under Inlägg
Vilken härlig helg! Har landat  hemma i soffan efter en helg på landet med ett gäng sköna filurer, varav en utav dem råkade vara en kille som jag träffat ett par gånger en längre tid. En relation som är som en form av “kk’s” men vi har väl aldrig använt de orden utan vi pratar mer om spelreglerna i sig. Vi lyckas inte riktigt hålla händerna ifrån varandra för att vi har sånt bra sex. 
Denna helg skiljde sig inte från de övriga gångerna, det börjar alltid med oskyldiga blickar som utvecklar sig till lite mer intensiva blickar. Sen blir flirtandet lite mer öppet och det kommer in lite småretande och beröring publikt innan vi smet iväg in lite mer avskilt in i huset vi bodde i över helgen och beröringen blev lite mer påtaglig. Beröringen började mynna ut i passionerade kyssar och intima smekningar utanpå kläderna. Han kastade upp mig på en bänk i köket, nafsade mig i örsnibbarna, tog ett bestämt tag i mig och kysste mig på halsen. Sen började min hand glida in innanför hans byxor och jag smekte innan jag öppnade upp hans byxor och började smeka utanför. Kyssarna blandade han med att nafsa och hålla ett stadigt bestämt grepp om mig samtidigt som jag lät mina händer ta hand om hans kuk. Mitt i allt så hör vi dörren in till huset öppnas, han knäpper igen byxorna och vi stannar upp för en liten stund.
Jag hoppar ner från bänken, tittar på honom förföriskt, tar tag i honom och drar in honom i det rum där jag skulle sova under natten. Jag lägger mig ner på sängen, han lägger sig över mig och låter sina händer ta för sig av min kropp innan han börjar klä av mig och jag honom. Kläderna flyger av och jag blir nedtryckt till hans kuk för att han vill att jag ska suga av honom, vilket jag gärna gör. Älskar att veta att jag kan få någon att njuta så och jag älskar också att han tänjer mina gränser för vad jag klarar av då han gärna vill att jag ska gå djupt och ta hela. 
Efter ett tag så tar han tag och drar upp mig till hand mun, han börjar kyssa mig och smeka mig innan han vänder på mig och för in sin kuk i min fitta. Både han och jag gillar mer tuffa tag och inget är så skönt som att bli tagen bakifrån och känna att hans hand vilar runt min hals med ett bestämt tag och emellanåt känna att hans hand smiskar till på min rumpa. Eftersom att vi gärna inte ville att någon skulle komma in så var vi lite försiktiga och han försökte hela tiden tysta ner mig för att ingen skulla höra oss. Efter ett tag så kom resten av gänget in i huset och vi hörde hur de diskuterade utanför om vi låg eller inte, jag fnissade till och vi fortsatte med vårt. Tillslut hörde jag att min kompis kom in också som skulle sova i samma rum som mig. Då slutade vi och jag somnade i hans famn. 
När jag vaknade på morgonen kände jag frustrationen över att jag inte fått ut det jag ville av ligget. Men jag har en känsla av att jag kommer få ta igen det förhoppningsvis inom en ganska snar framtid utan att vi ska bli störda. 
Puss
/MsPP
Tidigare inlägg
Comments
  • Lukas
    Svara

    Trevligt med en tjej som gillar lite härdare tag. Ser framemot att få läsa och följa dina äventyr

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt