under Självupplevt

Hej på er allihop!

Känns kul att vara här och förhoppningsvis dela med mig av lite, vad jag hoppas att ni tycker är, härlig läsning.

Så, första inlägget! Jag tänker att jag börjar från början, hur kommer det sig att jag idag kallar mig själv för ”Extrakillen”?

För ungefär 10 år sen upplevde jag min första trekant och trots väldigt mycket nervositet inför, så fick jag en stark mersmak!

Jag och min dåvarande flickvän hade ganska länge haft en fantasi som växte starkare ju mer vi pratade om den och tittade på filmer tillsammans. Fantasin vi hade var en trekant med ytterligare en kille. Till en början var det mer en het tanke vi delade men tillslut kände vi båda att det var något som vi ville prova på.

Vi skapade en profil på en sida och meddelandena haglade in. Efter ordentlig sållning hade vi tillslut hittat två kandidater, båda två med erfarenhet av att träffa par, något som vi kände absolut var nödvändigt.

Att det blev just den ena vi tillslut valde var helt baserat på en magkänsla hos min flickvän.

Det var nu som nervositeten började krypa sig på, på riktigt. Vi ska alltså ha en trekant!

Kvällen som jag aldrig kommer glömma…

Kvällen kom och vi begav oss hem till vår värd som tog emot oss på ett bra och avslappnat sätt. Att han var så lugn och trygg i sig själv och situation kändes helt avgörande och hade inte han tagit initiativet så vet jag inte hur det hade slutat.

Han agerade inbjudande mot min flickvän och föreslog att vi skulle gå till sovrummet och väl där började han hjälpa henne av med kläderna medan jag tittade på. Stress och förtjusning blandades när hon ställde sig på knä och börjar suga av honom. Jag närmar mig nervöst och klär av mig, min flickvän tar tag om min kuk och våra blickar möts, en upphetsning lyser i hennes ögon och jag känner hur min egen upphetsning växer sig otroligt stark. Hon gillar det här, jag gillar att se henne så här…

Sen flyter allt på under vår värds ledning. Min flickvän svarar snabbt på hans signaler och förslag och jag följer med. När hon kommer första gången hamnar jag på gränsen till orgasm och backar undan för att samla mig.

Min flickvän återhämtar sig lite och vår värd föreslår att hon ska rida mig. Jag kommer in i henne och hon börjar röra sin höft över min. Vård värd ställer sig så att hon kan ta honom i munnen men efter en stund kliver han ner från sängen och försvinner iväg för att sedan komma tillbaka med glidmedel. Varken jag eller min flickvän invänder när han börjar preppa henne med fingrar och glidmedel och det är först när han ställer sig bakom henne som det slår mig vad det är som är påväg att hända.

Först ser jag min flickväns ansiktsuttryck och sen känner jag det själv. Han är också i henne och hon släppte in honom på ett nästan vant sätt. Lugnt och försiktigt stöter han lätt och min flickvän stöter sakta tillbaka och möter hans rytm.

Hon andas häftigare och häftigare och en andra orgasm byggs upp snabbt. Jag hade aldrig sett eller hört henne såhär och när hon exploderar i orgasmen så kan jag inte hålla mig. Jag kommer i henne och känner mig helt omtöcknad.

Han glider ur henne och hon lägger sig bredvid mig på sängen och andas häftigt. Mannen lägger sig över henne och frågar om det är okej att han fortsätter att ta henne analt. Hon flämtar fram ett ”okej”.

Jag ligger bredvid henne och ser fascinerat på när hon blir tagen och när han tillslut drar sig ur henne, sliter av sig kondomen och sprutar över hennes mage.

Han lämnar sovrummet, kommer tillbaka med en handduk och låter oss sen själva samla oss i sovrummet.

Vi säger inte så mycket till varandra medan vi klär på oss men en känsla som vi båda hade där och då var att det här måste vi göra igen, vilket vi också kom att göra.

Den här upplevelsen blev ett startskott för något som vi kom att uppskatta väldigt mycket och regelbundet återkomma till. Med erfarenhet släppte också min nervositet allt eftersom och jag kom att uppleva träffar med extrema njutningar som även har fortsatt med andra, då i rollen som gäst eller värd, både för trekanter men även större träffar…

 

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Sonja
  Svara

  Underbart härlig läsning!
  Hade vart drömmen att vara den kvinnan…
  Hoppas på mer spännande berättelser ur ditt “arkiv” 😀

  • extrakillen
   Svara

   Tack Sonja! Vad kul att du gillade inlägget 🙂 Det kommer fler inlägg om mina upplevelser 🙂

  • Nympho
   Svara

   Välkommen till bloggandet, väldigt trevlig läsning måste jag säga och hoppas det kommer fler inlägg 😉

   • extrakillen
    Svara

    Tack så mycket! Det kommer fler och ett är på gång

 • Karl
  Svara

  Spännande läsning! Du borde inspirera dina kvinnor att sola topless! Det enda som hindrar är normen. rekommendera dem att sola topless på Grisslinge Havsbad!

  Jag rekommenderar alla kvinnor att sola och bada topless! Det här rekommenderar jag till alla kvinnor: Du gillar säkert att visa upp dig i djup urringning. Då missar du så mycket om du inte solar topless. Om det tar emot rekommenderar jag dig att börja sola topless på en strand där det inte är så mycket folk. Börja med att successivt visa mer av brösten på långt avstånd från folk. Börja ligga på rygg. Närma dig sedan folk dag för dag. Till slut kommer du våga sitta upp mitt bland folk och även gå runt stranden helt topless. Du kanske inte behöver ta så många steg, du kanske vågar sola topless direkt. Men det är lite tips om det skulle ta emot mycket att sola topless.

  Kom till Grisslinge Havsbad och sola topless! Det är en 300 meter lång strand i Värmdö. Gå topless runt hela stranden. Det kommer att göra dig så extremt upphetsad. Du missar så mycket om du solar med bh. Du gillar ju att visa upp dig i djup urringning. Du behöver absolut få njuta så mycket som möjligt! Jag vill suga och slicka på dina bröst och din clitoris hela natten!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt