under MinaLustar

 

“Du ska dock få i uppdrag att ta fram 3 bilder på scenario du tänder på som rör BDSM”, var meddelandet från min man.Vi har nyligen varit iväg på en stor fetish-fest i Danmark. Vi är helt fullpumpade med underbara intryck från alla snygga människor i latex, läder och helt magiska outfits till sina kinks. Jag inser att ljuden som omgav oss på festen. Ljudet av piskor som viner, floggers mot hud, lustfyllda skrik, gnyenden, stön och smisk… besvärade mig inte alls längre. Inte på det viset som de gjorde vid vårt första besök. Då upplevde jag det som lite skrämmande och hotfullt. Nu ser jag det mer som lek och njutning.
Jag antar att en form av normalisering sker även på den här scenen.Så när jag nu får mitt uppdrag, ett par dagar årets mest magiska sexfest, då har jag på riktigt svårt att komma på något nytt. För något nytt och outforskat var ändå det som jag uppfattade i en underton i frågan.Nåväl älskade make. Här kommer mina 3 nya önskemål att utforska.

 • Latex och smek. Vac-bed
 • Edging
 • DDLG- väckte mitt intresse och nyfikenhetJaha, kanske den petiga tänker. Är det här verkligen saker från BDSM? Hmmmm… jag ser en kombination från alla mina fantasier och ser att jag definitivt är invigt i Queer världen. Här har vi mixat och kombinerat alla våra kinks, fetisher, fantasier och JAG är inte så noga med att placera allt i olika fack och termer. För mig går allt samman.


Idag kan jag berätta mer om punkt 1. på listan. (Resten får komma i ett senare inlägg)
På festen fick jag möjligheten att prova en vacumsäng.
Jag kröp ner mellan lakanen i sängen. Stack upp huvudet genom det lilla hålet. Lade mig till rätta och såg mig runt. Jag ligger på golvet i knähöjd för alla andra. Det står ett 30 tal personer och tittar på mig, och på en okända mannen jag just då delar sängen med. Våra lår rör vid varandras. Han har en heltäckt mask på sig. Endast med två små hål vid näsan för luft. I övrigt klädd från topp till tå i  latex.


Maskinen sätts igång och alla luft mellan lakanen sugs ut. Jag och den här främmande mannen ligger två vakumförpackade köttstycken. Jag kan inte röra mig en cm.

Då händer något helt magiskt.
Det är som om alla celler i huden börjar pirra. Det vibrerar i huden. Jag känner eufori. Andningen ökar. Överallt på kroppen blir min hud super känslig för beröring. Det är som om nervtrådarna vibrerar och dansar lambada. Jag kan inte låta bli att le. Stort och fånigt.

Min man är inte sen på att läsa mig. Han får tag i en stor vand som han leker med mellan mina ben.

Eftersom hela kroppen är superkänslig, kan ni bara gissa hur fort jag kommer i orgasmer. Mitt framför ögonen på alla dessa människor. De står över mig och jag kan inte röra mig ett dugg.
Orgasmen är skön, men det som är överväldigande är känslan av kärlek. Som en gigantisk kram rakt in i hjärtat. Jag kan tänka mig att det är samma lugn som ett litet spädbarn som blir inlindad till ett litet knyte och vaggad i sina föräldrars armar. Jag kände eufori och lugn i en och samma behagliga cocktail. Underbart.

När åkturen i vacuum sängen är slut, är hela jag helt mör. Benen vill inte riktigt bära. Jag känner mig fnittrig som en barnrumpa som nyss åkt karusell. Huden är fortfarande super känslig för beröring, på ett underbart vis.

Det här var väldigt överraskande och underbart. Jag blev helt tagen på sängen. I dubbel bemärkelse.

Visst hade jag läst och förstått att vacumsängar är speciella upplevelser! Jag hade inte kunnat föreställa mig hur underbart det var.
Så nu… såhär ett par dagar efteråt. Känner jag en längtan tills nästa tillfälle, där jag kan få möjlighet att leka igen.

Så högt upp på nästa inköpslista finns alla typer av plagg, där jag kan få samma känsla av second skinn. Jag känner mig triggad av en viss typ av känsla av att bli smekt på huden genom särskilda material. Superhett att få utforska sina inre kinks. Jag känner att jag utforskar nya delar av mig själv, min sexualitet och hur underbart är det inte att göra tillsammans med sin livskamrat.

/ Hon i Mina Lustar

 

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • MinaLustar
  Svara

  Fantastiskt sexigt att läsa din beskrivning av vakuumsängen. Det där får vi testa igen!
  Även väldigt nyfiken på att veta mer om det här med DDLG, vad tänker du dig kitten?
  //Han

  • Hon i MinaLustar
   Svara

   Det kommer i nästa inlägg, daddy!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt