under Inlägg

Här kommer nästa del av mitt tidigare inlägg Dominera en man – Del 1


Slutligen blev det dags att stänga ner datorn för dagen. Jag sträckte lite på mig i kontorsstolen och genast va slaven där och masserade mina axlar och nacke efter en lång dag. Det kändes riktigt bra.
Han hade gjort mitt hem skinande rent och det kändes skönt att inte ha några fler måsten att tänka på. Förutom vaxningen.

Slaven fick tillåtelse att byta om till sina vanliga kläder igen, han skulle få vara min chaufför.
Jag tog en dusch innan vi begav oss ner till bilen. Kunde inte låta bli att bli lite besviken när jag kom på att vi såklart kunde ha bokat en vaxningatid till honom med. Det hade i alla fall varit ett litet tröstpris när vaxet applicerades mellan mina ben att veta att han också skulle få genomlida samma behandling. Well, maybe next time. För den här gången fick han stanna i bilen. Och jag hade ändå andra saker planerade för honom.

– Håll dig nära. Jag ringer när jag är klar.

Vad befriande det är att bara få hjälp med saker utan att behöva be snällt eller tacka tio gånger om efteråt. Och att inte behöva tänka på att hitta en parkering, det fick han lösa bäst han ville eller åka runt i cirklar.
Jag gick sista biten till vaxstudion, gick in and did what had to be done. ca 30 minuter senare gick jag ut med en silkeslen fiffi och släta ben.

Vi gick ut och åt middag innan vi åkte hem. Jag kunde såklart ha bett honom laga något men ville inte slösa tiden på det.

Vi kommer hem till mig och jag säger åt honom att klä av sig naken så fort vi kommit in. Själv går jag in till sovrummet och lägger mig på mage på sängen och tar upp mim telefon. Han klär av sig i hallen och en stund senare smyger han försiktigt in i sovrummet.

Jag ser inte på honom utan fortsätter skriva på min telefon. Jag skriver med ett av mina KK’s samtidigt som jag svarar på diverse chat meddelanden från andra män.

– Klä av mig, säger jag utan att vända mig om, jag vill att du kontrollerar att vaxaren gjorde ett bra jobb.

Jag känner hur han försiktigt drar av mig mina byxor, sen mina trosor.
Jag drar åt mig en kudde och skjuter in den under magen så jag kommer upp en aning med rumpan.
Försiktigt trevar hans händer över min hud, särar på mina skinkor och hans fingrar känner efter kring analen innan han skjuter in handen under mig och känner på min le a fiffi med.

– Det känns lent, säger han.

– Bra. Nu tänker jag skriva med mina killar en stund, jag vill att du slickar min anal ordentligt och djupt tills jag säger att det räcker.

Han va inte sen med att lyda. Hans tungspets lekte kring min öppning och letade sig försiktigt in i mig. En sån befrielse det va att bara bli omhändertagen och ändå kunna lägga mina tankar och fokus på andra, mer intressanta män.

Ett av mina KK’s fick extra mycket fokus. Han hade besökt mig bara några dagar tidigare och nu skulle vi ses ikväll igen hemma hos honom. Jag hade berättat för honom att slaven skulle vara hos mig idag så skrev och berättade för honom att han låg och slickade min rumpa just där och då när vi skrev. Han skrev tillbaka “Säg åt honom att slicka extra rent för jag ska knulla dig där ikväll” Jag läste upp meddelandet för slaven och med ens började hans tunga jobba allt mer intensivt och djupgående. Tror han njöt av tanken att en ordentlig kuk snart skulle pressas in i mig. Inte en sån som hans.

– Du ska få köra mig till honom sen när vi är klara här, berättade jag.

Sen släppte jag telefonen en stund och bara låg och njöt av tungan i min rumpa. Det pirrade till skönt i hela kroppen. Jag va nog redo att komma igen snart.

– Nu är jag nöjd så du kan sluta och lägga dig på rygg på sängen istället.

Jag reste på mig och han tog genast min plats på sängen. Jag drog ut leksakslådan och tog fram några rep för att binda honom. Han lydde duktigt varenda order och tillslut låg han fastbunden med händerna i knävecket som höll upp hans särade ben och med ett rep bakom nacken för att verkligen hålla fast alltihop. Jag beskådade mitt verk en stund, så pjåkigt va det ändå inte för att vara första gången. Att binda är svårare än man kan tro! Men jag blev lite obekväm av hur han såg tillbaka på mig så bestämde mig för att sätta på honom en ögonbindel.

– Så, hur stora saker har du tagit i rumpan tidigare?

Han rodnade och sa, “Inte så stora.” Jag suckade. Trode faktiskt att han skulle vara mer erfaren men ok, fick väl plocka fram min mini plugg för nybörjare. Kul att den kommer till användning nån gång I alla fall ^^

Jag smorde in den ordentligt med glidmedel och utan förvarning eller att fråga om det va ok så började jag föra in den långsamt i hans blottade anal. Han kved lite men snart va den på plats. Jag tänkte att det va lika bra att han fick vänja sig med den en liten stund så jag ställde mig på knä över hans ansikte under tiden.

– Sträck ut tungan.

Jag hukade mig sakta ner över hans ansikte. Hans tunga mötte upp mig. Försiktigt lät jag hans tunga glida mellan mina läppar, över min klitoris. Sträckte bak handen och kände efter så hans plugg satt kvar, sen satte jag mig ner helt på hans ansikte och gned mig emot honom. Så otroligt härligt!
Jag red hans ansikte en stund och njöt i fulla drag. När jag va nära på att komma avbröt jag. Inte än. Det var dags att byta till en roligare leksak. Valet föll på mina vibrerande analkulor.

Jag drog ut hans plugg och hörde hur han drog efter andan när jag gjorde det. Sen smorde jag in nästa leksak med glidmedel och förde in den första kulan i honom. Avvaktade 30 sekunder, sen förde jag in en till. Två ska han väl i alla fall klara av att börja med? Jag satte mig återigen tillsätta på hans ansikte, men den här gången vänd åt andra hållet så jag lätt kunde böja mig ner och leka med hans anal samtidigt. Jag startade vibratorn och han stönade in i min fitta.

Jag va så sjukt nära på att komma nu. En kula till fick åka in i hans rumpa.
Han slickade ivrigt och jag gned mig mot honom med snabbare tempo.

Nu var det väldigt nära, med lätta fingrar smekte jag mig själv där jag satt på honom. Kort därpå kom jag och samtidigt tryckte jag in sista kulan i honom. Jag red ut hela orgasmen och mina safter rann nerför hans ansikte.

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Anders
  Svara

  Helt fantastiskt. Hade älskat att bli förförd av dig. Hade ju vart så skönt att känna min kuk I din mun samtidigt som du körde in analdildon i min röv. Sen hade jag sprutat din mun full

  • Nymphomaniac
   Svara

   Låter som jag hade behövt använda en större dildo på dig, så du vet vem som bestämmer vart du ska komma 😉

 • MJ
  Svara

  Låter helt fantastiskt att bli dominerad av dig!
  Bra användande av slaven.
  Får bli till att leka med en plugg själv och tänka på dig samtidigt!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Har faktiskt börjat få mersmak så ska nog ge mig på det här med att dominera igen snart 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt