under Allmänt

Nyårsafton – en högtidsdag.

Vi firar med släkt, inte nödvändigtvis för att det är just släkten vi vill fira med men det är det enklaste eftersom de har barn i samma ålder.
De senaste åren har vi valt bort väldigt många “vänner” som mest varit slentrianvänner, de tillför inte speciellt mkt och vi har inte jättemycket gemensamt.

Vi upplever att det är väldigt svårt det här med att hitta vänner med samma värderingar som vi har. Vi har heller inga vänner som lever ett liv liknande det vi gör med besök på Swinger/ BDSM klubbar och fetischfester. Faktum är att de flesta av våra vänner skulle rynka väldigt mycket på näsan åt den livsstil vi valt och det är en av anledningarna till att vi valt bort dessa vänner.

Vi anser att med vänner ska man kunna prata om allt utan att bli dömd, skvallrad om eller på annat sätt uthängd. Det är en rätt tom känsla att inte ha någon att prata om våra äventyr med annat än varandra, det hade varit väldigt trevligt att ha vänner som vi kunde dela erfarenheter med och utbyta tankar. Idealiskt hade man en hel vänkrets av likasinnade, frågan är bara var dessa står att finna.

Input mottages tacksamt….

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • M
  Svara

  Åå vilket spännande liv ni lever, önskar min man vill utforska swing/club, ska bara ta upp det på tal på något vis.

 • Mr V
  Svara

  Jag och min fru har precis samma tankar kring detta. Vi är inte lika utlevande som ni men sex är en så stor och viktig del av vår livslust att personer som inte är öppna för det inte på riktigt kan bli nära vänner eller ibland ens ytligt bekanta.
  Vi har exempel på allt från att bli misstänkta och anklagade för att utföra övergrepp på varandra till att misstolka vår öppenhet som inviter till sex. Vi önskar också vänner att kunna ha öppna och roliga och icke dömande samtal med om allt som är lustfyllt i våra liv. Vi känner oss inte bekväma med uppträdandet på sexsajterna vilket gör det svårt att hitta just par för relationer som inte direkt handlar om att ha sex. Just det är nämligen inte vår igångsättning. Hade varit kul att berätta mer om den någon gång.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt