under Inlägg, JagochMinslyna, Tankar

Hej på er !

Jag har fått äran att prova Dorcel wanderful från Oliver och Eva, det här var något jag såg mycket fram emot och jag blev verkligen inte besviken.

  • wp-1478519559471.jpg
  • Kroppsäker silikon
  • Fri från ftalater
  • 10 olika vibrationsinställningar
  • Böjligt huvud
  • Över 2 timmar i användartid
  • Vattentät
  • Fri frakt

Det här är några punkter som sammanställer wanderful.

Det jag först blev förvånad över är att jag som vanligt inte förstår hur stora saker är men i det här fallet små, min wand sedan tidigare är betydligt större så nog blev jag lite skeptisk.

Jag blev ivrig när paketet kom och det dröjde inte många minuter innan jag hade hämtat ut det, den kom i en helt vanlig kartong och det gick inte härleda till att det skulle vara en sexleksak i.

När jag fått upp kartongen så var det en kartong med vanliga specifikationer på, en helt okej kartong.

Jag fick upp kartongen där med och blev besviken över lappen som berättar om wanderful, det står inget om de olika programen utan mer specifikationer igen och lite hygien.

wp-1478519661797.jpgJag fick ändå snabbt i laddaren, iaf första gången tog det ganska lång tid att ladda men den har sedan dess hållt för ca 25-30 orgasmer och är ännu inte ens trött !

Det finns tio program på wanderful de vibrerar ett antal gånger för att sedan ha en längre stund av vibrationer, första programet har längre mellan pulserna och sedan går dom fortare, det finns något program som pulserade fort enbart och det var inget för mig, det finns även enbart vibration utan pulser och alla program går det att ställa in styrkan på vibrationerna i.

 

När jag provade wanderful fick jag ganska snabbt en favorit, det pogramet när den pulserar medelfort och sedan har en längre ihållande, den får mig att komma väldigt fort och det går stötar genom kroppen för varje pulsering.

Wanderful går även bra att ta med i duschen men jag har inte provat det ännu men kan garantera den som gör det en underbar upplevelse !

Om jag jämnför dorcel wanderful med min fairy magic wand så har jag svårt att välja men dorcel wanderful har lite svagare och mycket ettrigare vibrationer som samtidigt kittlar och eggar jag får helt galna orgasmer där jag biter i kudden och stönar högt, dom är dock totalt olika.

Ännu en sak med dorcel wanderful är att den är helt sinnessjukt snygg i sitt sammetslena svarta siliconöverdrag och de tre knapparna som lyser rött, dom blinkar även i takt med vibrationerna !

wp-1478519555473.jpgJag rekomenderar verkligen Dorcel wanderful för alla, det finns minst ett pulserande program för alla minst en intensitetnivå för alla och jag personligen älskar den verkligen !

Oliver och Eva är en sida med Sexleksaker, dom har bra värderingar och ett jätte bra utbud, när du beställer kan jag intyga att du får snabb leverans och diskret paket.

Oliver och Eva erbjuder det bästa och precis det man vill ha när man köper Sexleksaker:

Fri frakt på alla sexleksaker

Låga priser


Supersnabb leverans


Diskreta paket

Stort utbud

30 dagars öppetköp

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Satisfyer Penguin ifrån Sinamatic.se