under Inlägg
Vi satt och pratade. Vi drömde oss bort från verkligheten, för en stund. Det var bara du och jag som existerade för stunden. Jag sippar lite på mitt vin och tittar till på dig och våra ögon möts. Jag ler mot dig och du lutar dig fram och viskar i mitt öra.
– Du är så grymt sexig ikväll. Fast jag  skulle kunna tänka mig hur sexig du skulle se ut när du står på alla fyra framför mig och putar med din rumpa och bara väntar på att jag ska piska dig, säger du lutar dig tillbaka i soffan och ler emot mig.
Jag ler tillbaka lite generat och tar mitt glas och sippar lite till på mitt vin. Jag känner mig lite nervös faktiskt, för det är första gången som vi träffas såhär du och jag. Alldeles ensamma. Ingen som vi känner så långt ögat kan nå, så för en gång skull kan vi slappna av i varandras sällskap och göra precis vad vi vill. Efter en stunds tystnad börjar vi prata om den kommande sommaren och drömmer oss bort än mer. Du frågar vad jag vill göra på min semester. Samtidigt som jag börjar prata känner jag hur dina händer vandrar upp för mitt lår. Jag särar lite på mina ben, så att du kan komma åt lite lättare. Jag kan inte längre fokusera utan jag börjar titta mig omkring och hoppas att ingen ser vad du gör. Du fortsätter upp för mitt lår och jag känner hur kåt jag börjar bli. Du trevar mellan mina ben och inser att jag inte har några trosor på mig. Jag känner hur ditt finger lirkar sig in med lätthet i min nu våta fitta. Du tittar mig djupt in i ögonen och pullar mig lite lätt. Jag flämtar till och särar lite ytterligare på benen. Du drar ut ditt finger samtidigt som du inte släpper mina ögon med blicken. Helt plötsligt känns det som om du ser rätt in i min själ. Som om du läser mig som en öppen bok. Jag känner mig helt uppslukad av situationen, men helt plötsligt avbryter du och frågar.
– Ska vi gå till hotellet?
– Ja, visst, säger jag.
Vi tar våra jackor och går mot hotellet som inte ligger allt för långt där ifrån. Jag tar upp en cigg och tänder den. När vi kommit en bit på vägen stannar du. Tar min cigg och stampar på den. Du tittar med kåt blick på mig och befaller.
– Ställ dig mot väggen. Sära på dina ben. Lyft upp kjolen och stoppa upp ett finger i din fitta och smaka sedan på dina fittsafter.
Jag tittar på dig och ser lite nervös ut. Du ger mig en blick och jag förstår att du menar allvar. Känner mig fruktansvärt nervös, men ändå gör det mig fruktansvärt kåt. Vet ju att det kan komma någon förbi precis när som helst. Jag ställer mig mot väggen med särade ben och gör precis som du befallt mig. Jag känner hur min puls ökar och jag tittar mig nervöst omkring. Jag kan inte se att någon kommer och jag lyfter upp min kjol och smeker min fitta. Stoppar upp ett finger och drar ut det och suger av det. Du står där och ler lite förnöjt. Du går fram till mig och befaller.
– Vänd dig om. Det där gillade du va din lilla slyna. Smaken utav dig själv.
– Mmmhmmm, svarar jag och vänder mig om.
Sedan känner jag hur du lyfter upp min kjol och blottar min nakna rumpa. Jag tittar åt båda hållen och du säger med bestämd röst.
– Titta in i väggen och stå still. Inte ett ljud. Fattat?
– Ja, Master.
Du smeker mina skinkor. Låter dina fingrar leka mellan mina våta läppar. Du trycker in två fingrar och pullar mig hårt och fort. Jag gnyr till och du drar ut dom.
– Fattade du inte vad jag sa innan? Tyst sa jag till dig din lilla dumfitta.
Känner hur du smiskar till mig och jag försöker allt jag kan för att vara tyst och stå still. Du smiskar mig flera gånger allt hårdare för varje gång. Du ser hur mina skinkor börjar blir allt mer lätt röda och du njuter utav det. Du slutar och drar ner min kjol igen och säger.
– Kom, så fortsätter vi.
Jag vänder mig om och följer med dig. Vi fortsätter gå mot hotellet. Efter en stund hör jag hur ett par killar närmar sig bakom oss. När vi går där, så lyfter du upp min kjol och blottar min rumpa. Jag blir givetvis nervös och generad utav tanken att dom ser mig. Jag känner mig lite förnedrad, men det här gör mig kåtare än någonsin. Känner hur det pirrar i hela kroppen. Jag hör hur dom tystnar och börjar viska till varandra. Dom fortsätter gå efter oss ända tills du drar ner min kjol igen. Du slänger en blick över din axel och ser hur dom fortsätter rakt fram medans vi svänger av till vänster. Nu var vi framme. Vi går in och du insistera på att vi ska ta trapporna. 
– Damerna först, säger du och ler.
Jag börjar gå upp för trappan, men du väntar en liten stund tills du ser rätt upp under min kjol. Jag stannar till och frågar.
– Kommer du eller?
– Ja, gå du. Titta dit du ska och inte på mig, befaller du.
Jag fortsätter och du kommer efter mig. Du njuter av varje steg jag tar. Du kommer ifatt mig och stoppar helt plötligt upp ett finger i min fitta och jag rycker till.
– Fortsätt, säger du.
Jag forsätter och du drar strax ut det igen.
– Stanna, befaller du. Böj dig fram.
Jag gör som du befaller och lutar mig mor räcket och putar ut med min rumpa. Du sticker in ditt finger i min mun och jag suger lite lätt på det. Du drar ut det och i nästa stund känner jag hur du pressar upp det i mitt tajta hål. Du tar tag i mitt hår och drar mig bakåt, så jag står upp igen.
– Gå, befaller du.
Jag trippar nästan på tå sista biten upp för trapporna och fortsätter så ända fram till dörren. Det är inte lätt att gå när du pullar mig i mitt tajta lilla hål, men jag försöker så gott jag kan. På nått sätt känner jag ändå en lättnad över att vi inte träffat någon på vägen upp. Du drar ur ditt finger och stoppar in det i min mun.
– Sug. Känn smaken av din rövsaft din lilla hora och sedan öppnar du dörren.
Vi går in och hänger av oss och genast tar du över hela situationen. Du går och sätter dig i fåtöljen och befaller.
– Kom hit. Ställ dig framför mig med fötterna isär och armarna utför sidorna.
Jag gör som du befaller mig och ställer mig framför dig. Jag tittar ner och fäster min blick framför dina fötter. 
– Ta av dig, befaller du.
Jag börjar att ta av mig min topp och låter den falla till golvet. Knäpper upp min bh och drar av mig min kjol och låter även dom fall ner på golvet. Du sitter och iakttar varje rörelse jag gör och du njuter av att se min nakna kropp. Nu står jag totalt blottad framför dig och inväntar nästa order. Du tar fram något som bara ser ut som några remmar som är ihopsatta och befaller.
– Ta på dig den här.
Jag funderar en stund på hur den ska sitta, men när jag kommer på det glider jag i den utan några problem. Det är ju inte direkt något som täcker utan man ser ju allt ändå. Du tar fram en ask och ber mig öppna den. I asken ligger ett halsband. Jag tar upp det och tittar på det. Jag blir så lycklig att tårarna börjar rinner ner för mina kinder av ren lycka.
– Jag tänkte att det var på tiden att ge dig ett halsband och visa att du är ägd av mig, säger du.
– Tack, Master. Jag fullkomligt älskar att bli ägd av dig. Det är så fint.
– Vänd dig om, befaller du.
Jag vänder mig om och du drar undan mitt hår och sätter på mig det och säger.
– Du är så vacker min lilla slyna. Det passar ju dig perfekt.
Jag ler och du sätter dig åter i fåtöljen. Jag vänder mig om och ställer mig åter framför dig med blicken fäst framför din fötter och inväntar en ny order. Du sitter där och iakttar mig från topp till tå en stund och sedan säger du.
– Undra vad jag ska hitta på med dig? 
Du reser dig upp och går iväg och hämtar några handbojor som du tagit med dig. Lägger ner ridpiskan framför mig först, för att jag ska veta vad som komma skall. Jag vet att jag varit olydig och att du kommer straffa mig. Du ställer dig framför mig och befaller.
– Sträck ut dina händer framför dig.
Jag gör som du befaller mig och du sätter på mig handbojorna. Du går bort mot skrivbordet och jag hör hur du flyttar det.
– Kom hit, befaller du.
Jag går bort till dig och ställer mig åter framför dig. Du ställer dig jämte mig och tar ett stadigt tag om min nacke och och för mig fram mot kortsidan utav skrivbordet och trycker ner mig emot det.
– Sära på benen, befaller du.
Jag gör som du säger och jag känner hur du knyter ett rep runt mitt ena ben och sätter fast det vid ena bordsbenet. Sedan gör du samma sak med det andra. Jag känner att jag inte kommer någonstans vilket skapar lite panik hos mig, men jag gillar det på nått konstigt sätt ändå. Jag hör hur du förflyttar dig i rummet och efter en stund står du jämte mig igen.
– Jag vill att du står still. Inte ett ljud vill jag höra ifrån dig din lilla slyna, befaller du. 
Du står och tittar på mig en stund. Sedan kommer det första piskrappet. Jag försöker allt jag kan för att stå still och vara tyst. Du rappar mig sporadiskt och låter emellanåt piskan smeka mig på rumpan, ner mellan mina ben och ner mellan mina lår, för att sedan rappa mig igen. Tillslut rappar du rytmiskt flertal gånger och jag känner hur mina tårar börja rinna ner för mina kinder. Du hör hur jag börjar snyfta och slutar. Lossar repen och befaller mig med lugn, men ändå bestämd röst.
– Kom hit.
Jag vänder mig om och du kramar om mig och säger åter med lugn röst.
– Det lugnt, gumman. Gråt du.
Du håller om mig och torkar mina tårar. 
– Nu vet du vad som gäller. Du ska lyda mig, så slipper du bli piskad på detta viset.
– Ja, Master, snyftar jag fram.
När jag slutat gråta släpper du mig och återupptar kontrollen över situationen. Du går och sätter dig i fåtöljen igen. 
– Ner på alla fyra, befaller du.
Jag gör som säger och ställer mig på alla fyra och med benen lite lätt isär.
– Kom hit, befaller du.
Jag kryper på alla fyra fram till dig. Stannar framför dig och lyfter upp mitt huvud emot dig och får helt plötsligt en örfil utav dig. 
– Sa jag till dig att göra nått, frågar du.
– Nej, Master.
– Gör som jag säger då, säger du med sträng röst.
Jag tittar åter ner i golvet. 
– Kom närmre och sätt dig på knä framför mig, befaller du.
Jag kryper närmre och sätter mig på knä framför dig.
– Jag vet att du vill öva mer på att ta den djupt ner i halsen, så jag tänkte att nu är ju ett bra tillfälle eller hur?
– Ja, Master.
– Låt mig sköta det här. Det ända du behöver göra är att gapa min lilla kuksugerska, säger du och ler nöjt.
Jag gapar stort som om jag var hos tandläkaren och du tar tag i mitt hår med båda händerna och för min mun mot din kuk. Du trycker in den och jag kväljer och du drar tillbaks den lite och håller kvar den. Du trycker åter igen in den någon centimeter och håller den kvar. Ingen har varit så djupt ner i min hals innan. Sedan drar du ut den och trycker in den snabbt flera gånger djupt ner min hals. Jag känner hur jag kväljer flera gånger och börjar känna som om jag ska spy och trycker mig från dig. Du släpper inte taget om mitt hår, men låter mig andas en stund och sedan trycker du åter mig emot din kuk och jag gapar. Denna gången känner jag inte att jag kväljer utan det går riktigt bra och du fortsätter lite till. Du drar ut den och säger.
– Nu var du allt duktig och smeker mig på kinden.
Jag fullkomligt ler inombords. Jag har gjort dig nöjd och det ger mig en sådan kick av upphetsning. Du reser dig nu upp och går bort mot sängen. 
– Kom hit, befaller du.
Jag kryper bort mot dig. Stannar framför sängen. 
– Lägg dig på rygg i sängen och sära på benen, befaller du.
Jag lägger mig i sängen och särar lätt på mina ben. Du går och hämtar vibratorn och sätter igång den. Du lägger den lätt mot min klitta och jag börjar stöna av vällust. Du leker med den över min fitta. Låter den sedan åter trycka mot min klitta. Jag känner hur det snart går för mig och ber.
– Snälla, Master kan jag få komma.
– Nej, säger du bestämt och fortsätter trycka vibratorn mot min fitta och ökar vibrationerna än mer.
Jag känner hur mina ben börjar darra och jag försöker koncentrera mig på att inte komma, men tillslut går det inte fokusera längre. Känner nu hur hela min underkropp börjar darra okontrollerat och jag ber åter igen om att få komma.
– Snälla, Snälla, Master. Jag gör vad du vill bara du låter mig få komma.
– Ok. Varsågod!
Jag känner nästan direkt hur hela min kropp spänner sig i en båge och jag kommer strax både högt och ljudligt. Jag sjunker ihop, men du låter mig inte ligga där länge innan du ger mig en ny order.
– Ställ dig på alla fyra din smutsiga lilla slyna och sära på benen.
Jag ställer mig på alla fyra och särar lite på benen. Du går iväg och kommer snart tillbaks.
– Fattar du inget eller? Sära på benen sa jag ju.
Jag särar ytterligare lite mer på mina ben och skäms lite, för att jag inte gjort som du sagt ordentligt. Du ställer dig bakom mig och jag känner hur du häller något kallt mellan mina skinkor och trycker in analpluggen som jag hade med mig i mitt tajta hål. Känner hur du pressar in din nu stenhårda kuk med en ända stöt i min våta fitta. Du låter den glida sakta, men säkert in och ut. Du ökar takten och tar ett stadigt tag om mina höfter och jag känner hur min rumpa slår emot dina lår varje gång du stöter in den. Tillslut känner jag hur den börjar pulsera och du drar ut den och stönar ljudligt och kommer över hela min rygg och rumpa. Du går in och hämtar papper och torkar av mig. Du drar ut analpluggen och frågar.
– Ska vi gå och ta en dusch, hjärtat?
– Ja, säger jag och följer med dig in i badrummet.
Du sätter på vattnet och drar in mig i duschen. Du tar lite tvål i din hand och börjar smörja in min kropp. Jag gör likadant och sedan duschar vi av oss. Jag fönar till mitt hår lite snabbt och sedan kryper vi ner i den varma sängen. Du omfamnar mig och låter dina fingrar smeka min rygg lite lätt. Det tar inte lång tid innan jag somnar i din famn, för jag är ganska slut efter allt som hänt idag. 
Jag vaknar upp på morgonen utav att du ligger och iakttar mig. jag slår upp ögonen och ler. Det är så underbart att få vakna med dig.
– God morgon, säger du och ler tillbaks.
– God morgon, säger jag och sträcker lite lätt på mig.
Du ber mig lägga mig bekvämt i sängen, för du vill ge mig något som jag har längtat efter länge nu. Du drar av mig täcket och särar på mina ben och börjar slicka min fitta. Du låter din tunga virvla runt min klitta och jag stönar av vällust. Det var verkligen så länge sedan någon slickade mig, så det tar inte lång tid innan jag känner att det snart går för mig. Jag känner hur hela min underkropp börjar darra okontrollerat och jag stönar fram.
– Jag kommer nu.
Jag känner hur min kropp spänner sig i en båge och du tar ett stadigt grepp om min rumpa och trycker mig emot dig. Ökar takten och jag börjar skaka och kommer högt och ljudligt. Du tittar på mig och känner hur mina ben fortfarande skakar. Du ler emot mig och frågar.
– Ska vi äta frukost, hjärtat.
– Ja, jag är vrålhungrig, säger jag.
Vi klär på oss lite snabbt och går ner och äter frukost. Sitter och myspratar lite och sedan går jag ut och tar en cigg. Jag kommer upp och du har redan börjat packa lite. Vi hjälps åt att packa det sista och lämnar rummet. Går ner. Checkar ut och beger oss hemåt. När du lämnar av mig ger du mig en kyss och jag säger.
– Detta måste vi göra om. Det var den underbaraste kvällen på riktigt länge.
–  Absolut, säger du och ler emot mig. Jag kan lova dig att det inte kommer dröja länge innan vi träffas snart igen. 
Jag öppnar dörren och tar min väska och börjar gå där ifrån. Vänder mig om efter en stund och ser att du står fortfarande kvar och iakttar mig när jag leendes går iväg upprymd av glädje och lycka. 
Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt