksfull. Vi kan prata om allt. Vi skrattar åt elände och tråkigheter och lever ett hett dubbelliv som de flesta jag känner endast skulle våga fantisera om…news-8.1

Det mest fantastiska med vårt sätt att leva vårt lustfyllda hemliga liv är kontrasterna Jag har beskrivit lite kring detta tidigare. Men låt mig ge ett fantastiskt exempel på vad min vecka har bestått utav… och då är det bara torsdag idag.

Veckan började med vård av barn, jobb, arbete… precis sådär vanligt som många andra i vårt avlånga land har det en ruskig februarivecka. Men parallellt i min fantasi pågick en helt ny nyfikenhet. Vi har pratat om fontänorgasmer här hemma. Jag har aldrig lyckats med det förut. Men skam den som ger sig. Om andra kan någonting sådan häftigt borde ju även jag kunna klara av detta. Så under tisdagskvällen gjorde jag min research. Jag läste på så mycket råd och tips jag kunde hitta på alla möjliga märkliga sidor på nätet. Kollade lite porr för att få inspiration och se vad jag kunde ha för förväntningar och därefter åkte diverse sexleksaker fram. Min fantastiska älskling var inte hemma för kvällen… så jag såg min chans att utforska min egen anatomi på egen hand.

Efter 3 orgasmer och en blöt fläck senare konstaterade jag att det där va rätt ballt. Det där vill jag ju göra tillsammans med min sambo. Sagt och gjort. Jag meddelade honom via telefon redan innan skakningarna efter sista orgasmen hade lagt sig att jag låg hemma och lekte med diverse sexleksaker och lyckats spruta.

news-8Vår onsdagskväll gick i det våtaste tecken vi lyckats åstadkomma tillsammans hittills. Jag är helt salig i denna man. Jag kom hem från jobb och träning och där står han i hela sin härlighet med maten klar och räcker fram ett glas champagne “I kväll ska vi ha en fantastisk tid tillsammans, i kväll vill jag se dig spruta”. Massvis med vätska, trevliga vibrerande leksaker, slinka fingrar och ett par stackars handklovar som aldrig behövde användas lyckades jag spruta ner en liten fläck på min sida av lakanet. (Typiskt) Mer av denna aktivitet kommer garanterat att ske. Det kändes så märkligt. Ungefär som att kissa ner sig mitt i en stark orgasm och total avslappning efteråt.

Jag älskar kontrasterna i mitt liv. Helt vanliga livet som de flesta andra ser av mig. Sådär alldaglig, vanlig men helt utomordentligt extraordinär bakom fasaden. Jag kan njuta av fin lunch med kollegorna på jobbet och prata om vädret, för att senare på kvällen dricka champagne och utforska fontänorgasm ihop med min sambo. Nu fick jag dessutom precis reda på att jag ska packa en väska med sexiga och snygga kläder för två dagar! Han, den där fantastiska mannen i mitt liv har planerat någonting spännande. Jag älskar överraskningar…. Jag är med största sannolikhet den lyckligaste kvinnan på jorden.

Tidigare inlägg
Comments
  • Anonym
    Svara

    Jag vil

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt