under Lilla Kaos

Lilla Kaos har mens, känner sig uppmärksamhetstörstande och needy. försöker att inte störa Norrland, vet att han är trött för jag har redan pratat med han en gång idag. det är såna här dagar andra män gärna borde höra av sig och ge en bekräftelse. det har ju inte ens så mycket mig själv att göra utan det är ju egentligen för Norrlands skull, så han inte ska känna sig kvävd, eller att jag är för på.

han var förbi en sväng i torsdags. min fitta är inte särskilt förtjust i oskyddat sex vilket har från våra senaste träffar resulterat i en förjävlig svampinfektion. den otroligt osexiga, men sanna, baksidan av att vara ett knullmonster. vi konstaterade om fittan inte var frisk så fick det istället bli mycket röv, inte mig emot.

semifrisk, får man väl säga att jag var, fittan brände bara något. här är ju en väldigt bra fråga varför jag inte låtit min fitta vara ifred d senaste dagarna utan prompt ska onanera ändå, för att se om det fortfarande gör ont. ni vet som när man var liten och tappat en tand, man visste att det kände äckligt men kunde inte låta bli att peta med tungan i hålet ändå. det där med självdisciplin alltså.

alltså jag har så bra sex med den här mannen. eller rättare sagt han knullar mig så sjukt jävla bra och länge, och mycket. han remmade fast mig i sängen och virade ett sidenband för ögonen, så jag inte såg. jag kunde höra hur han skramlade med kylen, hur han drack ur läskburken jag köpt tidigare. han kysste mig och jag kände tydligt hur han smakade cola, cola och han var iskall. vilket jag också skull bli. fick en isbit i munnen, och fick den på mina bröst och fitta. fan vad kallt, men njutningsfullt. här till det lustiga. han petade in den i fittan på mig och satte sen igång att knulla mig. förutom ett kallt sus vid ett svagt tillfälle kunde jag inte känna isbiten i mig. ska det verkligen vara så? jag var tvungen att fråga han om han verkligen stoppat in den, och visst hade han det. han hade känt att det var väldigt kallt iaf.

jag älskar hur han knullar min röv, jag är verkligen en liten analslyna. inget får mig att komma bättre, det är så skönt. favoriten är när han säger åt mig att stå på alla fyra och han tar mig bakifrån samtidigt som jag smeker mig själv. när han lägger till sidenbandet runt min hals är jag i sjunde himlen. jag älskar att känna makten han har över min andning, hur han håller den i ett grepp med handen.

jag älskar hur han överrumplade mig med en rätt så hård örfil. vi låg i sängen och brottades lite, och allt jag gjorde var att lipa mot honom. det fick mig att tjuta till, och genast bli varse om att det faktiskt är han som bestämmer. han tycker om att runka över mina hål, jag tror han gillar hur frustrerad det gör mig. på morgonen höll han fast mig och knullade mig i armhålan, så sjukt förnedrande men samtidigt så satans upphetsande. han använder varje del av mig som han själv vill. han brukar knulla mig mellan skinkorna, utan att faktiskt stoppa in den. jag vet att han njuter som fan av att höra mig gny och att be han och knulla mig. eller när han sitter ovanpå mig och inte låter mig få smaka på hans kuk. jävla tease.

fan, nu gjorde jag mig själv kåt av att tänka på allt det här igen… och Norrland är inte tillbaka förrän måndag. ja jag säger då det. Åh ack du tunga värld som hårt min ungdom prövar.

Tidigare inlägg
Comments
  • johanna
    Svara

    Jag hade velat se på….

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt