under Inlägg

För tag sedan frågade jag dig om jag snart skulle få komma. Du har torterat med länge med att nästan låt det gå för mig varje gång. Du sa då till mig att jag inte var värd det än och att fortfarande inte hade övertygat dig om det. 

För någon dag sen klarade jag inte av tortyren mer och jag gjorde något som jag inte fick. Jag låg där och onanerade och du råka komma in i rummet precis när det gick för mig.
Du tittade på mig och sa. 
– Du vet vad som gäller. Du har trotsat mig.
Du tar fram ögonbindeln ur byrålådan och knyter den runt mitt huvud. 
– Ser du nått, frågar du med auktoritär röst.
– Nej, det gör jag inte, svara jag försiktigt.
Du lägger mig över ditt knä och börjar med cirkulerande rörelser att smeka min rumpa. Sedan daskar du till mig med öppen handflata. Jag kvider till. Det mest frustrerande med det här behandlingen är att jag har ingen aning om när nästa smisk kommer, så jag ligger där och rycker i ditt knä hela tid när du smeker mig. Du fortsätter ömsom smeka och ömsom smiska mig tills mina tårar kommer och jag ber dig att sluta. Jag ber dig flera gånger allt mer desperat för varje gång, men jag vet att jag har gjort fel och att det är du som bestämmer hur många gånger du vill smiska mig. Tillslut ber du mig att resa mig upp. Snyftandes ställer jag mig upp och jag känner hur det svider på mina nu alldeles ömma skinkor. Du tar av mig ögonbindeln och beordrar mig att ställa mig på alla fyra i sängen. Du försvinner bort en stund. När jag står där i sängen känner jag hur det svider och ömmar på min skinkor som nu är alldeles röda utav slag. Jag står där med huvudet in mot väggen, så jag ser inte vad du håller på med bakom mig. Jag tänker för mig själv att jag måste vara en lydig liten slyna och stå kvar där och inte titta bakåt. Vill ju att du ska tycka att jag är duktig efter det som hänt!
Jag ser hur du tornar upp dig bakom mig. Du särar på mina ben och trycker ner min överkropp ner mot sängen, så min rumpa putar ut. Jag känner hur något kallt rinner ner mellan mina skinkor. Känner hur du trycker något hårt emot mitt tajta hål. Du trycker den sakta in och ut. Jobbar dig bara längre in för varje gång du pressar in den. Jag känner hur du fyller upp hela mitt tajta hål. Jag ligger där totalt blottad och till ditt förfogande. Jag tänker bara att hopas han inte stoppar in sin kuk också, för det klarar jag nog inte av. I samma stund känner jag hur du med en rejäl stöt pressar in din hårda kuk i min våt fitta. Jag dyker ner med mitt ansikte i kudden för att dölja mitt skrik. Samtidigt som jag känner att jag vill att du slutar, så njuter jag utav känslan av smärta. Att känna känslan utav att vara fylld i båda mina hål är sjukt skön fast samtidigt så smärtsam. Du jobbar rytmiskt in och ut. Fortare och fortare pressar du din hårda kuk in och ut ur min blöta fitta. Jag stönar allt ljudligare och högre. Jag känner hur du tar ut analpluggen ur mitt tajta hål och jag känner hur du pressar in din kuk där istället. Hur du tar ett stadigt grepp om mina höfter och jobbar allt snabbare in och ut. Du tar tag i mitt hår och lyfter upp mig och viskar i mitt öra. 
– Du njuter verkligen utav det här din lilla slyna. 
I nästa stund släpper du ner mitt huvud mot kudden igen och fortsätter stöta in din kuk allt fortare. Efter en stund känner jag hur din kuk bultar i mig. Du stönar till och fyller hela mitt lilla tajta hål med din varma säd. Du drar ut den och smiskar till mig på skinkan och lämnar rummet. Där ligger jag kvar med rumpan upp i vädret och känner hur din varma sperma rinner ner mellan mina skinkor. Ner längs med mina innanlår….
Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Zanetti07
  Svara

  Jag verkligen älskar din blogg.skriv mer.

  • Littlemisslolita
   Svara

   Tack! Kul att du gillar vad du läser…skriver dom själv…:-)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt