under Nyheter
sexiga trosor

En bild på mig i ett par trosor jag tycker är supersexiga!

Här om dagen satt jag och rensade ut gamla underkläder ur min underkläderslåda. Jag behöll alla sexiga, snygga och hela underkläder. De som kastades bort var håliga, solkiga och framför allt de där gamla bomullstrosorna jag hade när jag var gravid. Stora tanttrosor med bomullsresår som satt hängigt i rumpan och inte hade ett enda sexigt element.

Varje gång när vi inte har tvättat på ett bra tag och alla femtielva par trosor redan är i tvätten, då har de där osexiga trosorna blängt på mig från botten av min troslåda. Det har t.o.m. hänt att de åkt på ibland och jag har stört mig på dem under varje sekund jag haft dem på mig. Att jag inte istället bara gick utan trosor?!

Nu ligger de iaf i soporna. RIP på er alla osexiga bomullstrosor. Må ni aldrig någonsin igen döda ett sexliv. För det är nämligen så att jag ser ett samband. I samma stund bomullstrosorna i tantmodell kom fram, så dog sexlivet för mig och mitt ex. Jag var så hyperkänslig i min graviditet och vägrade ha trosor som spände åt, kliade, hade lappar eller på något vis alls rubbade min känsliga hud. Bomullstrosorna då var som eufori för min lilla mussla. Dock, dog sexlivet. Den inre gudinnan blev god vän med mr Rabbit och snipp snapp snut, så var förhållandet slut.

Ett sant  och innerligt gott råd på vägen. Ta på er det som gör att ni känner er heta, sexiga och vårda den där inre gudinnan. Idag älskar jag spets, satin, nylon och glansiga, glittrande snygga underkläder. Även den gråaste dagen på jobbet kan jag känna mig sexig då jag vet att jag har snygga underkläder.

Dagens visdomsord. Låt alla sexdödande underkläder gå sopdöden till mötes.
/ Mina Lustar

Tidigare inlägg
Comments
  • Manliga Tankar
    Svara

    Bomullstrosor är en erotikdödare av stora mått…… Bättre utan !

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt