under JagochMinslyna

Jag sitter med en kopp kaffe på min uteplats, 80 dagar gul i hörlurarna och är så längtande att jag håller på att gå sönder.

Efter att vi sågs i fredags va jag slutkörd, totalt totalt slutkörd jag var trött och hamnade i ett tillstånd jag känt av innan men aldrig så intensivt.

Jag kände några timmar efter i samband med att tröttheten känt en enorm tomhet, jag saknade honom så mycket mer än jag brukar, jag kände mig inte som mig själv jag var tom, kände en sorg som var uppblandad med luckan, jag va så nöjd med vår träff jag älskade allt från början till slut, jag va kåtare än vad jag någonsin tidigare varit i mitt liv.

Jag kunde och kan fortfarande inte sortera mina tankar och mitt humör är inte alls vad det borde, inatt blev jag vansinnig på honom över sms trots att han egentligen inte gjort något men jag blev så ledsen och arg.

Nu börjar jag känna mig klarare igen efter att ha varit i min bubbla, det känns hemskt mot honom att jag känt mig så konstig för trots allt mår jag troligen konstigt pg.a att det var så jävla underbart jag älskade allt från smisket till sexet till att se honom sova jag älskade det verkligen och jag kände mig så lycklig men sen kom utmattningen och jag dippade.

Ikväll mår jag bra jag kan sortera mina tankar och kunde komma fram till att jag nog haft en “Domdrop” eller vad det kallas, jag sökte runt lite och hittade det, jag har hört talas om subspace och subdrop men aldrig domdrop och det kändes skönt att jag inte var ensam om dånna här känslor !

/Sali

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Klart det finns! Topdrop tror jag en del kallar det också. På samma sätt som det även finns domspace. För mig brukar topdrop arta sig så att jag känner mig jättesnäll och bara vill gosa.

 • Jag och Min slyna
  Svara

  Jag vill ha uppmärksamhet i mängder, jag behöver bekräftelse på något sättnoch får jag den inte blir jag ledsen och arg !
  Det har samtidigt känts som jag varit i ett totalt vakum där känslorna trycks mot mig extremt, typ som när man vakummarinerar något, jag är den där köttbiten och känslorna är marinaden dom lixom tvingas in i mig och jag blir överfull och galen !

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt