under Inlägg, Självupplevt

Så mina vänner nu tänkte jag på en praktisk detalj när det gäller sex och som dessutom är väldigt sexig på sina sätt nämligen att experimentera att ha sex i duschen och en gammal klassiker. Det finns en rad positioner att utöva men risk för halka självklart 😉 Stående doggy är min egen favorit.

En fuktig och varm onsdagskväll efter min träning som fullständigt hade gått åt skogen. Frustrerad och arg över diverse händelser som hade varit tidigare i veckan och träningen – som jag svor för mig själv. Dock fanns det en trevligt ljusglimt över denna kväll,  det skulle komma ett besök av honom som fick mig på bättre tankar. Senare på kvällen och efter artighetsgester hade varit flög kläderna av snabbare än vi båda hann blinka och uppdämd kåthet låg tungt i luften. Jag hade inte hunnit duscha efter min träning och lika snabbt som kläderna hade åkt av stod jag och han i duschen tillsammans. Duschstrålarna rann längs ned bådas kroppar, begär, kåthet och med en stark attraktion ställde jag mig med ansiktet mot väggen i duschen. Känslan av att vara upptryck mot en vägg är alltid bra.

Svankades med rumpan mot honom och en enda längtan i kroppen att bli hårt påsatt. Han trängde in i mig, hårt och med kraftiga rörelser penetrerade han min fitta, som vid detta laget redan var plaskvått och detta utan hjälp av duschen. Rörelserna blev hårdare, andningen i båda kropparna och det var inte långt ifrån klimax maxgränsen. Inom loppet av minuter exploderade jag högt, han kom minuten efter och sprutade i mig. Sperman rann längs mina ben, jag stående mot väggen för att hämta min anda och pusta ut. Duschstrålarna sköljde bort allt och jag vände mig mot honom, log och kysste honom ömt på munnen. Kroppen var frigjord från ilska och lugnet befann sig…….

Så mina vänner duschen kan både vara sexig och praktisk. Vad har ni själva för erfarenheter? 

Jag vill passa på att önska alla en fin midsommar med mycket sex 🙂

X0X / Blackangel

tumblr_mynatycCdI1t2iu5ho5_500

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt