under Inlägg

Jag satt kvar en stund över hans ansikte och skakade lätt i kroppen efter orgasmen jag precis hade haft. Ett leende spred sig över mina läppar.

Nu var det ändå dags att ge min duktiga slickslav lite extra fokus. Nu när han varit så duktig.

Ögonbindeln hade åkt av och jag beslutade mig för att knyta upp honom och beordra honom att lägga sig på mage med ansiktet ner i kudden istället för att sätta dit ögonbindeln på nytt.

– Sära brett på benen.

Han gjorde som han blev tillsagd. fortfarande med analkulorna vibrerande innuti sin rumpa. Jag förde in min hand under honom och greppade tag i hans lilla kuk och drog den bakåt så jag kunde se den. Han ryckte till av välbehag vid min beröring. Försiktigt drog jag i kuken samtidigt som jag vickade på analkulorna med andra handen. Lät min handflata vila över hans pungkulor en stund bara för att markera, sen skiftade jag min tyngd över på den handen så hans kulor pressades under min vikt. Han kved lätt.

Jag tog tag om botten av analkulorna och drog ut en av dom, sen pressade jag in den igen. Drog ut två nästa gång. Och så in. Jag knullade honom med kulorna samtidigt som jag höll ett hårt grepp om hans lilla kuk. Han stönade ner i kudden.

Och då, utan att fråga (!) kom han över min säng! Dålig slav. det här va inte ok.

– Skäms! Nu ställer du dig på alla fyra och slickar upp det där omedelbart sen lägger du dig ner igen. Tror det är dags att kyla ner dig.

Med en skamsen min reste han sig på alla fyra och hasade ner så han hade ansiktet över spermafläcken som blivit. Han sträckte ut tungan och närmade sig försiktigt sperman med en min av.. var det avsmak jag såg? Jag håller, tog ett snabbt grepp om hans nacke och pressade ner hans ansikte i sperman.

– Slicka upp allt. Du har varit en stygg slav!

Jag släppte greppet och lämnade honom åt sitt arbete och gick in i köket. Jag hade en liten överraskning planerad där inne för honom. Jag hämtade den lilla skålen och gick tillbaka till sängen. Han var klar med sitt jobb.

– Lägg dig ner på rygg och håll upp dina särade ben.

Han gjorde som han blev tillsagd.
Säbgkläderna var redan besudlade nu så jag spottade på hans olydiga kuk utan att bry mig om det kom något utanför på sängen. Han skulle få tvätta och bädda rent sen medans jag besökte mitt kk och blev härligt knullad.
Jag satte på honom ögonbindeln igen.

– Nu är det dags att kyla ner dig en aning. Jag vill att du ligger helt still.

Sen tog jag en av isbitarna som låg i skålen jag hämtat och drog den över hans skinkor, längs innehållet och ner till kukroten. Isen smälte snabbt och det kalla vattnet rann ner för hans kropp. Jag lät inbiten glida över hans kuk och cirkulera kring hans ollon tills den var nästan helt bortsmält, då tog jag en ny bit och fortsatte leka. Ner tills hans anal, jag lät den glida runt öppningen samtidigt som jag försiktigt drog ut analkulorna ur honom. när dom va helt ute var det inte mycket av isbiten kvar.

– Vat du vart den här ska nånstans? frågade jag med ett leende. Ditt jobb är att knipa och hålla kvar den tills den är helt smält. Om den glider ut tar jag en helt ny isbit.

Han drog efter andan och jag petade in inbiten i honom. Han lyckades knipa tills den var borta, men det syntes på honom att det var en utmaning.

Jag gav honom ett slag på rumpan med handflatan.

– Duktig slav. Nu ska jag göra mig redo för min träff ikväll. Du kan börja röja undan här. Du ska köra mig till honom sen får du åka hem och tvätta alla sängkläder och leksaker. Jag ringer när jag vill bli hämtad, då ska du få äran att slicka rent mina hål igen. Han har sagt att han ska fylla mina hål ordentligt med sperma åt dig.

Slut


Glöm inte att signa upp er på mitt OnlyFans account! Min förhoppning är att få knulla honom med en strapon framöver och då kommer ni kunna se videon där <3 

 

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • MJ
  Svara

  Så underbar och sexig som Madame!
  Kanske läge att prova din utmaning med isbit själv och se om man kan göra dig stolt.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Ja snälla! du måste skicka bild/video bevis till mig sen då 😉

   • Anders
    Svara

    Känns som att det skulle kunna finnas en del 4.
    Du är helt otrolig. Vet verkligen hur en man skall tas
    Hoppas du blev ordentligt knullad av din KK
    Kram Anders

    • Nymphomaniac
     Svara

     Menar du att det inte räckte med tre delar? 😉 kanske bör ge mig på det här med att dominera en man igen, det va härligare än jag vågat tro!

     Jag blir alltid ordentligt knullad av mina kk’s ❤ :*

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt