under Bisex, Sexmöten, Självupplevt, Swingerklubb

Förra fredagen susade vi iväg från jobbet vid lunch, lämnade barnen på vägen och nådde Norrköping på sen eftermiddag. Checkade in på vårt hotell, tog varsin öl och bara mådde allmänt gött.

Inför en kväll på swingersklubb är det alltid lite pirr och rastlös oro i kroppen. Svårt att koppla av riktigt. Jag försöker alltid tagga ner och hålla förväntningarna nere, men det är svårt som fan. Uppdämd kåthet blandas med en slags krasshet i att kvällen kanske ändå blir en total besvikelse. Självförtroendet går upp och ner som en pendel i storm!

Vi gjorde oss i ordning och gick ut på stan för att käka en middag tillsammans. Jag hade tight, knälång klänning med stay-ups och lårhöga stövlar, allt i svart. Under klänningen ett svart set med bh och spetstrosor som jag redan gjort ordentligt blöta.

Middagen var en aning krystad stundtals. Jag kände mig stingslig, medan J var chill och försökte vara sitt vanliga trevliga jag.

Men inte hade jag behövt vara så ängslig! Självförtroendet hade spelat mig spratt helt i onödan och bara en kort stund efter att vi kommit in på Club Adam och Eva hade vi mött flera trevliga nya bekantskaper som vi satt och minglade med över ett par drinkar.

Ytterligare en stund senare hade J gett mig första skrikande orgasmen i gynstolen med magic wand. Över hans axel, bakom pärldraperiet såg jag flera nyfikna ansikten stå och titta, vilket fick mig att komma ännu hårdare.

När väl första anspänningen släppt så fanns inga hämningar kvar. Rätt vad det var så befann vi oss i gloryhole-rummet där jag fick gå loss totalt. J njöt av att se mig ta för mig av utbudet, gled in i mig och knullade mig hårt, men höll kontrollen och kom inte. Istället tog han min hand och ledde mig vidare till poolen.

I det ljumma vattnet tog det inte lång stund innan vi båda njöt med en kvinna, vars man snart anslöt. J tog hand om henne medan jag satt på poolkanten med hennes mans ansikte djupt begravet mellan mina lår, en annan man som smekte mina bröst och så ögonkontakt med min sexige make.

Vi hade alla möjliga slags härliga varianter av poolsex innan jag fick nog och drog med mig samtliga in till ett skönare rum. En alldeles ljuvlig fyrkant med njutning för alla inblandade. Att känna min man hålla mina ben för att en annan man ska kunna tränga djupare in är en svårslagen upplevelse.

Efter lite andhämtning och lite vätskepaus i baren fortsatte vi tillbaka in mot gloryhole-rummet. En kukbuffé av sällan skådade mått tornade upp sig inför mig och jag gick bananas.

Kvällen slutade med att min man och en okänd man med en rejäl praktkuk sprutade ner mig totalt.

Men fin kväll helt enkelt! Och det var bara fredagen… På lördagen vankades det Halloweenparty på klubben. Men mer om det en annan gång.

Tidigare inlägg
Showing 5 comments
 • Paret
  Svara

  Vad härligt det lät. Jag och sambon had pratat lite om att vi skulle vila besöka en sådan klubb. Än har vi inte tagit det steget.
  Tänk att få se henne suga flera kukar i glorygole.

 • Hon
  Svara

  Vilken klubb var ni på?
  Vi har testat slingrande och den va sådär.

  • Dixie
   Svara

   Hej! Club Adam och Eva i Norrköping.

   • Hon
    Svara

    Fick av någon anledning för mig att ni varit i Köpenhamn…. Sorry

 • Hon
  Svara

  Swingland såklart….

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt