under Inlägg
Du har precis gått och lagt dig när jag kommer in i sovrummet och väcker dig. Jag befaller dig att gå ner och sätta dig i soffan och du gör som jag säger. Jag kommer in i rummet och befaller dig att ställa dig upp och sätter på dig ett par handbojor. Jag puttar ner dig i soffan igen och ställer mig framför dig tillräckligt långt ifrån så du inte kan nå mig och börjar onanera. Jag ser i dina ögon hur kåt du är. 
– Visst är du sugen på att slicka min fitta?
– Ja, Mistress.
– Det får du inte, säger jag med ett hånflin.
Jag befaller dig istället att ställa dig upp och jag fäster dina handbojor i öglorna i taket istället. Jag ställer mig framför dig och tar tag om din haka och frågar.
– Har du varit en duktig liten pojke på sista tiden eller måste jag ta och straffa dig?
Du svarar inte och jag ger dig en lavett och säger med sträng röst.
– När jag frågar dig nått, så svarar du mig. Förstått?
– Ja, Mistress.
– Duktig pojke, men lite pisk borde du få för att du inte svarar mig när jag frågar dig något.
Jag går iväg och hämtar en utav mina piskor. Jag piskar till dig lite löst först på rumpan och du rycker till. Jag står där en stund och iakttar dig och jag märker att du börjar bli lite orolig. Jag säger till dig med bestämd röst.
– Jag vill att du tackar din Mistress för allt du får utav henne även om det är pisk. Är det förstått?
– Ja, Mistress.
Jag piskar till dig igen och du rycker åter igen till. Jag väntar en stund och tillslut hör jag hur du säger.
– Tack, Mistress.
– Duktig du är. Du lär dig ju fort.
Jag fortsätter piska dig och du tackar varje gång. Jag slutar efter en stund då jag märker att du nästan har gråten i halsen när du svarar på mina piskrapp. Jag går runt dig och låter min piska leka över din kropp. Jag piskar till dig på insidan utav ena låret och sedan låter jag piskan vandra runt en stund till över din nakna kropp. Jag piskar till dig på andra lårets insida och jag går runt dig igen och piskar till dig på baksidan av låren. Jag ställer mig framför dig smiskar dig lite lätt över dina bröstmuskler. Jag greppar tag om din pung med min hand och frågar.
– Förstår du varför du fått pisk eller måste jag förklara det för dig?
– Nej, Mistress. Jag förstår, säger du.
– Berätta för mig varför, befaller jag dig och greppar lite hårdare om din pung.
– För att jag inte svarade på din fråga, Mistress.
– Bra. Duktig pojk. Bara för att du är så duktig ska du få en liten belöning utav mig.
Jag går ner på huk framför dig och tar ett stadigt grepp om din kuk. Jag låter min hand glida upp och ner längs med skaftet samtidigt som jag masserar din pung lite lätt. Jag låter mina fingrar glida längs med mellangården. Jag fortsätter en stund med att runka dig och sedan ställer jag mig upp igen. 
– Du vet att det är jag som bestämmer när du får komma eller hur?
– Ja, Mistress.
Direkt när du sagt det stoppar jag in mina fingrar i din mun. Jag sätter mig ner på huk igen och masserar ditt analhål lite lätt samtidigt som jag sluter mina läppar om din nu stenhårda kuk. Jag hör hur du andas tyngre och tyngre. Jag suger dig fortare och fortare och stoppar upp mitt finger i din anal och masserar lite lätt din prostata. Jag hör hur du börjar stöna. Jag låter mitt finger glida ut och in sakta medans jag suger allt snabbare. Jag drar ut mitt finger och börjar runka dig istället. Jag tittar upp på dig och säger. 
– Vill du komma?
– Ja, Mistress.
– Det får du inte, säger jag och spänner ögonen i dina. 
– Snälla, Mistress, ber du.
– Bättre kan du.
– Snälla, snälla, Mistress låt mig få komma, ber du allt mer desperat.
Jag tittar dig in i ögon och jag ser att du har svårt att hålla tillbaka. Sen bestämmer jag mig för att låta dig spruta över mitt ansikte, så jag säger.
-Varsågod.
Jag känner hur dina ben börjar skaka och hur du stönar allt ljudligare. Jag ökar takten och tillslut kommer du över hela mitt ansikte. Jag reser mig upp och lämnar rummet, för att tvätta av mig. Jag kommer in igen och går och sätter mig i soffan och låter dig stå kvar där en stund. Jag märker att du börjar bli otålig och går fram och nyper till dig i bröstvårtan.
– Stå still. Du står här tills jag bestämmer att du får lov att gå. Förstått?
– Ja, Mistress.
Jag tittar till på dig och går och sätter mig i soffan igen. 15 min senare går jag fram till dig och lossar dina handbojor och säger.
– Duktig du varit. Kom och mys med mig i soffan.
Du följer med och vi sätter på en film och myser tätt hopslingrade i soffan.
Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Zanetti07
  Svara

  Gillar du att vara en mistress?

  • Littlemisslolita
   Svara

   Inte riktigt min grej, för jag är verkligen undergiven ut i fingerspetsarna…..*hihihi* fick detta som ett förslag att skriva om, så då gjorde jag det. 🙂

 • Zanetti07
  Svara

  Du gillar att få pisk?

 • Zanetti07
  Svara

  Lydighet?

  • Littlemisslolita
   Svara

   Hmm…om jag ska vara ärlig, så kan jag nog vara lite olydig ibland, men jag vill helst kunna behaga den som dominerar mig.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt