under Allmänt, Bondage & BDSM, Kinky & udda, Nyheter, Sexmöten

Jag har ju redan sagt till dig att jag har en plan för kvällen och att du kommer behöva lita fullt ut på mig. Jag såg tveksamheten i din blick, men du sa ändå ja.

Så detta är vad som kommer hända ikväll.

När vi lagt barnen vill jag ha dig nyduschad, nyrakad och antingen naken eller i underkläder du känner dig sexig i, trosor kommer du inte behöva, varför förstår du snart.
Jag vill även att du väljer en av dina buttplugs och att denna finns på avsedd plats.

Du ska ställa in dig på att helt släppa kontrollen, att inte ifrågasätta, att bara slappna av och njuta, jag vill inte höra ett enda ord ur din mun annat än sådana som är relaterade till njutning eller som är något av stopporden Gul, Röd

Gul = Allt är okej, men ta det lite försiktigare
Röd = Sluta omedelbart

Du lägger dig sedan på sängen, sätter på dig den svarta, hårda ögonbindeln, det silvriga metallkopplet med lås som jag lagt bredvid din säng, du sätter även på dig dina hörlurar med Noice Cancellation och väljer ngn lugn spellista.

När du ligger på sängen kommer du bli fastsatt som på bilden.

Du kan nu varken höra eller se något så nu kommer jag börja med att smeka dig, att reta dig, att smörja in dig med olja och massera dig. Ditt underliv kommer inte få någon uppmärksamhet alls förrän jag märker att du är så kåt att du håller på att avlida.

Här kommer sedan kvällens överraskning, Mistress kommer att dyka upp, hon kommer sedan att ta hand om dig, ihop med mig, din enda uppgift här är att njuta, inte ifrågasätta, inte tänka på någon annans njutning än din egen, men kom ihåg att du alltid har makten i form av stoppord.

Du kan även räkna med att bli fastbunden likt denna bilden.

När vi sedan är klara med dig är det din och min tur att belöna Mistress, du vet ju att hon älskar stora saker så jag tänker att din nya strapon, med den stora dildon, kommer att vara perfekt.

Nu hoppas jag att du ser fram emot kvällen, med lite skräckblandad kåtförtjusning, tänk på alla dessa scenarion när du ligger på massagebänken i eftermiddag och jag fixar det sista härhemma.

Tidigare inlägg
Comments
 • Hon i MinaLustar
  Svara

  Magiska underbara make. Gud vad jag älskar dig <3
  Tack för instruktionerna.
  Jag älskade din överraskning.

  Sitter och skriver på ett inlägg nu, om kvällen….

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt