under Inlägg

Tillslut fick vi till det…

Tanken var att paret, som jag de senaste månaderna har träffat, skulle uppleva sitt första gangbang lite tidigare. Men ni vet hur det är, det strular ibland till sig.

Hur som helst så blev det tillslut av, för några timmar sen bara. Jag har precis ”städat” iordning här hemma och kommit ut ur duschen efter vad som blev en väldigt trevlig kväll – för alla inblandade.

Under våra tidigare trekanter har vi tillsammans utforskat och testat oss fram. Tungor, fingrar, smek och sug… Vaginalt sex, analsex, dvp och dp… Fantastiska stunder som har resulterat i att en ung tjej har blivit bekväm i situationen att ha sex med mer än bara sin pojkvän, och en kille som uppspelt har njutit av att se sin flickvän med en annan samtidigt. Att se henne med fler än bara två kom dessutom tidigt upp på tapeten från hans sida och tillslut, ja tillslut blev det så…

”Hur exakt kommer det här gå till?”

Den frågan ställde hon ganska snart efter att de kommit hem till mig och vi satt oss i vardagsrummet.

Ja, de andra skulle dyka upp lite senare för att vi och framförallt hon och han skulle kunna komma lite tidigare och i lugn och ro ”förbereda sig”.

Jag bjöd på ett glas prosecco och efter att ha druckit upp kom hon fram till att hon inte ville vara i ”rummet” när alla kom och strax innan de andra männen skulle komma gick hon in till sovrummet för att samla sig och få lite egentid innan allt började.

Jag och hennes pojkvän tog lite påfyllning och satt kvar och pratade – och väntade. Helt klart en nervös situation även för honom och han var definitivt upphetsad av tanken på vad som skulle hända.

Männen anländer

En i taget under loppet av ca 10 minuter anländer de inbjudna männen – 3 st. De hälsar trevligt och med var sitt glas välkomstbubbel samlas vi alla tillslut i vardagsrummet.

”Känns det bra?” frågade jag och pojkvännen nickade. De ville gärna ha med lite äldre män och åtminstone pojkvännen verkade känna sig nöjd med gästerna.

”Du får säga åt henne att vi är redo när hon är” fortsatte jag och pojkvännen ställde sig upp med en synbar bula mellan benen och gick in till sovrummet. Och efter några minuter kom han tillbaka ut.

”Hon har klätt av sig men vill att ni ska komma in till sovrummet istället för att hon ska komma ut hit. Hon känner sig klar”

En av männen föreslog att vi skulle klä av oss så att vi också dök upp lite mer lättklädda för henne.

”Gärna” kom det med ett lätt skratt från sovrummet.

Vi klädde av oss, två av männen och jag helt, pojkvännen och den sista mannen behöll kalsongerna på. Mannen som gick först knackade på dörren och öppnade den sekunderna senare. Sen gick vi alla in, som på ett led.

”aah, Guud…” fnissade hon till och gömde ansiktet i händerna när vi kom in. Hon hade dragit upp täcket över sig vilket snabbt drogs bort av en av männen. Där låg hon i underkläderna och studerade oss…

Jag fångade pojkvännen blick, sen hennes och frågade eller snarare konstaterade att ”då var det dags”.

Skrattande tittade hon hur nakna män, hur nakna män med hårda kukar, närmade sig henne från sängkanterna runt omkring henne. Jag gav pojkvännen en liten push och han kröp också upp i sängen.

En av männen drog ner BH’n och hennes styva bröstvårtor blottades. En annan av männen drog av hennes trosor och började slicka henne. ”Våt… och en snygg plugg har du också” hörde vi honom säga…

Hennes händer visste inte riktigt var dom skulle ta vägen och med en tunga mot musen och våra händer som smekte och nöp lätt i hennes bröstvårtor kom först gåshuden, sen orgasmen… Jag tog en kudde, la den på marken och när orgasmen lagt sig för henne drogs hon ur sängen och fördes till golvet. BH’n knäpptes upp och togs av helt. Hon satte sig på sängkanten och tog mig i munnen och sin pojkväns kuk i handen.

”Så lätt ska du inte ha det, vi är ju fler än två”

Sa jag och med ett grepp om armen ledde jag henne mot kudden och hon kom ner på knä.

Som på impuls drog hon mig och hennes pojkväns kuk mot sig och började suga dom tillsammans, lät tungan spela över vår sammanpressade ollon och de övriga männen tog plats tät runt henne. Hon sög, hennes blick vandrade runt på vår kukar och på oss…

Efter en stund backade hennes pojkvän ur cirkeln och fick med ett tydligt darr på rösten fram ”alltså… Jag måste få ta en bild…”

Han tog några bilder och la ner telefonen… ”Blev det bra?” frågade en av männen. Han nickade till svar. ”Bra, då är det väl dags att vi får in banget i gangbanget” fortsatte han och drog upp henne, förde henne mot sängen där hon böjde sig fram och tog emot honom bakifrån. Han gled lätt in i hennes våta fitta och jag kröp upp i sängen och föste min kropp neråt mot henne så att hon kunde fortsätta suga mig.

De två andra männen tog plats på var sin sida om henne och började smeka hennes bröst, mage och ner mellan benen. Hennes pojkvän ställde sig bredvid mannen som knullade henne och bytte efter en stund av honom.

Han tog henne hårt, hårdare än mannen som nyss knullat henne. Hon sög fast min pung hårt i munnen, stönade och gnydde kvävt av sin pojkväns pumpande kuk och händerna som smekte henne.

”Hon gillar lite hårdare…”

Mannen på ena sidan kom upp på knä bredvid henne och tog ett lätt grepp om hennes hår. Hon släppte taget om mig med munnen med en hög inandning och kom upp med huvudet.

”Hon gillar lite hårdare…” sa han riktat till henne… ”Det gör hon” fyllde mannen på andra sidan om henne i…

Pojkvännen smiskade till henne och hon stönade högt. Sen tog han ett fast grepp om hennes ena skinka och den andra skinkan fick snart sällskap av en annan hårt greppande hand. Jag tog mig upp ur sängen och hörde pojkvännen säga ”Jag kommer fan att komma snart” och sekunderna senare drog han sig ur henne för att ta en paus. En av männen som suttit på bredvid henne på sängen var snabbt uppe och tog över. Han knullade henne bakifrån, särade på hennes skinkor och pressade med tummen mot buttpluggen medan han tog henne, jag stod redo och väntade och när även han drog sig ur tog jag hans plats, drog upp henne mot mig och vände henne om. Jag lutade henne med ryggen bakåt mot sängen och när hon kommit ner på rygg gled jag in i henne.

Jag tog henne och hon hade snabbt frivilliga kukar som ställde upp på att bli sugna.

En hand gled ner och smekte henne medan jag knullade…

”Nyp henne i bröstvårtorna… Eller sug på dom…” fick jag fram i stötandet och med den kryddan byggdes en ny orgasm upp. Innan hon kom drog jag mig ur. Hon andades häftigt.

”Går det bra?” frågade en av männen och hon svarade flämtande ”ja… jättebra, men jag behöver ett glas vatten…”

Det blev en liten paus och jag gick ut i köket och hämtade ett glas vatten. Skratt kommer från sovrummet och när jag kommer in med vattenglaset och räcker det till henne så kommer jag in i hennes mening ”… Gud… får jag bara dricka upp det här först…”

Vad som hade triggat skratten medan jag gick ut i köket var att hon ska ha sagt något i stil med ”jaha… när ska jag bli dubblad då?”, och det var alltså det som nu skulle hända när hon hade fått dricka lite vatten…

”Vill du ha två i fittan älskling?”

”Ja, vi börjar väl så…” skrattade en av männen och la sig på rygg…

”Börjar så va…” skrattade hon medan hon grenslade honom.

”Ja… sen får vi ju se om vi hittar på något mer” sa en av männen.

Det blev lite oklart vem som nu skulle vara med, ingen tog riktigt initiativet. Personligen så tänkte jag att det var pojkvännen som skulle ta plats, vilket de andra två männen nog också var inställda på och inte förrän hon tittade runt omkring sig och sa ”jaha… Skulle vi inte köra…? Så var det en av männen som tittade på pojkvännen och sa ”klart du ska köra”.

Han kom på sig och tog plats bakom. ”Ska jag ta ur pluggen?” frågade han och mannen under henne svarade ”testa om det går med den i, det är ingen jätteplugg va?”. Hon skakade på huvudet och sen blev rummet som stilla medan hennes pojkvän sakta och med mycket glidmedel kom in i henne. Centimeter för centimeter…

”Det går bra… det går bra…” försäkrade hon honom och sen kom trycket tillbaka till rummet.

Hon stönade högt, och ännu högre. Sakta dubblade dom henne men orgasmen verkade komma med stormsteg…

Buttpluggen började vandra ut ur henne och sista biten fick den hjälp ut av pojkvännen. Det var som att när pluggen lämnade henne var avtryckaren som utlöste orgasmen. Och jag måste medge att den var större än vad jag trodde. Inte något extremt, men absolut större än förväntat.

”Fan vad grym du är”

Alltså vilken tjej… ”Fan vad grym du är” fick jag fram när hon la sig på rygg och hämtade andan… ”Äsch…” fick jag till svar… ”Det är ju ni som jobbet, jag kommer ju bara…”.

”Jag tror att det är många här som är rätt nära att komma” flikade en av männen in.

”Ja, var vill du att vi ska komma?” frågade pojkvännen. ”Det spelar ingen roll, kom när ni kommer” svarade hon.

”Ska vi… ska vi testa lite mer?”

En av männen frågade och la sig bredvid henne på rygg vilket hintade om att hon skulle upp på honom. Hon vände sig över honom och tog honom i munnen, sög upp honom och han stötte fram ”fan… jag kommer komma”. Hon slutade inte suga och tog satsen i munnen. Hennes pojkvän klättrade snabbt upp i sängen mod ett grepp om sin kuk… ”Här… här… jag kan inte hålla mig!”. Snabbt lät hon kuken glida ur sin mun och tog emot sin pojkvän som nästan vibrerade. Hon sög honom och han kom snabbt och kastade sig sedan bakåt och la sig halvt på sängen.

”Nej, nu kör vi… DP så har du gjort allt…”

En av männen tog initiativet och la sig på sängen och drog henne mot sig. Hennes pojkvän nickade mot mig och jag tolkade det som att han var okej med att jag kunde ta henne analt, vilket han bekräftade med ytterligare en nick och sträckte mig glidmedlet när jag tog plats.

Hon började andas häftigt igen när jag stod bakom henne och öste på glidmedel på min kuk och över hennes anal.

”Sakta… sakta…” stönade hon när jag började pressa mig in… Och in kom jag och väl inne höll jag mig helt stilla.

Hon stötte fram ljudliga andningar och jag började stöta försiktigt, det var otroligt skönt, tight men gled bra och hon kändes mottaglig för vår dubbla behandling.

”Det som kallas airtight va?”

Vi var båda i henne… ”Alltså fan vad sexigt du är älskling… Minst lika härligt att se dig få en DP som att göra det själv” sa pojkvännen uppmuntrande till sin stönande flickvän. Han flyttade sig för att få en bättre och närmre syn av min och den andre mannens kuk som fyllde upp hennes hål.

”Så hett… Får fjärilar i magen” skrattade han och tog ett grepp om hennes ena skinka.

Den man som ännu inte kommit och inte var involverad i dubbelmackan tittade på och runkade.

”Kan du inte suga honom samtidigt?” frågade pojkvännen.

Hon samlade sig och mellan två stön fick hon fram ”Eeh… Det som kallas airtight va?”

”Någon har kollat på en del porr!” Skrattade mannen som låg under henne… ”Ja, det har ju blivit så… Mycket gangbang senaste tiden” svarade hon och vände sig sen mot sin pojkvän… ”Du vill verkligen att jag ska få kuk du…”

”Ja…” svarade han leende…

Mannen närmade sig och ställde sig på knä och hon tog honom i munnen…

”Drömmen…”

Hon släppte kuken i munnen och stönade ut ”Lite mer… kör på lite mer…” sen gapade hon och fångade in kuken i munnen igen. Jag ökade och började stöta lite, lite mer och djupare än tidigare.

Hon började frusta och med kuken kvar i munnen den här gången bad hon om ”hårdare… Nyp… nyp mig… nyp mig hårt!”

Jag ökade ytterligare och kände att jag snart inte skulle kunna hålla mig.

”Jag kommer snart” stönade jag fram…

”Hon kommer fan nu!” Stönade mannen under henne.

Och ett kvävt vrål ljöd plötsligt från henne. Det rann saliv från kukroten på mannen hon sög och hon släppte den med munnen och kastade sig framåt för att frigöra sig från oss. Mannen som legat under henne välte henne åt sidan och kom och snabbt upp på knä. Medan hon låg och ryckte i efterskalven från orgasmen sprutade först jag över hennes kropp. En större modell av sats som landade från musen och upp mot brösten.

Min DP-kompanjon sprutade över hennes bröst och den siste mannen kom ner mot mig, jag flyttade mig snabbt och han tog plats och gled in i hennes fitta. Hon grep tag hårt i täcket med händerna och kastade huvudet dunkande bakåt mot sängen med hon gnydde och det började plaska högt mellan hennes ben. Mannen drog sig ur henne och sprutade på hennes mus.

Sen la sig lugnet i rummet…

”Du får byta sängkläder” sa en av männen tillslut.

Vi skrattade och en efter en lämna männen sovrummet. Jag satt på sängkanten och andades ut.

Pojkvännen böjde sig och över henne och kysste henne… ”Fan vad jag älskar dig…”

”Tänk på vad jag har gjort med den här munnen” skrattade hon.

”Det bryr jag mig inte om” svarade han.

”Vad bra… Alltså wooow…” sa hon och tog ett djupt andetag.

Fan vad vackert tänkte jag, det var som ett otroligt kärleksfullt och romantiskt avslut på ett ganska så vilt gangbang. Fast vi hade varit 5 män inklusive hennes pojkvän så var det som att det bara var dom två i stunden efteråt. Riktigt fint. Jag smög också ut och lät dom vara ifred.

Jag pratade lite men de inbjudna männen innan dom tackade för sig, bad mig hälsa till det trevliga paret och lämnade sen min lägenhet.

Dom var kvar rätt länge i sovrummet och jag skrev till killen att jag kan sova på soffan om dom kände att dom ville sova en stund. Och efter ett tag kom dom ut påklädda och redo att åka hem. Dom såg båda väldigt trötta ut men var väldigt nöjda med allt. Jag fick till och med en puss på kinden av henne innan dom gick.

 

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Paret
  Svara

  Wow, vilken het story! Så bra beskrivet, känns nästan som jag var där.
  Det enda problemet jag har är att ingen använde skydd, det känns inte så sunt.
  I övrigt, wow! Det där hade jag velat ge till frugan

  • extrakillen
   Svara

   Hej, och tack så mycket. Kul att det uppskattas!

   Jag förstår din känsla av att det skedde ”oskyddat” men samtliga som var med är pålitliga personer och som navet i planeringen så kände jag mig trygg då jag litar på alla parter (ett förtroende som byggts under en längre tid). Dessutom har alla färska testresultat vilket var en av de saker som tog lite tid att synka och som gjorde att den här träffen inte skedde tidigare.

   Vid nya kontakter och vid minsta osäkerhet så är jag absolut en förespråkare av säkert sex 🙂

   Mvh,
   E

 • Ups
  Svara

  Bilden? Är den från tillfället

  • extrakillen
   Svara

   Ja det stämmer /E

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt